Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Krle

Re: Transferi

Post by Krle »

Stigao je Uroš Nikolić. Imamo Zukića, kakvog-takvog. Na tom mestu može da igra i Simić, koji je rekao da mu je to najomiljenija pozicija, a po potrebi može i Milosavljević, pa i NN.
Neka drugi igraju, kupuju, prse se na pripremama, a šta smo uradili videće se u prvenstvu. Nekako imam poverenje u Rastavca i Jovanovića da su dobronamerni i da znaju šta rade.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
salefkv

Post by salefkv »

Krle wrote: Sun Jun 26, 2022 12:40 pm Stigao je Uroš Nikolić.
Do mene je stigla informacija da se Uroš Nikolić ponovo povredio, šteta jer momak baš muku muči sa povredama tokom cele karijere, a baš sam želeo da vidim šta ima da pruži u našem dresu...

Informacija nije proverena ali mi ima smisla obzirom da drugi pripremni meč uopšte nije bio u protokolu. Ne znam konkretno šta je u pitanju ali navodno je duža pauza.
Karlsson

Post by Karlsson »

Po internetu kruže informacije da je Milošević blizu prelaska u Lajpcig.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ako je istina da se Uroš Nikolić ponovo povredio, mi ćemo ponovo Zukića da gledamo.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Moramo kanda uvek da imamo nekog igraca koji ce da nas nervira, tj. nema kvalitet za prvi tim. Mrkaic, sada Zukic...
Fali nam desetka koja dobro izvodi prekide , koja moze da sutne loptu i sa 20 i vise metara( poput Drincica).
Svi smo u nekoj euforiji sada, a moj visedecenijski staz na utakmicama Vose mi govori da se vrlo lako mozemo okliznuti vec u prvom kolu.
Uprava napolje!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sviđa mi se ovo proseravanje po Zukiću, zato je recimo, Uroš Nikolić, kojeg u životu niste videli na terenu idealna 10ka. Zukić za mene starter. Jasno ko dan već dve godine. Ako dobije adekvatnu minutažu i podršku kakvu nikad dobio nije, lagani dabl-dabl ove sezone.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
N13

Post by N13 »

Ako je neko dobio sansu, to je Zukic. Nazalost, nije pokazao puno.
Da je neki drugi igrac u pitanju (ili ne daj Boze bivsi igrac blizanaca), sa takvim zalaganjem i ucinkom u toliko odigranih meceva, odavno bi bio razapet.

Tog Urosa Nikolica nismo videli, ali zasluzio je sansu da se pokaze, pa tek onda mozemo komentarisati.
U svakom slucaju, treba nam nova desetka, neko ko ce razumeti NN, tj. neko ko ima slicnu fudbalsku inteligenciju kao NN.
ssnigd

Post by ssnigd »

Zukic mora da ocvrsne i kao covek i kao igrac. Mora da se nosi sa kritikama, ipak je odigrao 100 utakmica za Vosu. Svidja mi se sto je poceo vise odgovornosti da preuzima i postoji generalno napredak u igri.
Za potpuni ucinak, ocekujem vise zara u ocima. Jos uvek deluje kao decacic koji igra fudbal, pa ako uspe, uspe.
Ono sto me vise zabrinjava je pad Topica, apsolutno je neprimetan na terenu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Можда пробати са Милосављевићем, ако нема шансе да се доведе нека квалитетна 10-ка.

Зукића неби помињао, са својим залагањем на овим припремама је потврдио све од прошле сезоне.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Mon Jun 27, 2022 9:38 am Sviđa mi se ovo proseravanje po Zukiću,
Zašto svaku kritiku(opravdanu) ovako nazivati? Zukić je dobio šansu i minute kao nijedan igrač a svojim igrama nije opravdao poverenje. Misliš da je to igrač koji će nas voditi do titule? :mrgreen:
Za U. Nikolića se slažem. Niko ga ovde nije gledao a ako su ga tražili Rastavac i Jovanović onda je odgovornost na njima a nama ostaje nada da su pogodili
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Karlsson

Post by Karlsson »

