Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: Transferi

Post by Cane »

Ljudi, ne bih da se ponavljam i budem dosadan, ali jednačina je u suštini jednostavna. Koliko prihodujemo prodajom, otprilike toliko možemo uložiti u kupovinu.
Za sada na strani prodaje rezultat nam je 0, tako da u tom svetlu treba posmatrati i dolaske, koji su trenutno takođe na sličnoj koti.
Znači, da bi se maštalo o dolasku ovog ili onog, prvo treba da navijamo da se neko proda. Tako to ide. A neretko se ovde može pročitati kako ovi "samo znaju da rasprodaju i ništa drugo". A na žalost ne znaju, jer da znaju sad bismo ovde komentarisali dovedene igrače a ne ovako maštali na prazno.
Djisa

Post by Djisa »

Cane wrote: Sun Jun 25, 2023 5:46 pm Ljudi, ne bih da se ponavljam i budem dosadan, ali jednačina je u suštini jednostavna. Koliko prihodujemo prodajom, otprilike toliko možemo uložiti u kupovinu.
Za sada na strani prodaje rezultat nam je 0, tako da u tom svetlu treba posmatrati i dolaske, koji su trenutno takođe na sličnoj koti.
Znači, da bi se maštalo o dolasku ovog ili onog, prvo treba da navijamo da se neko proda. Tako to ide. A neretko se ovde može pročitati kako ovi "samo znaju da rasprodaju i ništa drugo". A na žalost ne znaju, jer da znaju sad bismo ovde komentarisali dovedene igrače a ne ovako maštali na prazno.
Pa tu je i problem. Rasprodali su decu, a doveli penzionere, da bi se ugradili. I sad satro, dovodjenje zavisi od prodaje, a nemaju koga da prodaju kad dovode one koje nece niko ni gratis.
Kup je nas!
Djisa

Post by Djisa »

Izvinjavam se na duplom postu, ali me zanima ako neko zna, koliku smo dali platu tom nesrecnom Kajevicu. Kladim se da nije malo i da smo malo dodali, mogli smo i Ozegovica dovesti, a ne onog penzionera! Ili mozda uprava misli da cemo njega prodati dogodine i vratiti ulozeno :mrgreen: .
Kup je nas!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Djisa wrote: Sun Jun 25, 2023 6:09 pm Izvinjavam se na duplom postu, ali me zanima ako neko zna, koliku smo dali platu tom nesrecnom Kajevicu. Kladim se da nije malo i da smo malo dodali, mogli smo i Ozegovica dovesti, a ne onog penzionera! Ili mozda uprava misli da cemo njega prodati dogodine i vratiti ulozeno :mrgreen: .
Pre svega ružno je da tako pričamo o Kajeviću dok ga ne vidimo na terenu. On je došao kao velika želja Bataka valjda i on ima pravo da mu se ispuni neka želja.
Djisa

Post by Djisa »

Deep Purple wrote: Sun Jun 25, 2023 6:37 pm
Djisa wrote: Sun Jun 25, 2023 6:09 pm Izvinjavam se na duplom postu, ali me zanima ako neko zna, koliku smo dali platu tom nesrecnom Kajevicu. Kladim se da nije malo i da smo malo dodali, mogli smo i Ozegovica dovesti, a ne onog penzionera! Ili mozda uprava misli da cemo njega prodati dogodine i vratiti ulozeno :mrgreen: .
Pre svega ružno je da tako pričamo o Kajeviću dok ga ne vidimo na terenu. On je došao kao velika želja Bataka valjda i on ima pravo da mu se ispuni neka želja.
Pa nije Di Trevi da svako pozeli zelju i ubaci novcic. Treba raspolagati budzetom razumno, a veliki ugovor za igraca od 33 godine, nije razumno. Sta cemo dogodine, kad opet ne budemo imali koga da prodamo? Opet opravdanje da necemo nikog dovesti dok nekog ne prodamo. Aman, zaman i zelje polutrenera i sportskog direktora koji trazi procenat i slicno. Ovo je rasulo, a ja da obracam paznju na sta pricam o Kajevicu? Ma nek se vrati tamo odakle je dosao, bice bolje svima osim njemu.
Kup je nas!
Karlsson

Post by Karlsson »

Djisa wrote: Sun Jun 25, 2023 6:42 pm
Pa nije Di Trevi da svako pozeli zelju i ubaci novcic. Treba raspolagati budzetom razumno, a veliki ugovor za igraca od 33 godine, nije razumno. Sta cemo dogodine, kad opet ne budemo imali koga da prodamo? Opet opravdanje da necemo nikog dovesti dok nekog ne prodamo. Aman, zaman i zelje polutrenera i sportskog direktora koji trazi procenat i slicno. Ovo je rasulo, a ja da obracam paznju na sta pricam o Kajevicu? Ma nek se vrati tamo odakle je dosao, bice bolje svima osim njemu.
Pa čekaj, zar nam nije tim prošle sezone bio jedan od najmlađih (ako ne i najmlađi) u ligi i zar nismo mi davali najveću minutažu mladim igračima u ligi?
Ne mogu svi igrači da imaju 18-25 godina i nisu svi igrači projektovani za prodaju, mora i neko iskustvo da se donese. Kajević nije došao da bude prodat, već da unapredi igru i donese instant kvalitet kao Drinčić pre koju godinu.
A koga ćemo prodati dogodine? Pa postoji popriličan izbor: Čumić, Carević, Miletić, Jeličić, Bukinac i Ivanović ako dobiju šansu, a ako ne odu sada onda i Kabić i Topić.
Stexman

Post by Stexman »

Nas prelazni rok meni lici na onu emisiju "Kucamo na vrata zaboravljenih asova".

Bojim se da cemo i postati takav klub - zaboravljen!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Stexman wrote: Sun Jun 25, 2023 7:06 pm Bojim se da cemo i postati takav klub - zaboravljen!
Stex, bojim se da se to čega se bojiš davno već dogodilo...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Djisa

Post by Djisa »

Karlsson wrote: Sun Jun 25, 2023 6:55 pm
Djisa wrote: Sun Jun 25, 2023 6:42 pm

Pa čekaj, zar nam nije tim prošle sezone bio jedan od najmlađih (ako ne i najmlađi) u ligi i zar nismo mi davali najveću minutažu mladim igračima u ligi?
Ne mogu svi igrači da imaju 18-25 godina i nisu svi igrači projektovani za prodaju, mora i neko iskustvo da se donese. Kajević nije došao da bude prodat, već da unapredi igru i donese instant kvalitet kao Drinčić pre koju godinu.
A koga ćemo prodati dogodine? Pa postoji popriličan izbor: Čumić, Carević, Miletić, Jeličić, Bukinac i Ivanović ako dobiju šansu, a ako ne odu sada onda i Kabić i Topić.
Upravo tako ako dobiju sansu? Jelicica, Topica i Zukica mozemo prodati ako se neko prevari (da ne koristim neku tezu rec) pa ih kupi. Ja ne mogu da verujem da neko i dalje misli da mi mozemo prodati polovnjake od 23, 24 godine. Mi imali mlad tim? Pa to nije merilo, vec sam pisao o tome. Mladi igraci su igraci do 20 godina i oni se mogu prodati, a mi sve poslali na pozajmice i guramo polovnjake. Ako Bukinac vec sad nije u rangu Djordjevica ili Antonijevica, koji su realno šklj igraci, tesko da ce ikada biti od njega igrac. Prosek je statistika i nista vise. Za men je merilo, koliko imamo tinejdzera u timu, a ne prosek. A mi imamo Kabica i Miletica koji su vise bili na tribinama nego na klupi. I ko je tu kriv? Bez trojice tinejdzera na terenu nema prihoda od prodaje, a mi nemamo tri tinejdzera u timu. A skrivamo se iza proseka. Mi mozemo prodati Carevica, Cumica, eventualno Traorea, ostale tesko (pored Kabica naravno, koji je manje vise vec prodat), o od ostalih i ako dobijemo nesto nece pokriti ni njegove plate, koje su svakako prenaduvane, jer su se svu pougradjivali. Ako nemamo kvalitet u omladincima, onda kupiti mlade igrace pa ih gurati, da li strance ili nase, to je vec za nekog da odredi. Vise se isplati dati obestecenje za nekog od 300 000 evra nego Kajevicu platu od recimo 15 000 evra mesecno jer ce on potrositi vise od tog obestecenja za 2 sezone, a nista ne mozemo vratiti. A klinca ako napredujemo mozemo prodati za 2, 3 puta veci iznos i prihodovati nesto.
Kup je nas!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Jel stvaramo klince? Ne stvaramo.
Jel kopamo po egzotičnim zemljama da nabodemo neku buduću premiju za male pare? Ne kopamo.
Jesmo li sve podredili rezultatima pa ove stvari ispaštaju? Nismo.

Porodična srebrnina je rasprodana, skauting nemamo, rezultate nemamo. A sad ni stadion na kom igramo nemamo.
ŠTA KOJI MOJ PA IMAMO?
Io odio Belgrado
Krle

Post by Krle »

Imamo sećanje i obećanje, a u sredini ćućko :whistler:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Свашта бих написао, ал у ствари сви се вртимо око истог и сви смо у праву. Сви видимо шта фали овом тиму, само онај ко треба не види, скаутирају се матори играчи и слободни, углавном из клубова слабијих од нас, какав је то скаутинг, па то би и моја баба могла да доведе за одређен буџет, једино ко је доведен је Чумић и Царевић да може да се исплати и да су нешто показали... Кажу задржаће окосницу тима, какву окосницу, каквог тима, који је био 5. на табели? Причаће са играчима, па шта се до сада чекало?

Не знам шта ми горе пада дал пауза и овај прелазни рок или кад почне првенство и киксеви....
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
milancl

Post by milancl »

Sve izrečene kritike na račun uprave i njenog (ne)rada su na mestu.

Ono što meni smeta je što su se neki okomili na Kajevića ni krivog ni dužnog. On će sa svoje 33 godine, verujem, pokazati na terenu da itekako ima mesta u ovoj ekipi, sa ovim igračkim kadrom. E sad, što je to pojačanje za domaću ligu, a ne za Evropu, to je druga priča. Da se ne lažemo, sem Čumića, retko ko iz ove ekipe može išta da pruži u Evropi.

Kad Kajević zasluži prvi ću ga kritikovati.

A što se tiče uprave, još gore je što se ni ne oglašavaju. Što ne kažu, je*ite se navijači, nemojte ništa očekivati od prelaznog roka, bar ćemo znati na čemu smo.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Djisa

Post by Djisa »

milancl wrote: Sun Jun 25, 2023 9:01 pm Sve izrečene kritike na račun uprave i njenog (ne)rada su na mestu.

Ono što meni smeta je što su se neki okomili na Kajevića ni krivog ni dužnog. On će sa svoje 33 godine, verujem, pokazati na terenu da itekako ima mesta u ovoj ekipi, sa ovim igračkim kadrom. E sad, što je to pojačanje za domaću ligu, a ne za Evropu, to je druga priča. Da se ne lažemo, sem Čumića, retko ko iz ove ekipe može išta da pruži u Evropi.

Kad Kajević zasluži prvi ću ga kritikovati.

A što se tiče uprave, još gore je što se ni ne oglašavaju. Što ne kažu, je*ite se navijači, nemojte ništa očekivati od prelaznog roka, bar ćemo znati na čemu smo.
Kajevic je samo personifikacija svega sto nije dobro u Vojvodini, ne bi on bi bio problem da smo doveli tri prava pojacanja i potencijalna mlada igraca. Mi smo slabiji za 2 Simica, a njih menja Kajevic. Mozda i bude pojacanje, ali ja ga nikad ne bih doveo. Igraci od 33 godine koje do sad nikakve veze sa Vojvodinom nisu imali, ne smeju da dolaze. Ja, ni Drincica ne bih doveo, to nije ono sto nama treba. Moramo imati igrace od kojih se moze zaraditi. Taj Veljko Simic je mogao biti prodat ranije, ali i ako nije nema veze, ne mora svako da donese zaradu, ali igraci od 33 gdine sigurno i u startu nece. I ko snosi odgovornost ako sledece sezone opet budemo peti? Kajevic? Batak? M. Jovanovic? a jos nismo nikog izbacili da zaradimo?
Kup je nas!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Prelazni rok je u toku, samo to ću napisati. Treba ga oceniti kad se završi.
Post Reply