Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
Voleo bih da mogu da podelim nešto ali stvarno nemam nikakav info vredan pisanja. Da baratam sa polu-informacijama stvarno nema smisla pogotovo ako se uzme u obzir da sam x puta pogrešio.
Ono što može već da se shvati u vezi prelaznog roka je to da će nam ovo definitivno biti jedan od najdosadnijih do sad. Biće završen ubrzo i što se tiče dolazaka i odlazaka makar su takvi nagoveštaji. Kostur će biti sačuvan i eto stvara se neki kontinuitet.
Malbašić je po onome što znam najviše u centru pažnje. Jako je bio nezadovoljan svojim igrama. Njegov status nije upitan i ostaje ali je definitivno neki detaljno izanaliziran vid komunikacije u vezi njegovih igara i očekivanja sa njim ostvaren da mora mnogo više da pruža. On je i sam svestan toga i valjda je već u treningu da dočeka spreman novu sezonu.
Ono što može već da se shvati u vezi prelaznog roka je to da će nam ovo definitivno biti jedan od najdosadnijih do sad. Biće završen ubrzo i što se tiče dolazaka i odlazaka makar su takvi nagoveštaji. Kostur će biti sačuvan i eto stvara se neki kontinuitet.
Malbašić je po onome što znam najviše u centru pažnje. Jako je bio nezadovoljan svojim igrama. Njegov status nije upitan i ostaje ali je definitivno neki detaljno izanaliziran vid komunikacije u vezi njegovih igara i očekivanja sa njim ostvaren da mora mnogo više da pruža. On je i sam svestan toga i valjda je već u treningu da dočeka spreman novu sezonu.
- Deep Purple
Daj neku informaciju da gustiramo malo. Jel ima sanse za Radulovica i da li dolazi neko iz inostranstva (naš ili stranac)?Deep Purple wrote: ↑Mon Jun 12, 2023 11:56 am Voleo bih da mogu da podelim nešto ali stvarno nemam nikakav info vredan pisanja. Da baratam sa polu-informacijama stvarno nema smisla pogotovo ako se uzme u obzir da sam x puta pogrešio.
Kup je nas!
Sa ta cetiri pojacanja ne vidim ko ce nam uzeti bod u prvih 6 utakmica u EvropiDeep Purple wrote: ↑Mon Jun 12, 2023 10:24 am Sva četiri pojačanja će stići pre početka pripremnog perioda. Možda čak i budu predstavljena zajedno.
Imaće Batak kompletan tim skrojen na vreme.

Uzimaće nam po tri.
Vulić i Nenad Lukić su slobodni. To su igrači koji mogu da donesu neki dodatni kvalitet u odnosu na trenutni tim.
Ako ćemo da se krpimo sa igračima iz osrednjih doćaih timova onda dobro, ali u Evropi takvi nema šta da tražimo.

Vulić i Nenad Lukić su slobodni. To su igrači koji mogu da donesu neki dodatni kvalitet u odnosu na trenutni tim.
Ako ćemo da se krpimo sa igračima iz osrednjih doćaih timova onda dobro, ali u Evropi takvi nema šta da tražimo.
- Deep Purple
Vojo mi i da se otvorimo sa deset miliona eur u ovom prelaznom roku opet bi mogli da udarimo na bolju ekipu od nas u kvalifikacijama. Mi muški treba da odigramo kvalifikacije ali fokus treba da bude na prvenstvu. Da se teži ofanzivnom fudbalu i dobijaju rutinski ekipe sa dna i sredine tabele. Da postoji kontinuitet u igri i da kroz prvenstvo sledeće sezone obezbedimo direktno evropu. Naravno kvalifikacije odigrati muški pa za šta bude dovoljno. Kostur ekipe će biti sačuvan, znaju se sad duže, ko šta može da pruži na terenu. Pametno odraditi ovaj prelazni rok i popuniti rupe koje su bile očigledne prošle sezone.Voja wrote: ↑Mon Jun 12, 2023 1:55 pmSa ta cetiri pojacanja ne vidim ko ce nam uzeti bod u prvih 6 utakmica u EvropiDeep Purple wrote: ↑Mon Jun 12, 2023 10:24 am Sva četiri pojačanja će stići pre početka pripremnog perioda. Možda čak i budu predstavljena zajedno.
Imaće Batak kompletan tim skrojen na vreme.![]()
@Djisa
Mislim da od Radulovića nema ništa, Bahar će ga voditi na pripreme. A nama je generalno ideja da se sklopi tim pre početka priprema što dalje implicira da onda nema ništa od Radulovića.
Gledajuci tako,onda dzaba ulazemo i za nasu ligu jer uvek bi mogli da udarimo na bolje ekipe od nas (cz,pfc,cuka,tsc...) - onda sledi zakljucak da je najbolje samo da prodajemoDeep Purple wrote: ↑Mon Jun 12, 2023 5:22 pm Vojo mi i da se otvorimo sa deset miliona eur u ovom prelaznom roku opet bi mogli da udarimo na bolju ekipu od nas u kvalifikacijama.

Realno, četiri nova igrača nam neće doneti ništa osim ako to ne budu neka superpojačanja (tipa Radoja, Ivanić, Docić), a ona nisu ni u najavi.
Odlaze nam Milošević i Simić, a od njih teško da ćemo naći kvalitetnije igrače. Čak je i Đorđević bio sasvim korektan, bez obzira što se ovde orkestrirano hejtuje.
U trenutnoj ekipi imamo samo Čumića i Carevića koji mogu da napreduju, dok su svi ostali postigli vrhunac svog talenta. Ovo se pogotovo odnosi na 7-8 lanjskih pridošlica koji sada pune 30 god. i koji nisu pokazali nikakav motiv da pošteno zarade platu pogođenu spram kvaliteta koji su davno posedovali. Ja bih to sve raspustio, jer im je karijera na zalasku. Da im je u zenitu igrali bi negde napolje, ili bi pokazali bar nešto.
Ako je moguće, dovesti obavezno ta tri igrača iz Bolonje na pozajmicu...
Odlaze nam Milošević i Simić, a od njih teško da ćemo naći kvalitetnije igrače. Čak je i Đorđević bio sasvim korektan, bez obzira što se ovde orkestrirano hejtuje.
U trenutnoj ekipi imamo samo Čumića i Carevića koji mogu da napreduju, dok su svi ostali postigli vrhunac svog talenta. Ovo se pogotovo odnosi na 7-8 lanjskih pridošlica koji sada pune 30 god. i koji nisu pokazali nikakav motiv da pošteno zarade platu pogođenu spram kvaliteta koji su davno posedovali. Ja bih to sve raspustio, jer im je karijera na zalasku. Da im je u zenitu igrali bi negde napolje, ili bi pokazali bar nešto.
Ako je moguće, dovesti obavezno ta tri igrača iz Bolonje na pozajmicu...

Ovo je negde iz moje glave i uglavnom na osnovu pominjanih imena. Nikome se ništa ne nameće, što bi rekao jedan ovde, već postavljamo za diskusiju.
Voleo bih da čujem vaša mišljenja, predloge , sugestije za zadati sastav. Ukratko Carević-Simić na golu, levo je odlican bek Chetti koji je završio karijeru u Anžersu. Imao je neki skandal po prijavi za uznemiravanje neke ribe u lokalu, navodno je dodirnuo po zadnjici.. Svejedno glupost, ali on je po isteku slobodan. U zadnjoj liniji Traore i najavljeni Crnomarković, desno Yamkam koji napušta Niš. Tu su i Antonijević, Vitas, odlični Hackman iz GAT-a i Bogdanovski Pazar.
Ispred naši Zukić, Topić, Milosavljević uz Sašu Markovića koji je imao dobru ulogu u GAT. Ispred Čumić, još jedan Pazarac Majdevac i Malbašić, uz njih opciono V. Simić, U. Nikolić, Baraye i još jedan igrač koji je imao dobru polusezonu u GAT-u Brazilac Kristijan. U napadu ranije pomenuti Alžirac Belkacemi uz opcije N. Nikolić i Vidakov.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Boškan ili Kerkez?Rabba wrote: ↑Mon Jun 12, 2023 6:43 pm https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... ost-496187
Prvo pojačanje, veliko ime!
Ovaj Kerkez (levi štoper, 23 god, 184 cm) koliko vidim Vavanov igrač, a i njegovim Paločeviću i O. Ožegoviću ističe ugovor...
Njemu je brat onaj Kerkez sto igra za Madjare ....mozda ga povuce za sobom pa kao Vosa zaradi
- Deep Purple
Antić ima ponudu i partizana.
@Voja
Baš si mi pronicljiv
@Voja
Baš si mi pronicljiv

- Uvek sa tobom
https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-se ... ja-443479/
Од свих Пазараца овог нисам ни запазио, можда нам гост на форуму из Пазара може написати нешто више?
Од свих Пазараца овог нисам ни запазио, можда нам гост на форуму из Пазара може написати нешто више?
Last edited by Uvek sa tobom on Mon Jun 12, 2023 9:37 pm, edited 1 time in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !