Transferi
-
Re: Transferi
Sto pre svi shvate da ne postoji igrac u koga mozemo da se kunemo, bice lakse. Kakav Devetak, mali Bjekovic i ostali Topici i Zukici. Sve su to igraci koji ce biti zabiravljeni. Igraci kao Kacar, Meda koji su znali kako da kupe navijace, pa i Emil su jedini koji zasluzuju traku. Pogledajte j*beni Siti, pa samo zamislite da se oni vode onim ko navija za njim. Vreme kodeksa je proslo, neka nose dres i krvare u njemu, kada odu dalje, zaboravljamo ih. Ako nas se sete, ok, ako ne, nista novo. Ponekad bi igrace poredio sa politicarima, isto je to. Ispliva po koji u 10 godina, ali kuneti te u njih, to moras ozbiljna budala da budes. Zao mi je sto nisam doziveo da kao vi stariji vidim kako je gledati sampionsku Vosu, ali sam naucen od malena da ove na terenu gledam kao prolazne i da se nadam punom stadionu i kapitenu koji ce jednom da digne dres i ispod ima Firminu majcu. Ovo sam jednom pricao, pripit onom debilu Vulicevicu, al kad sam video teleci pogled, sve mi je jasno bilo.
Ovo mi je u rangu s onim ljubljenjem grba nekih nasih ne tako davnih igraca svaki put kad daju gol. A onda prvom prilikom se poseru na sve to i pobegnu kod "svojih".Deep Purple wrote: ↑Wed Jun 22, 2022 9:42 am
Volim ovakve stvari kada vidim da neki igrač okači ovako neku sliku. Možda je glupost ali po ovako nekim stvarima vidim da mu znači povratak kod nas.
Ovo su jeftini gestovi i nista ne znace. Da vidimo mi prvo ucinak na terenu, a onda i maksimalno profesionalan odnos van terena - bez kafanskih ispada, budalesanja u medijima, uvek s punim postovanjem prema klubu. To se broji i to je bitno, ako nas tu ispostuje nikakvih problema biti nece.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Da li je samoinicijativno ili ga Zbiljic primorao na to, ali je to prvi dobar korak za postovanje kluba u kojem je sada aktivan igrac.
Neki ,,nasi" su se slikali u tudjim dresovima, iako su bili clanovi Vose i to od malena.
Tako da promena profilne slike NN je dobar predznak. Nadam se.
Neki ,,nasi" su se slikali u tudjim dresovima, iako su bili clanovi Vose i to od malena.
Tako da promena profilne slike NN je dobar predznak. Nadam se.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Ni ja nisam bas najsigurniji sta si ovde hteo da kazes. Ponos na igraca ne osecam, ama bas ni na jednog kojeg sam gledao. Bio nase dete ili ne.Maki wrote: ↑Wed Jun 22, 2022 1:07 pmPisao sam na osnovu Lazinog video priloga nakon utakmice gde Lalatović kaže da u drugom poluvremenu nije imao koga da stavi pa je dvojicu štopera koji su igrali prvo, stavio u vezni red.Turija wrote: ↑Wed Jun 22, 2022 10:12 am @Maki
Mislim da je u danasnjem Dnevniku najbolje prokomentarisan mec protiv Borca iz pera Laza Bakmaza.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/ras ... -na-brojna
Videćemo protiv Marice šta može Baraje, ako bude u timu. Puno očekujemo od ovih zrelih igrača koji zauzimaju mesto našim mladim nadama od kojih pre svega očekujemo novac, ali i ponos!
Šta ima da budemo ponosni na Abua, Apiju, Bralića ili Barajea?Ponosni smo na Duću, Vanju, Sergeja, Mijata, pa i na Kataia i Ivanića u krajnjoj liniji.
Ponos koji sam osetio pri pomisli da sam navijac Vojvodine, a koji je dosao posle poteza nekog igraca i radosti koje nam je doneo, to je druga prica, i reci da se ponos u tom kontekstu ne moze vezati za Abua, Apiju, pa i Merebu, Adjurua itd, je blago receno bezveze.
Ovde se drvlje i kamenje osipa posle jedne (i to prve!) utakmice na pripremama, protiv ekipe koja je izvela najjaci sastav u prvom poluvremenu i trenera koji je selektirao dobar deo nase ekipe. Pobogu ljudi...
Izvinjavam se što ne odgovaram, na moru sam, pa dok dođem do interneta.
U redu je da se ne slažemo.
Po meni, mladi igrači koji su onako mrljavili prošle sezone trebalo bi da eksplodiraju ove. Tu su i klinci koje nismo gledali. Glavni problem je u liniji odbrane (štoperi i zadnji vezni). U napadu imamo po tri igrača na svakom mestu, od čega su po dva iz naše škole.
Nemam ništa protiv stranaca ili bilo kojih pojačanja, ako su to neka dokazana imena. Ovo su sve nikad čuo, ili čuo ali škartirano.
Ajde, videćemo. Svakako da se nadamo najboljem.
U redu je da se ne slažemo.
Po meni, mladi igrači koji su onako mrljavili prošle sezone trebalo bi da eksplodiraju ove. Tu su i klinci koje nismo gledali. Glavni problem je u liniji odbrane (štoperi i zadnji vezni). U napadu imamo po tri igrača na svakom mestu, od čega su po dva iz naše škole.
Nemam ništa protiv stranaca ili bilo kojih pojačanja, ako su to neka dokazana imena. Ovo su sve nikad čuo, ili čuo ali škartirano.
Ajde, videćemo. Svakako da se nadamo najboljem.
Мамаду Траоре из Малија нови штопер Војводине
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/mam ... 23-06-2022
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/mam ... 23-06-2022
To bre, 1.91 metara. I raste mu cena.
Da ne bude zabune, jer prvo iskoči neki serijski silovatelj, evo linka:
https://www.transfermarkt.com/mamadou-t ... ler/407263
Da ne bude zabune, jer prvo iskoči neki serijski silovatelj, evo linka:
https://www.transfermarkt.com/mamadou-t ... ler/407263
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Mene malo brine sto je igrao za tim koji ima drugu najgoru odbranu u Portugalskoj 2 ligi isto tako iskreno ne volim Afrikance u odbrani vise volim po krilima i napadu da ih imamo ,ali dobro videcemo ima visinu koliko vidim nema nastupa u Portugalskoj prvoj ligi vec samo u drugoj moze biti dobro pojacanje a moze biti i veliki promasaj
Meni ovaj deluje dosta dobro.
-
Realno, igrač koji dolazi iz druge portugalske lige teško da može da se najavi kao veliko pojačanje.
Više kao neko Moglo Bi Nešto Da Bude Od Njega pojačanje, ako se pokaže to je samo plus ako ispadne promašaj nismo mnogo para potrošili na njega.
Maksimović otišao na satelit.
Više kao neko Moglo Bi Nešto Da Bude Od Njega pojačanje, ako se pokaže to je samo plus ako ispadne promašaj nismo mnogo para potrošili na njega.
Maksimović otišao na satelit.
-
Neka ovaj burazer ovako uklizuje blizancima, i sto se mene tice odma i kapitensku nek uzme 

Pa zar nije većia naših novajlija upravo takva? Jovanović je rekao da nećemo gomilati igrače, da ćemo dovesti dva ili tri, a ovo je već šesti, uz mogućnost da dođu još jedan ili dvojica.
Iskreno nisam nikada razumeo tu politiku gomilanja igrača. Zašto umesto njih 6 ili više ne dovesti 3 ili 4 koji će imati malo jače plate, ali će i predstavljati prava pojačanja, a ako
ostanu neke rupe zakrpiti ih našim klincima?
Recimo u slučaju štopera zahvaliti se Kopitoviću i Stevanoviću, za te pare dovesti jednog jačeg štopera i njemu pridružiti Jeličića, Jelenkvoića, a po potrebi Majstorovića i Popovića. Šta fali toj ideji?
Ili kada je špic u pitanju - Možda NN jeste do sada naše najzvučije pojačanje, ali ako imamo Vidakova, Ivanovića, Miloševića, a zadržavamo i Vukčevića zašto onda pare koje dajemo za Nemanju i Uroša Nikolića ne damo za neku jaku, proverenu desetku?
Iskreno nisam nikada razumeo tu politiku gomilanja igrača. Zašto umesto njih 6 ili više ne dovesti 3 ili 4 koji će imati malo jače plate, ali će i predstavljati prava pojačanja, a ako
ostanu neke rupe zakrpiti ih našim klincima?
Recimo u slučaju štopera zahvaliti se Kopitoviću i Stevanoviću, za te pare dovesti jednog jačeg štopera i njemu pridružiti Jeličića, Jelenkvoića, a po potrebi Majstorovića i Popovića. Šta fali toj ideji?
Ili kada je špic u pitanju - Možda NN jeste do sada naše najzvučije pojačanje, ali ako imamo Vidakova, Ivanovića, Miloševića, a zadržavamo i Vukčevića zašto onda pare koje dajemo za Nemanju i Uroša Nikolića ne damo za neku jaku, proverenu desetku?
Kad skauting postoji samo u naznakama moras da dovodis igrace "na kilo" u nadi da ce od 4-5 na svakoj poziciji koga imas barem jedan da pokaze neki kvalitet. Ako dovedes jednog skupog pa se pokaze kao promasaj jeb'o si jeza, ovako dovedes sleper drva za sitnu lovu pa molis Boga da makar jedna cepanica valja cemu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Skauting verovatno ne postoji ali i broj ozbiljnih igrača koji bi potpisali za neki nepoznati klub iz tamo neke Srbije je minimalan.
Režimski klubovi su druga priča, em daju mnogo više para em redovno igraju grupnu fazu u evropi.
Zato sam i rekao da ova sezona treba da bude specifična. Jedini cilj treba da bude mesto koje vodi u LK, sve drugo je od manje važnosti.
Onda tokom proleća i leta 2023 pojačati marketing x100 i odraditi ozbiljniji prelazni rok. Ako nudiš grupnu fazu evrope mnogo si poželjniji i povratnicima u srpski fudbal i strancima.
Režimski klubovi su druga priča, em daju mnogo više para em redovno igraju grupnu fazu u evropi.
Zato sam i rekao da ova sezona treba da bude specifična. Jedini cilj treba da bude mesto koje vodi u LK, sve drugo je od manje važnosti.
Onda tokom proleća i leta 2023 pojačati marketing x100 i odraditi ozbiljniji prelazni rok. Ako nudiš grupnu fazu evrope mnogo si poželjniji i povratnicima u srpski fudbal i strancima.
Mislim da smo solidno odradili ovaj prelazni rok. Bolje tesko da smo mogli, jer ne igramo Evropu.
Dobro smo popunjeni po linijama i konkurencija je jaka za svako mesto, sto tera igrace na rad i borbu za mesto na terenu.
Slazem se u razmisljanju sa @Nevernikom. Dogodine treba odraditi prelazni rok kakav zelimo svi mi.
Dobro smo popunjeni po linijama i konkurencija je jaka za svako mesto, sto tera igrace na rad i borbu za mesto na terenu.
Slazem se u razmisljanju sa @Nevernikom. Dogodine treba odraditi prelazni rok kakav zelimo svi mi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov