Transferi
Re: Transferi
Ne bi zaista bilo fer da javno prepričavam detalje iz skroz privatnog razgovora tako da neću otkrivati o kome se radi, ali eto reći ću još samo da nije u pitanju odbrambeni igrač 

Nadam se da nije Kaba,za ostale se ne bi iznenadio...
- novosadjanin
Miletic
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Ako racunamo Backi Jarak onda da,Zukic ima cenu al neverujem da bih smo njega dali.Nevernik II wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 11:27 pm Nije Cane naglasio da li ćemo biti prijatno ili neprijatno iznenadjeni![]()
Ima li Zukić rodbinu u gradu?![]()
Sve mislim da ce biti NN ili neki mlad igrac koji nije dobio sansu.
Možda Ivanović na preporuku Stankovića?
-
Збиљић изјавио да је Ивановић пројекат клуба за ову сезону.Ако се прода Чумић слабији смо 50%,тешко је убости таквог играча да тренутно постане најбољи играч тима,бар до зиме да остане.Свакако се не памти овакав погодак са играчем,као са Чумићем.
- Mare_Liman
Тешко да је Чумић, рекао је и по интервјуима и на форуму да из Воше иде само у иностранство... Тешко да је неко други, а да није наше дете јер је породица из града... Видећемо
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
To je Zbiljić izjavio pre nego što se stvorila ova šema sa Radulovićem, a u poslednjem intervjuu se videlo da Ivanović vi više voleo da ode nego da ostane.
I otkud sada toliko pisanja o odlasku Čumića? Neko na forumu napisao da se plaši da Čumić ode i sada odjednom zavladala panika i svi pišu o njegovom odlasku.
I otkud sada toliko pisanja o odlasku Čumića? Neko na forumu napisao da se plaši da Čumić ode i sada odjednom zavladala panika i svi pišu o njegovom odlasku.
Upravo. Sumnjam da je Cane mislio na porodicu Čumića ili NN-a koji su iz Užica i Kraljeva.Mare_Liman wrote: ↑Thu Jun 29, 2023 12:43 am Тешко да је Чумић, рекао је и по интервјуима и на форуму да из Воше иде само у иностранство... Тешко да је неко други, а да није наше дете јер је породица из града... Видећемо
- Uvek sa tobom
Таман сам мислио Витас

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Hvala, i meni bilo čudno, podatke sam uzeo na Transfermarktu.
Što se tiče Radulovića i njegovih potencijala, mislim da je UN za njega Luiš Figo, ali videćemo. Prvo pojačanje, s obzirom na odlazak Veljka Simića (koji je za Andriju Denis Berkamp) i prvi kome želim dobrodošlicu!
Što se tiče najave odlaska još jednog izdanka naše škole u nacionalni klub, to je za mene lično još jedan poraz u borbi za identitet Starog kluba. Šta smo mi? Regionalni klub ili klub iz Beograda, Niša, Crne Gore? Ako teritorijalni identitet nije bitan, onda dajte borbu za trofeje ovde i grupe u Evropi.
- gospodinFKV
Ako si gledao samo glavnu stranicu, imaju sad neki bag da se ne vidi koliko je zapravo odigrao dok ne odes na Stats -> Current Season. Mozda je tu doslo do zabune.
Sto se licitacije imena tice, smatram da ne postoji nase dete (bonus) koje je vredno trampe za Radulovica. Koliko god on bio super igrac, on prosto nije vredan toga da se resimo recimo Miletica, ili jos gore - Kabica.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
U ovom momentu za nas odlazak Kabića, Zukića, Ivanovića, Topića ne znači mnogo. Bolje ih sve prodati ukoliko imaš ponudu i pametno investirati novac. Svakako niko od njih nije donosio prevagu na terenu. Bukinca treba isforsirati jer igra na deficitarnoj poziciji u svetu fudbala, a pogotovo Srpakog fudbala. Sa druge strane, ono što bi bila katastrofalna greška je (bez obzira na visinu ponude) puštanje Čumića. Momak je imao sjajnu sezonu, blizu je A reprezentacije, apsurdno bi bilo prodati ga, i mislim da bi za ovakav tim Vojvodine to bilo nenadoknadivo.
Come on you Reds!
- slanobarac
Dovesti Tanjginog sina koji nije bio standardan u U19 Majnca i ubaciti Lanetovog đilkoša u prvi tim je čist nepotizam. Još ako daju Bukinca crvenim
onda stvarno ne znam šta reći.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Grbavica.021*