Zukić u najboljem slučaju da ulazi sa klupe. Kakva kapitenska traka? Dečko je novi Lazar Zličić, samo sa mnogo više kredita od Lazara koje opet nije iskoristio. Voleo bih da me dečko demantuje, ali sve mislim da mu je sledeća stanica nakon nas neki Voždovac ili Napredak.
Od njega i od ovog Vukčevića nema neke koristi. Vukčeviću treba 10 šansi da šutne u okvir gola, a kamoli da ga postigne. Isto tako nadam se da će barem jedan od dvojca Stevanović-Kopitović otići ako već ne mogu obojica. Mada sve mislim da će ostati i jedan i drugi, a da će Jelenković opet negde na pozajmici, iako je dečko pokazao više od njih.
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Mon Jun 27, 2022 10:54 am
Rabba wrote: Mon Jun 27, 2022 9:38 am Sviđa mi se ovo proseravanje po Zukiću,
Zašto svaku kritiku(opravdanu) ovako nazivati? Zukić je dobio šansu i minute kao nijedan igrač a svojim igrama nije opravdao poverenje. Misliš da je to igrač koji će nas voditi do titule? :mrgreen:
Za U. Nikolića se slažem. Niko ga ovde nije gledao a ako su ga tražili Rastavac i Jovanović onda je odgovornost na njima a nama ostaje nada da su pogodili
Potpuno se slazem.
Stariji se secaju kakvi su bili igraci Vojvodine koji su imi vise od 100 nastupa u Vosi. Nebo i zemlja za Zukica i Devetka, mozda sutra i Topica u klubu 100+.
Devetak je bar brz i borben. Malo kuburi sa pasom i tajmingom, a Zukic i Topic su neprimetni na terenu ili primetni po losim reakcijama i sporosti u igri, ideji i razmisljanju.
Zukic nema nista. Taj Milijas, sa kojim se poredi, bar je imao sjajan prekid i sut i bio mnogo jaci u duelu, iako je bio sporac, a imao visinu i cvrstinu.

Mali Milanov ce biti odlican na levom beku. Ima brzinu, osecaj za tajming, hrabrost i centarsut. Jaci je bek od Devetka, a imamo jos na toj poziciji i U17 reprezentativca Bukinca.
Devetak moze na stopera, ako ima visokog desnog stopera uz sebe i golmana na centarsutu.

Meni se dopao Jelenkovic na toj piziciji, a imamo tu i Majstorovica, pa pojacanje Traorea.
Nece biti lako biti stalni starter nikome.

Ipak, najvaznija nedostajuca karika je desetka sa kojom ce se NN dobro razumeti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Milijasa sam spomenuo jer Zukic nema losu nogu, kad bi vezbao prekide mogao bi da popravi taj elemenat i da bude nesto od njega. Devetak da nije u mladjim kategorijama bio kod nas, maksimum bi mu bio Radnik iz Surdulice u seniorskom fudbalu. Ovi novi kadeti i omladinci koje su prikljucili prvom timu deluju neuporedivo ozbiljnije od par nabrojanih igraca koji su sa prvim timom vec nekoliko sezona.
draganas

Post by draganas »

Koji je tačno razlog da trpimo Zukića i dalje?

Da li je moguće da će se ubrzati - NE.

Da li je moguće igrati sa tako sporim i tromim igračem u modernom fudbalu - NE.

Čuvamo ga, držimo u ekipi forsiramo godinama i ništa od njega zauzvrat, čak št više sasvim sigurno je i on lično razlog zašto nismo investirali novac u neku pravu 10-ku.

100 mečeva je i više nego dovoljno da se zahvalimo momku na uslugama. Pošto je naše dete neka ostane, ali klupa pa neka se dokazuje u tih 20-30 minuta po meču kada uđe.
Turija

Post by Turija »

Sada Rastavac proba Zukica na zadnjem veznom, sto je verovatno bolje, ali mora imati u paru Busnica ili slicnog tipa igraca, jer je Zukic slab defanzivno, a ni Topic nije jak u odbranbenim zadacima. Busnic je zustriji i ima ga po celom terenu. Tu ce konkurisati dosta dobro i Miletic, pa videcemo kako ce sve to izgledati?

Vosina desetka Zukic nikako ne moze biti.
Sve u svemu, igrac sa puno mana, a mnogo velikih ocekivanja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply