Simić je bolji od Ivanovića. To će ove sezone da se vidi !slanobarac wrote: ↑Wed Jun 15, 2022 3:43 pmTek sad mi je žao što Marko nije ranije preuzeo mesto SD pa da je upario Nikolića sa Đ. Ivanovićem. Kakav bi to bio tandem!Deep Purple wrote: ↑Wed Jun 15, 2022 2:56 pm @Slanobarac
– U razgovoru sa predsednikom, sportskim direktorom i trenerom mogao sam da shvatim da Voša ima najveće moguće ambicije, a to je izlazak u Evropu. U prošloj sezoni Voša nije uspela da ostvari ciljeve, imala je neočekivane rezultate i ja se nadam da će ova sezona biti mnogo uspešnija. Verujem da će tim biti jači i da će Vojvodina biti konkurent i u borbi za titulu – izjavio je Nemanja Nikolić.
Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
Slazem se sa @Deepom, a znam da ce @Slanobarac to ispostovati, iako se ne slaze, kao sto je ispostovao glasanje za najboljeg igraca prosle sezone.
Ja ocekujem od Simica partiju karijere u Vosi ove sezone. Neuhvatljive begove, pa cak i bolju realizaciju, jer ce biti odmorniji u sansama za gol.
Jako bi me obradovao povratak Radovanovica u Vosu. Momak voli Vosu. Rosic ser...nda po novinama i zatvara sebi vrata povratka.
PS
Nego, Voja nam se nesto ucutao? Da nije zbog one ,,prozivke" u komentarima na mocartu
ili ceka dolazak Valakarija 

Ja ocekujem od Simica partiju karijere u Vosi ove sezone. Neuhvatljive begove, pa cak i bolju realizaciju, jer ce biti odmorniji u sansama za gol.
Jako bi me obradovao povratak Radovanovica u Vosu. Momak voli Vosu. Rosic ser...nda po novinama i zatvara sebi vrata povratka.
PS
Nego, Voja nam se nesto ucutao? Da nije zbog one ,,prozivke" u komentarima na mocartu

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Ne mogu se Ivanović i Simić meriti ni po jednom osnovu.Različiti igrači i pozicije. Karijere takođe. Nemanja i Đorđe su "ubijali" u Spartaku.
PS: jako bih voleo da me demantujete ( u vezi Simića) ali ja sam večiti skeptik.
PS: jako bih voleo da me demantujete ( u vezi Simića) ali ja sam večiti skeptik.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Malo sam u frci sa vremenom,ali tu sam,pratim,citam,vecinom na brzinu,nemam bas vremena za duge poruke...
Videcemo gde sve ovo vodi,ali generalno za sada mi se dopada... mada,dok ne vidim igraca da se slikao sa nasim salom,do tada ga ne vodim kao naseg (tj.kupljenog),tako da za Senegalca jos uvek "ne verujem",ali bih voleo naravno da dodje... Napokon cemo igrati fudbal,i imati i fudbalskog umetnika (NN) u Vosi sto u sustini uvek mora biti i zastitni znak naseg kluba. Imam osecaj,ako sve bude kako zamisljam,da kada krenemo u napad protivnici nece znati koju poziciju da cuvaju

p.s.Turija preporucujem ti da pogledas onaj intervju sa Djurovskim

- Deep Purple
Ako je ovo krilo što se spominje Issah Abass iz Rijeke što je bio u Majnzu...
Kačio sam ga na forumu na početku HNL prošle sezone, momak je jeo prvih nekoliko meseci u HNL-u i bio najbolji igrač lige i onda pao zajedno sa celom ekipom Rijeke. Momak je za balkanske uslove klasetina. Strašan igrač.
Statistika je kao bikini u njegovom slučaju.
Kačio sam ga na forumu na početku HNL prošle sezone, momak je jeo prvih nekoliko meseci u HNL-u i bio najbolji igrač lige i onda pao zajedno sa celom ekipom Rijeke. Momak je za balkanske uslove klasetina. Strašan igrač.
Jel to insajderska informacija ili iz komentara sa portala, pošto sam video jedan gde se spominje?Deep Purple wrote: ↑Wed Jun 15, 2022 5:41 pm Ako je ovo krilo što se spominje Issah Abass iz Rijeke što je bio u Majnzu...
Ne znam ništa o tom igraču, ali se nadam Malbašiću i dalje. Bilo bi neshvatljivo i sramno da ga nismo barem kontaktirali sada kada mu ugovor ističe i kada nije imao neku sezonu iza sebe, a po meni je kod nas bio najbolji u onom čuvenom četvercu sa njim, Melegom, Trujićem i Paločevićem.
- Deep Purple
@Karlsson
Nije insajderska informacija. Ali jeste komentar sa portala ali ne bih ovde delio da čovek nije pogodio 3/3.
Napisao je još pre par dana za Baraje-a, Nikolića i CG golmana i Abassa.
Samo pogledajte ovu utakmicu. Momak je klasa.
Nije insajderska informacija. Ali jeste komentar sa portala ali ne bih ovde delio da čovek nije pogodio 3/3.
Napisao je još pre par dana za Baraje-a, Nikolića i CG golmana i Abassa.
Samo pogledajte ovu utakmicu. Momak je klasa.
Cuo sam da su ga kontaktirali, ali da mu ne pada na pamet da se vraca.Karlsson wrote: ↑Wed Jun 15, 2022 6:17 pmJel to insajderska informacija ili iz komentara sa portala, pošto sam video jedan gde se spominje?Deep Purple wrote: ↑Wed Jun 15, 2022 5:41 pm Ako je ovo krilo što se spominje Issah Abass iz Rijeke što je bio u Majnzu...
Ne znam ništa o tom igraču, ali se nadam Malbašiću i dalje. Bilo bi neshvatljivo i sramno da ga nismo barem kontaktirali sada kada mu ugovor ističe i kada nije imao neku sezonu iza sebe, a po meni je kod nas bio najbolji u onom čuvenom četvercu sa njim, Melegom, Trujićem i Paločevićem.
Kup je nas!
Što se tiče potencijalnog novog golmana Carevića, iskreno niko od nas ga nikada nije gledao na terenu (sem možda na YT), pa valja se ipak malo suzdržati od predrasuda.... Setimo se samo "izvesnog" Mateja Delača i u skorije vreme Vukliša, koji je ipak imao dobrih momenata na nekim utakmicama.... Mada, da sam neko u Klubu, čisto bih se radi reda raspitao u Radničkom za Dujmovićevo zdravlje, takoreći....
Ja sam malo gledao odbrane Carevica... Najjaci utisci su mi da je gorostas,da centarsuteve bere kao kruske,da veoma dobro reaguje na suteve po zemlji,nije neki parader,vecinom lopte lovi na solidna postavljanja ili na visinu. Nikako da se otmem uisku da je bolje odbrane imao dok je bio mladji,al ok... kad branis u klubu u kom golman i ne treba nije ni cudo sto nemas neke spektakularne intervencije iza sebe. Gledao sam i neki snimak gde prica da je izasao iz gadne povrede... podseca me na Ruda Hespa
Mislim da ce Turija da mu zamera degaziranje
Ustvari da sacekamo prvo da vidimo hoce li uopste i doci.

Vojo, sto kaze Balasevic: nis' ne bum rekel, da se ne bum opekel.
Ono sto sam video na zurnalovom klipu je to da je zavidno visok i da je izasao na nekoliko centarsuteva, sto je pozitivno.
Medjutim, izgleda nema cime da popune prezentaciju, pa stave i zagrevanje..
Prvo, videcemo da li ce doci, a drugo, ako dodje tad mozemo komentarisati ucinak na golu Vose.
Ono sto sam video na zurnalovom klipu je to da je zavidno visok i da je izasao na nekoliko centarsuteva, sto je pozitivno.
Medjutim, izgleda nema cime da popune prezentaciju, pa stave i zagrevanje..
Prvo, videcemo da li ce doci, a drugo, ako dodje tad mozemo komentarisati ucinak na golu Vose.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov

Licno volim kad golman ima emociju i sa njom prozivljava mec,ovaj mi ne deluje bas tako,al dobro... ako budemo davali 4 gola po mecu,mozemo sebi dozvoliti i takav luksuz da nam golman Barse bude na golu

Trazi se raskid sa Vukcevicem, mada bi ga ja jos sacekao , poslavsi na pozajmicu u Mladost NN, neverujem i da ce Vidakov dobiti sansu.Verovatno ce proci pripreme i nazad u Mladost
- Red Marquis
- Moderator
Čekajte, nama stiže sin gradonačelnika Budve da brani? Zvanično najbogatijeg političara Crne Gore (Milo se ne računa)? Usraću se sad. Nekad nas mafijaši vodili, sad će deca takvih da igraju.
P.S. Pojma nemam kakav je dečko golman. Ovo mi već dovoljno da ga ne želim.
P.S. Pojma nemam kakav je dečko golman. Ovo mi već dovoljno da ga ne želim.
Io odio Belgrado
Kad si dežurni negativac i ne želiš dobro klubu. Opusti se, uživaj malo u trenutku. Poklonjene su nam pare(zasluženo, jer smo velikan, poput zvezde i partizana, iako smo se gadili parama koje su njima poklonjene, koje su, naravno, bile nezaslužene, za razliku od naših), zavali se i uživaj u predstavi.Red Marquis wrote: ↑Wed Jun 15, 2022 10:16 pm P.S. Pojma nemam kakav je dečko golman. Ovo mi već dovoljno da ga ne želim.
Od pojačanja, doveli smo Rastavca i 4(3, pošto nije baš jasno da li je onaj mail stigao ili ne?) Bojana Matića u najavi. Mene to ne raduje. Ne vidim benefit.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!