lesa wrote:potpisati ugovor sa njim na 5 god i to sto pre. hteo ga je PSV medjutim u holandskom zakonu,statutu i ostalim propisima vezanim za fudbal postiji odredba gde igracki van EU moraju da imaju minimalnu platu 500 ili 600 iljada evra - nisam siguran za tacan iznos (zato ce Misimi u mesto u holandiju najverovatnije negde u belgiju). jel zna neko do koje godine mu je vazeci ugovor?
Nije ni bitno do kada mu je kada ce ga prodati za maksimun godinu dana uzeti nekoliko miliona,najesti sebe i ostale,i tako u krug...
"Nista nije sveto,sve je bruto i neto,sve je zabava!"
Samo ima jedan mali problem!Igraci poput Gojka i Danijela ne rastu na drvecu,samo sto oni to ne znaju.Ali zna se nas cilj je Liga Sampiona (titula naravno)!
Da li će MOŽDA negde biti saopšteno koji je sastav počeo utakmicu, ili je jedini način da to saznamo na osnovu ovih slika? Za sada sam uspeo da prepoznam Tadića, Đurića, Buača, Grozdanovskog, Stošića, Brkić je izgleda branio (što je za pohvalu). Vidim i nekog nepoznatog plavog...
Fudbaleri Vojvodine startovali su pobedom na pripremama u Sloveniji. Novosađani su pobedili predstavnika Kipra u kvalifikacijama za Kup Uefe, sastav Omonije. Kako smo čuli od tehničkog direktora novosadskih crveno-belih Radisava Rabrenović, u odličnom izdanju predstavili su se Kiprani, koje vodi nekadašnji prvotimac Rada Nedim Tutić.
– Sem Nemanji Iliću i desnom beku Miroslavu Milutinoviću, trener Dragoljub Bekvalac dao je šansu svim igračima. Vodila se ravnopravna borba, ali je Vojvodina, ipak, za nijansu bila bolja i na kraju je to i valorizovala golom Danijela Aleksića – ističe Rabrenović.
Zoran Šaraba, Dragan Radojičić i Aleksandar Dimitrov kao glavnokomandujući na treninzima Vojvodine na Pohorju. Šef struke Dragoljub Bekvalac otputovao je u Novi Sad da se nađe uz porodicu, pošto mu je zet teško nastradali Danilo Ikodinović.
– Jasno da nas je sve pogodila vest o udesu našeg vaterpolo asa, s tim što se svi nadamo da će Dača uspeti da dobije i ovu bitku. Po intenzitetu kojim ekipa radi, ne primećuje se da Bekvalac privremeno nije s nama i, ukoliko sebi mogu dopustiti da dam ocenu, sve teče po planu – glasi s Pohorja raport Aleksandra Popovića, koji kaže kako je u ovom trenutku sve usmereno ka tome da se Vojvodina što bolje predstavi za dva dana, u novom kontrolnom meču koji će se igrati u Gracu, gde će suparnik biti Leh iz Poznanja.
Kapiten novosadskih crveno-belih dodaje kako je oduševljen uslovima:
– Sve je super, od terena, preko onoga što nudi hotel "Bolhek", pa do vremena. Po treninzima se vidi da nas polako sustiže umor, ali je to uobičajeno u ovoj fazi, a svakako nas raduje činjenica da nema povređenih. Jedino su se na povišenu temperaturu žalili Ognjen Krasić i Dušan Tadić, a verujem da je stručni štab zadovoljan našim angažmanom ne samo tokom treninga već i u duelu s Omonijom. Raduje i to da su se novajlije veoma brzo uklopile i čini se kao da su Aleksandar Mijatović, Darko Lovrić i Vladan Pavlović već godinama s nama – kaže Popović.
Ah,sad vidim da je otisao u Madjarsku.Da li je to tacno?Mislim da je to los potez sto smo ga pustili.Uopste ne razumem kako smo mogli ostati bez 2 igraca koji su tek zimus dosli kod nas,Radovica i Pavicevica,a nije da nisu bili sastavni clanovi ekipe?To bas nije uobicajena praksa.
Nisam mogao da izdrzim, a da neukucam i ovo. Ljudi, *Leh* ima i svoju TV stanicu !!! najverovatnije ce dobiti i nov stadion don 2012 - e godine ... A mi ?!
Nemozemo da izdejstvujemo reflektore ili mozda necemo. Ako iko od ljudi iz Uprave naseg voljenog kluba posecuje ili pak cita ovaj forum, ili pak neko od onih iz gradskih struktura, za njih jedna poruka: sledece godine smo domacini Juniorskog Evropskog atletskog prvenstva, ALO, OTREZNITE SE VEC JEDNOM !!! ...
podbara wrote:Bolan samar! Izgubili smo 3-0 od tima koji je od 56. minuta igrao sa 10 igraca! Ako hocemo titulu i trofeje mora se dresiti kesa inace....
podbara wrote:Bolan samar! Izgubili smo 3-0 od tima koji je od 56. minuta igrao sa 10 igraca! Ako hocemo titulu i trofeje mora se dresiti kesa inace....
Mislim da je dosao u pravo vreme! Da se igraci ne opsute, i da rukovodstvo (ako zeli) vidi da nam trebaju pojacanja i van FK Bezanije!
Tako je!Red bi bio i da KUPIMO nekog kvalitetnog igraca,a ne da dovodimo one koji nikome drugom ne trebaju!
Mislim da je dosao u pravo vreme! Da se igraci ne opsute, i da rukovodstvo (ako zeli) vidi da nam trebaju pojacanja i van FK Bezanije!
Super je je što se težak poraz desio sad, a ne protiv Azerbejdžanaca (kako sam se ja pribojavao tog evropskog testa pred naše Prvenstvo).
Dobar signal za Gajića i novi Upravni Odbor.Saznanje je stiglo u pravi čas za igrački i za rukovodeći (budući) kadar Vojvodine.Očito je da se neki suštinski potezi moraju povući 10 jula, tj da više ne može (op)stati ,,šminka na šminku".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Posle pobede u prvom, fudbaleri novosadske Vojvodine poraženi su u drugom pripremnom meču od poljskog prvoligaša Leha iz Poznanja 3:0.
Meč je odigran u Gracu, a kako su istakli iz tabora Vojvodine, potpuno su bili ravnopravan rival Poljacima iako to možda krajnji rezultat ne govori. Svi golovi su produkt grešaka crveno-belih, koji odličnu igru i mnogobrojne šanse nisu uspeli da materijalizuju.
Svi igrači su dobili priliku da se iskažu, a do kraja priprema u Sloveniji Vojvodinu očekuje još jedan duel sa Dravom iz Ptuja, posle čega će se vratiti u Novi Sad.
Kakva gomila gluposti u tako malo reči. Ako su pravili greške, onda igra ne može biti dobra. Pa 3-0 je bilo, mislim stvarno...