Transferi
Re: Transferi
Crnomarković je odlično pojačanje. Što se spominje Javor, on je posle igrao sa Pankovom u Nišu i tada su ubedljivo osvojili drugo mesto, a on bio u idealnom timu. Nastavio je odlično da igra u Lehu iz Poznanja i Olimpiji. Sa Lehom igrao Ligu Evrope. Ima 29 god. i sada sa iskustvom pravi pik. Mnogo bolji od štopera koje trenutno imamo.
Voleo bih da bude pravo pojacanje, ali svugde je kratko bio, sto mi postavlja pitanje: zasto?
Najvise utakmica je odigrao u Olimpiji ( drugi put), sto mi deluje logicno.
Ako je tacno da dolazi u Vosu, zelim mu dobrodoslicu i da pruzi to sto se ocekuje od njega.
Crnomarkovic statistika sa vikipedije:
Years
Team
Apps
(Gls)
2010–2012
Beograd
16
(0)
2012–2013
Šumadija Jagnjilo
30
(3)
2014–2015
Donji Srem
21
(0)
2015–2016
Javor Ivanjica
31
(0)
2016–2017
Olimpija Ljubljana
0
(0)
2017
Čukarički
4
(0)
2018
Javor Ivanjica
9
(0)
2018–2019
Radnički Niš
32
(0)
2019–2021
Lech Poznań
34
(0)
2021
→ Zagłębie Lubin (loan)
9
(0)
2021–
Olimpija Ljubljana
37
(4)
Najvise utakmica je odigrao u Olimpiji ( drugi put), sto mi deluje logicno.
Ako je tacno da dolazi u Vosu, zelim mu dobrodoslicu i da pruzi to sto se ocekuje od njega.
Crnomarkovic statistika sa vikipedije:
Years
Team
Apps
(Gls)
2010–2012
Beograd
16
(0)
2012–2013
Šumadija Jagnjilo
30
(3)
2014–2015
Donji Srem
21
(0)
2015–2016
Javor Ivanjica
31
(0)
2016–2017
Olimpija Ljubljana
0
(0)
2017
Čukarički
4
(0)
2018
Javor Ivanjica
9
(0)
2018–2019
Radnički Niš
32
(0)
2019–2021
Lech Poznań
34
(0)
2021
→ Zagłębie Lubin (loan)
9
(0)
2021–
Olimpija Ljubljana
37
(4)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Ako je istina da je Nikola Antić pred povratkom kod nas, apsolutno pozdravljam taj potez. Pouzdan bek koji uvek pošteno odradi posao.
Meni i Antonijevic pokazao kvalitet za Vosu ( dobra kontrola lopte i predaja i solidna brzina) u ovih par utakmica.Deep Purple wrote: ↑Mon May 22, 2023 9:35 am Ako je istina da je Nikola Antić pred povratkom kod nas, apsolutno pozdravljam taj potez. Pouzdan bek koji uvek pošteno odradi posao.
Nepravedno i stetno lpo rezultate Vojvodine je bio zapostavljen. Secam se i da je @ Voja svojevremeno hvalio Antonijevica - ne bez razloga.
@Prijatelj pise na mozzartu da bi mogli doci Vulic i Ivezic, sto pozdravljam, ako se ostvari.
Jos kad bi se vratio i Medojevic ( nadam se da je u solidnoj formi), bili znatno pojacani.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Povratnici kod nas mi samo potvrdjuju stav da mi ne znamo sta se na trzistu sve nalazi i da je skautiranje amatersko, pa dovodimo igrace koji su nekada nesto igrali kod nas. Jer, eto njih kao poznajemo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
По трансфермаркту Антић има уговор до следећег лета што значи да би морали и нешто да платимо.
Исти сајт каже да вреди 1.2 милиона.
Исти сајт каже да вреди 1.2 милиона.
Pa zar se na forumu nije oduvek patilo za starim igračima? Abu, Alivodić, Mereba, pa evo i dalje se priželjkuje Medojević koji u Kipru gotovo da nije ni igrao, a nama će da pomogne u borbi za Evropu.
Samo mi je zao Antonijevica koji je pokazao da je dobar za Vojvodinu.Deep Purple wrote: ↑Mon May 22, 2023 9:35 am Ako je istina da je Nikola Antić pred povratkom kod nas, apsolutno pozdravljam taj potez. Pouzdan bek koji uvek pošteno odradi posao.
Antic je u ruskoj ligi standardan,ako dodju igraci koji trebaju (Crnomarkovic i Antic) odbrana je sasvim dobra.
Najvise treba gledati da pojaca vezni red,nekog borca iz Afrike poput Sanoga u zvezdi.
Iz mocart komentara tog prijatelja se do sada nije ostvarilo valjda ni jedno "objavljeno" ime, otkad je lik krenuo da piše po Mocartu. A do sada ih je "otkrio" barem 50. Toliko o tome. Od tih 7 objavljenih likova, jedino što je sigurno da gotovo izvesno baš niko od njih neće potpisati.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Tacno tako.
Kako da predlozimo druge, koje ne poznajemo?
Probao je @ Voja, pa sta se desilo?
Zalosno je sto i manadzment Vojvodine ne zna druge. Dakle, isto kao i forumasi, daj sta das i koji hoce da dodju u nadi da su bolji od sadasnjih.
Smatram da Antonijevic jos nije ni na 60% onoga sto moze... a neko napisa da je Antic pod ugovorom i da vredi milion na TMu,za tu vrednost pre bih odabrao ova dvaTurija wrote: ↑Mon May 22, 2023 9:49 amMeni i Antonijevic pokazao kvalitet za Vosu ( dobra kontrola lopte i predaja i solidna brzina) u ovih par utakmica.Deep Purple wrote: ↑Mon May 22, 2023 9:35 am Ako je istina da je Nikola Antić pred povratkom kod nas, apsolutno pozdravljam taj potez. Pouzdan bek koji uvek pošteno odradi posao.
Nepravedno i stetno lpo rezultate Vojvodine je bio zapostavljen. Secam se i da je @ Voja svojevremeno hvalio Antonijevica - ne bez razloga.
https://www.transfermarkt.com/nemanja-a ... aison/2022
https://www.transfermarkt.com/ibrahim-o ... ler/672597
Svi igraci koje sam zapazio do sada (onaj iz gospodara prstenova i turbo

Kako nije? Pogodio je Carevića, Malbašića, Vitasa, Čumića, Antonijevića... pisao je o Fernandezu nekoliko dana pre medija.Rabba wrote: ↑Mon May 22, 2023 11:30 am Iz mocart komentara tog prijatelja se do sada nije ostvarilo valjda ni jedno "objavljeno" ime, otkad je lik krenuo da piše po Mocartu. A do sada ih je "otkrio" barem 50. Toliko o tome. Od tih 7 objavljenih likova, jedino što je sigurno da gotovo izvesno baš niko od njih neće potpisati.
Писао сам о њему у два наврата а ево и трећег.
https://www.transfermarkt.com/luis-miqu ... ler/110598
Ал Ахли га послао на позајмицу у Арабију, ни тамо није стандардан. Цена на ТМ му пала на 200.000, плаћен је пре две године 850.000. Има уговор још две године, мислим да би за испод 500.000 могао бити доведен.
Мени он делује као Симић и Барај у једном. Брз, уме да предрибла и заврши започето што Симићу често недостаје.
https://www.transfermarkt.com/luis-miqu ... ler/110598
Ал Ахли га послао на позајмицу у Арабију, ни тамо није стандардан. Цена на ТМ му пала на 200.000, плаћен је пре две године 850.000. Има уговор још две године, мислим да би за испод 500.000 могао бити доведен.
Мени он делује као Симић и Барај у једном. Брз, уме да предрибла и заврши започето што Симићу често недостаје.
Onda sam propustio te komentare. Toliko imena izbaci, da je postalo deplasirano već, svejedno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Koji Ivezić iz Vožda?