Pitajte Slobodana Medojevića
Svaka čast Medi na odgovorima,bio je prilično otvoren.Drago mi je da razmišlja na tako zdrav način i verujem da će nas još dugo radovati svojim partijama u Vošinom dresu.
A kako je Meda i sam napisao,očekujem uskoro da na nekoj utakmici sevne i njegov šut i da se lopta zakoprca u mreži.
A kako je Meda i sam napisao,očekujem uskoro da na nekoj utakmici sevne i njegov šut i da se lopta zakoprca u mreži.

Bato majstore vodi nas do titule 

I ovaj Medin odgovor može da nam kaže nešto o radu prethodnog trenera, izgleda da je stvarno u ovom slučaju bilo u pitanju puno priče malo rada, odnosno puno bolja priprema konferencije za štampu nego utakmice!!!meda wrote:Milan wrote:Veliki pozdrav!
Ovo prvo postavljam svima, pa ću i tebi:
3. Glavni uzrok zaostatka za cz i partizanom? Igrači, trener ili nešto treće?
3.pa ima malo i do trenera jer se pre nije bas najbolje na treninzima radilo a naravno da je najvise do igraca jer nismo pruzali najbolje partije al mislim da se sve to polako pocinje menjati
- Anakin Skywalker
Veliki pozdrav Medi i yong guns-ima Voše...
Povuci paralelu između rada bivšeg i sadašnjeg trenera
Konkretno rad na treninzima, priprema pred utakmicu, individualni rad, razgovor i pristup prema svakom igraču, da li posle utakmice i sada idete u karantin?
Povuci paralelu između rada bivšeg i sadašnjeg trenera
Konkretno rad na treninzima, priprema pred utakmicu, individualni rad, razgovor i pristup prema svakom igraču, da li posle utakmice i sada idete u karantin?
od Ratka Svilara do Vuka Mitoševića sve je to Vojvodina koju pamtim i volim.
- Uvek sa tobom
Hvala Medojeviću za trud i vreme posvećeno nama!
Još jedanput je pokazao da je radan, odgovoran i pošten momak, na kojeg se naš Klub, sigurno, može osloniti

Još jedanput je pokazao da je radan, odgovoran i pošten momak, na kojeg se naš Klub, sigurno, može osloniti

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov