Transferi
Re: Transferi
A šta Vidakov treba još da učini da bi igrao za nas? Zašto smo potpisali ugovor sa njim ako nam ne treba? Zašto zaebavamo dečka? Odigra još sezonu za Mladost i ostane mu godinu i po ugovora sa nama?
Ako neko treba da ide neka to bude Matić. I ovako se nije pokazao nešto produktivnim, a i prošlo put se poneo prema nama ljigavo čim je čuo za interesovanje Partizana.
Ako neko treba da ide neka to bude Matić. I ovako se nije pokazao nešto produktivnim, a i prošlo put se poneo prema nama ljigavo čim je čuo za interesovanje Partizana.
- churguzijanac
Ako će doći ta 2 afrikanca i Nikolić to je već pun gas, ali mislim da ovaj Uroš Nikolić i Milisavljević nisu 10ke za nas.
Mozda se pravi tim koji moze da odigra bez desetke... ako je NN malo povuceniji (a i sporiji) onda je Zukic u prroblemu,jer ce oba na terenu biti malo i luksuz

- churguzijanac
Zukic na terenu je luksuz sam po sebi
Crnogorac najavljen na Twitteru. Aj nek nam je sa srećom.
- gospodinFKV
Kako igra, to je luksuz koji sebi ne bismo smeli priustiti...

Čitam komentare na crnogorksim portalima. Dok mi ovde kukamo kako je Carević prevara i kako nam je uvaljen tamo u Crnoj Gori kukaju kako je mogao bolje od nas, kako je prešao sa konja na magarca itd. 

Vidi, realno malo je bezveze da kritikujemo igraca koji je dosao iz Barselone B. Da smo mi Real B pa da kazes da ima smisla kritikovati, ovako...
Ne znam, nikad nisam cuo za decka, al ako je proveo tamo od 2017/18 pa do sad, nisu ga dzabe drzali.
Ne znam, nikad nisam cuo za decka, al ako je proveo tamo od 2017/18 pa do sad, nisu ga dzabe drzali.
- Deep Purple
Doveden je golman, centralni vezni, polušpic, krilo i špic.
Ma šta god mislili ovo je jedan od ozbiljnijih prelaznih rokova.
Znači još stiže štoper i možda još jedno krilo.
Boris Kopitović mora mnogo bolje i čim je ostao vidi nešto u njemu Rastavac. Ako bude mogao da se vrati na nivo iz Čukaričkog bio bi nam kao pojačanje. Ali ono što je pokazivao je bilo ispod svakog nivoa. Videćemo već sve.
Bekovski smo po meni odlično popunjeni i tu smo definitivno među najboljima u ligi.
Ako stigne još to jedno krilo mislim da imamo i navalu odlično popunjenu.
Ma šta god mislili ovo je jedan od ozbiljnijih prelaznih rokova.
Boris Kopitović mora mnogo bolje i čim je ostao vidi nešto u njemu Rastavac. Ako bude mogao da se vrati na nivo iz Čukaričkog bio bi nam kao pojačanje. Ali ono što je pokazivao je bilo ispod svakog nivoa. Videćemo već sve.
Bekovski smo po meni odlično popunjeni i tu smo definitivno među najboljima u ligi.
Ako stigne još to jedno krilo mislim da imamo i navalu odlično popunjenu.
Kakav je Šatara, u Soligorsku ne igra...Jelicic nije vise bonus....imamo Kopitovica,Stevanovica i Majstorovica
- Deep Purple
Šteta za Kabića. Baš mi ga je žao. On je bio bonus igrač. Za sada nam ostaje Miletić.
Domaći štoper koji je prošlu sezonu odigrao u inostranstvu? Verovatno Šatara.
Domaći štoper koji je prošlu sezonu odigrao u inostranstvu? Verovatno Šatara.
- Grof Žekula
- Administrator
Ако дође Александар Радовановић, то би био пун погодак.Deep Purple wrote: ↑Thu Jun 16, 2022 12:34 pm
- Протомајстор
Реално, треба нам дефанзивни везни. Отишао је Макса, а дошао само Радомир Милосављевић. Зар нисмо ту били најтањи прошле сезоне? Један Меда би решио све проблеме...