Jes, pravo zboriš.Mnogo se piše poslednje dve nedelje.Nemož sve pohvatati.Deep Purple wrote: ↑Tue Jul 26, 2022 9:44 am Ljudi čitajte prethodne stranice da se ne bi ponavljali.
Medojević je produžio ugovor sa Ael-om do 2024 ali može da napusti klub ranije.
On je odbio Vojvodinu ali joj nije zatvorio vrata. Rekao je ako se nastavi ovaj projekat i ako sve reči izrečene od Zbiljica i co predju u dela da će se sledeće sezone vratiti kući.
Transferi
- churguzijanac
Re: Transferi
Žurnal piše da Malbašić najverovatnije danas potpisuje.
Mislio sam gledajuci pripreme da se Simke popravio,ali vec sam pisao cekamo centarsuteve... na pripremama ih nije bilo,a onda naletim na ovaj gol sto nam Backa dala pre neki dan... dovoljno...Deep Purple wrote: ↑Tue Jul 26, 2022 12:06 pm Devetak, Simić N, Busnić, Bastajić i Stevanović izgleda da odlaze.
EDIT: Matić isto.

Dobro dosao kuci

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nadam se da ce napokon jedan povratnik da bar sacuva misljenje navijaca o njemu iz prethodnog mandata,ako ne i da ga ucini lepsim. Do sad je gotovo svaki (cast izuzetcima) povratnik samo srozavao svoj steceni ugled povratkom na teren u nasem dresu. Od danas i definitivno kad se u Srbiji kaze Malbasic prva asocijacija je FK Vojvodina 

Malbaša, dobro nam došao, odnosno dobro nam se vratio!
Veoma sam zadovoljan ovim potpisom, a u sećanju su mi oživeli mnogi njegovi potezi od pre 5-6 godina.
Majstore srećno!
Veoma sam zadovoljan ovim potpisom, a u sećanju su mi oživeli mnogi njegovi potezi od pre 5-6 godina.
Majstore srećno!
Akoo pruži 70% od prethodnih partija biće super. Prošli put je bio najbolji igrač u timuVoja wrote: ↑Tue Jul 26, 2022 4:47 pm Nadam se da ce napokon jedan povratnik da bar sacuva misljenje navijaca o njemu iz prethodnog mandata,ako ne i da ga ucini lepsim. Do sad je gotovo svaki (cast izuzetcima) povratnik samo srozavao svoj steceni ugled povratkom na teren u nasem dresu. Od danas i definitivno kad se u Srbiji kaze Malbasic prva asocijacija je FK Vojvodina![]()
Svaka čast upravi na velikom trudu u ovom prelaznom roku. Sada nam nedostaju samo još 3 krila i onda ćemo moći da izvedemo postavu sastavljenu isključivo od krilnih igrača. Sa toliko krila, ove godine ćemo sasvim sigurno leteti po terenu. Može odmah da se uradi i rebranding i klub se preimenuje u F.K. Krila pokrajine.
-
Pa i nije baš tako. Doveli smo samo Baraja pre Malbašića, a neće biti ni gužve s obzirom da Simić očigledno igra desetku, a Bastajić deluje da će napustiti klub. Baraj i Malbašić starteri, Kabić i Nešković izmene + Simić koji može da uskoči na toj poziciji. Ni premalo, ni previše krila po meni.021 wrote: ↑Tue Jul 26, 2022 5:26 pm Svaka čast upravi na velikom trudu u ovom prelaznom roku. Sada nam nedostaju samo još 3 krila i onda ćemo moći da izvedemo postavu sastavljenu isključivo od krilnih igrača. Sa toliko krila, ove godine ćemo sasvim sigurno leteti po terenu. Može odmah da se uradi i rebranding i klub se preimenuje u F.K. Krila pokrajine.
I ja bih više voleo da je došla desetka, ali Simić igra dosta dobro na toj poziciji za sada a biće sigurno još bolji kad sad na oba krila bude imao dobre igrače.
- Deep Purple
@021 Ljudi izgleda zaboravljaju da Malbašić može isto da igra na oba boka čak i kao centarfor. Odnosno u napadu sve može da igra. Baraj će po svemu sudeći da predje na svoju poziciju levog krila a desno krilo će zauzeti Malbašić.
-
Ovakav prelazni rok ni u najludjim snovima nisam očekivao.Malbašić,Simić,Nikolić,Baraj,pa to ni lasom ne može pohvatati.Svaka čast novoj upravi ne samo na transferima,već i na celokupnoj atmosferi oko kluba,a nadam se i unutar kluba.Filipu najtoplija dobrodošlica.E,sada nam fudbalski ne mogu ništa.Sada se bojim samo VAR sudija,glavnih sudija i grobarsko ciganskog uticaja na fss.Postajemo mnogo jaki,a time i trn u oku bg.
Izuzetno postujem forumasa 021 od davnina.
Ne bih se slozio sa konstatacijom o prekobrojnim krilima, jer mozda ih imamo malo vise, ali Neskovic, Kabic i Novevski, jos uvek, se nisu dokazali da budu standardni starteri.
Malbasicevo znanje i iskustvo u Spaniji je velik kvalitativni skok na krilnoj poziciji i dobar je potez. Sto je napisao @ Ceda Maras prelazni rok je vrlo dobro odradjen u odnosu na ranije.
Mozda malo ima zebnje na poziciji stopera, zbog mladosti Jelicica, Jelenkovica i Majstorovica, ali jesen ce pokazati kako momci napreduju.
Neskovica treba zadrzati, malo ,,istrpeti" i davati mu sansu da prebrodi neke slabosti, ali momak zaista puno pomaze Djordjevicu, koji ne igra na ocekivanom nivou.
Lazarevic malo ,,santa" u odbrani, bas zato sto Baraj igra rezervisano.
Samo da Uprava ne posustane i da na zimu uradi doselekciju za Evropu.
Ne bih se slozio sa konstatacijom o prekobrojnim krilima, jer mozda ih imamo malo vise, ali Neskovic, Kabic i Novevski, jos uvek, se nisu dokazali da budu standardni starteri.
Malbasicevo znanje i iskustvo u Spaniji je velik kvalitativni skok na krilnoj poziciji i dobar je potez. Sto je napisao @ Ceda Maras prelazni rok je vrlo dobro odradjen u odnosu na ranije.
Mozda malo ima zebnje na poziciji stopera, zbog mladosti Jelicica, Jelenkovica i Majstorovica, ali jesen ce pokazati kako momci napreduju.
Neskovica treba zadrzati, malo ,,istrpeti" i davati mu sansu da prebrodi neke slabosti, ali momak zaista puno pomaze Djordjevicu, koji ne igra na ocekivanom nivou.
Lazarevic malo ,,santa" u odbrani, bas zato sto Baraj igra rezervisano.
Samo da Uprava ne posustane i da na zimu uradi doselekciju za Evropu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- AntonioKasano
Mislim da je Baraj najfauliraniji igrac lige u prva 3 kola i to bez faulova koji nisu svirani, realno coveka su patosirale drvosece bezbroj puta vec.