22. kolo: partizan-Vojvodina 0:1

Locked

Vase prognoze?

Poll ended at Mon Apr 18, 2011 1:07 pm

Pobeda Vojvodine
69
78%
Remi
16
18%
Pobeda partizana
3
3%

Total votes: 88

ssnigd

Post by ssnigd »

Po povratku sa tekme ispred caribica dolazi Vuk Mitosevic, ovoga puta jos jedan pozdrav za njega :seeya: , i ja mu pruzam ruku i cestitam i govorim idite negde i proslavite ovo veceras. On me samo pogledao i kaze u fazonu kakvo slavlje ima jos da se igra :wink:

Samo hrabro momci do kraja bre, nema sada stajanja. Postavili smo novi standard i njega moramo da se pridrzavamo i da ga pospesujemo konstantno. Nabili smo im kompleks a i ciganima cemo uskoro :!: :!: :!:

Cestitke i vecno hvala svim igracima i Milinkovicu :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
DUB

Post by DUB »

Tek sada videh da onaj Branin šut sa početka samo pukim slučajem nije završio u mreži. Lepo je Brana gađao kroz "gice" a onu rupu što ne zna za koga navija je lopta sasvim slučajno okrznula po unutrašnjoj strani butine i otišla u korner. Komentator se naravno upljuvao nekom pričom o nekoj sjajnoj odbrani
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
limanfkv

Post by limanfkv »

limanfkv wrote:Vreme je za naplatu dugova. 8)
Ima snimak na Kis maj esu 2, ide upravo.

I opet je bilo ono staro...

MI SMO VOJVODINA, KO STE VI?
0.0625
DUB

Post by DUB »

Njihova bolest je neizlečiva a njihova mašta seže čak do kraja interneta...
žurnal wrote:Овације Гробара Брани Илићу

Био је Брана Илић најбољи на терену и то су препознали чак и навијачи Партизана, који су крилног нападача Војводине, а свог некадањег члана, наградили – овацијама.

Док је кретао ка свлачионици са југа се чуло „Брана Илић, Брана Илић”, а на скандирању је омалени нападач узвратио стављајући руку на срце, да покаже да ту заувек има места за Гробаре.
Prosto i meni dođe da pustim suzu na ovako srceparajuću fantaziju jednog od režimskih piskarala
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
kowalski

Post by kowalski »

A pa ja tek sad vidim da je Krstajic dodao Vuletu loptu pre asistencije za gol :D

Sudija je perfidno i odvratno pomagao partizanu, svaki Abuov skok bio je faul, cak je u jednoj takvoj situaciji dobio i zuti karton, dok je seljacina Krstajic za ono divljacko udaranje kaznjen isto, a morao je dobiti crveni. Posle svakog izlaska nasih povredjenih igraca sa terena, po par minuta im nije dozvoljavao da se vrate u igru, praveci se da ih ne vidi. Sve to medjutim ovaj put nije pilo vode, jer smo nastupili ne plaseci se seksa :lol:

@DUB

seronja je dupetom odbranio
Image
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

ssnigd wrote:Po povratku sa tekme ispred caribica dolazi Vuk Mitosevic, ovoga puta jos jedan pozdrav za njega :seeya: , i ja mu pruzam ruku i cestitam i govorim idite negde i proslavite ovo veceras. On me samo pogledao i kaze u fazonu kakvo slavlje ima jos da se igra :wink:

Samo hrabro momci do kraja bre, nema sada stajanja. Postavili smo novi standard i njega moramo da se pridrzavamo i da ga pospesujemo konstantno. Nabili smo im kompleks a i ciganima cemo uskoro :!: :!: :!:

Cestitke i vecno hvala svim igracima i Milinkovicu :!:

Svaka cast Vuku! Jednaki aplauz treba da uputimo i Milinkovicu! Ne samo da covek svojim postavkama i rotacijama donosi pobedu za pobedom vec je usadio u svakog od tih momaka profesionalni duh. Niko od njih ni ne pomislja na slavlje do poslednjeg minuta meca protiv crvenog blizanca.

I molim vas, nemojte zvati Milinkovica srpski Murinjo. :D

Murinjo je karakterno go**o. Milinkovic je moralni titan i borac za pravdu u srpskom fudbalu. Ne kazem ja dzabe, Zoro Milinkovic. :D

Novi Sad je vapio za sportskim uspesima. Zoro ih donosi uz besprekorno ponasanje koje svakog od nas treba da cini izuzetno ponosnim.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Svi vape za stranim sudijama, a ja bi i strane komentatore. Ja da imam sportski kanal, našao bih nekog iz Sarajeva ili tako negde, koga boli patka i za nas i za groblje.
U 41 minutu - "Siguran sam da Vojvodini više odgovara ovaj rezultat"...ma da, mi smo ti bili sa +6 :roll:
Io odio Belgrado
budababa

Post by budababa »

Kao u javnoj kući - došli, obavili pos'o i doviđenja 8) Fenomenalan dan, pobediti Titovo mezimče pred njihovim navijačima, na njihovom terenu, sa njihovim sudijama i punom ložom ljudi koji rade za "njihovu stvar". Mi smo... Pa, znate već. A vi?

P.S. Brka na ovom snimku kao Pantelić nekada. Pa skoro... 8)

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
kowalski

Post by kowalski »

Strane komentatore?

Ovo je van teme, ali bez dileme glasam za... :D :D

Image
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Ljudi, bagra prekinala snimak utakmice u 92. minutu i presaltali se na neku ino fufu koja ispija Smirnof i pada od alkohola.

Pokusali su da puste snimak, ali jednostavno ne mogu da svare kako nasi heroji na terenu plesu pobednicki ples sa najboljim navijacima na svetu.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Avangarda

Post by Avangarda »

Момцима и тренеру вечно ХВАЛА за један од најлепших дана у мом животу!!!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Go west

Post by Go west »

"Ljubav prema klubu
ne moze da prestane
dok živim klicaću njemu
volim te Partizane."
Kako ih ne voleti ?
PFC-FCV 1:3 15. April 2010.
FCV-PFC 2:0 03. Oktobar 2010.
PFC-FCV 0:1 16. April 2011.
...to be continued...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Ne znam odakle da pocnem... predigra za gostovanje pocela vec u petak kombinovanjem piva i vinjaka po novosadskim lokalima. "Kombi brigada" na put krenula u sastavu 1 minibus + 2 kombija. Usput uobicajeno zezanje, pevanje i alkoholisanje, a najlepsi momenat zbio se u Indjiji (?) kad smo ispred radnje gde smo stali da popunimo zalihe piva primetili nekoliko decaka u Vosinim drsovima i njihovog pratioca. Ne mogu da vam opisem koliko je to pozitivno delovalo na sve nas. Pesma nije stala tokom cele utakmice, a posle gola na tribini LUDILO. Po povratku maal proslava na Mileticu uz baklje i pesmu.

Zoru smo docekali uz tamburase u izvesnom novosadskom restoranu, nezaboravno!
Go west

Post by Go west »

To je taj dasa !!!!!

Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Dobro jutro ljudi.Kakvo lepo jutro u Novom Sadu.Još sam pod utiskom sinoćnje pobede i želim da se zahvalim momcima na ogromnoj borbenosti,navijačima koji su poderali grla i kolegi koji je došao ranije na posao da me menja da bi stigao u bg.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Locked