5. kolo JSL: Partizan-Vojvodina

Turija

Post by Turija »

Mare, napisao sam ovaj komentar samo zato što mi se na SOS reportaži učinilo da smo imali previše ubačenih visokih lopti u 16m koje naši štoperi nisu uspeli da u skoku izbace, nego su do njih lako dolazili partizanovi igrači. Nisam, ni najmanje, zadovoljan skok igrom naših štopera (šta više, mislim da bi nam trenutno daleko bolje legla visina neiskusnog Karana, nego nedovoljno visoki i spori par naših centarhalfova).
Čak i kod gola Brane Ilića, čini mi se da je jedan od njih zakasnio da izađe i napravi ofsajd zamku.Moj dosta velik problem ( i kad sam na tribinama) je da uvek tačno razlikujem Pleča i Lovrića (verujem da i drugi gledaoci ponekad imaju takvu muku, jer su Lović i Pleč veoma slični po izgledu - plavi oboje, a približne visine).Tako da mi se učinilo da je kod tog primljenog gola, Pleč bio taj koji je zakasnio da izađe ispred Ilića?, a da su Lovre i Vule pokušali (bezuspešno) da sustignu napadača partizana.Vule je ostao na pola puta između Brane i još jednog partizana na levom boku (prema kojem se mogao odigrati pas) i ,,proplivao", iako je pokušao i jurio da stigne loptu, sve do gol crte.
Generalno, zato sam mislio da štoperi ne mogu biti junaci derbija.Ništa drugo.
Pozdrav
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice

Post by ice »

Sto se tice stopera reci cu vam jednu neoborivu cinjenicu.Nista ne vredi ni ako u timu imas najboljeg stopera na svetu ako mu je stoper saigrac sa kojim igra u tandemu veoma los.Ukupan utisak o njima dvojici onda je los i ovaj koji je odlican nikada nece moci da ispravi sve propuste onog loseg.Zato je stoper uz golmana najvaznija pozicija u timu,a sto se golmana tice najvaznije je ipak da samo ne bude kikser,a ostalo je cist dobitak,dok je kod stopera toliko mnogo parametara i pokazatelja u igri.Znaci,Plec sam ne vredi nista,potreban mu je i kvalitetan saigrac.I bolje da igra i Karan nego Lovric koji izgleda ima fobiju od skok duel igre.Protiv Partizana nijedan vazdusni duel nije dobio,ali mislim bukvalno.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Rezultati:

U ovom kolu glasalo je 22 forumasa, a glasovi su podeljeni ovako:

Kesic 65 (3 boda) - samo jedan glas je falio da osvoji bonus "cetvorku"!
Medojevic 20 (2 boda)
Plec 13 (1 bod)
Mrdja 11
Pekovic 9
Stjepanovic 7
Vulicevic 4
Djurovski 2
Smiljanic 1

Tabela:

1. Dušan Tadić 7
2. Dragan Mrđa 6
= Marcelo Pletsch 6