1. fudbal sam poceo da treniram sa 5 i po godina, a i pre toga sam pokazivao interesovanje. Sve je to pocelo kad je mama pocela da sa posla dolazi bez autica koje sam obozavao. Hvala joj zbog togamihailov wrote:Vuče, veliki pozdrav!
Ceo forum navijača Vojvodine željno je iščekivao dan kada će klub konačno početi ozbiljno da računa na tebe!
1. Šta te je navelo da počneš da se baviš fudbalom i sa koliko godina si prvi put obuo kopačke?
2.Koji trener je najviše doprineo da postaneš ovo što jesi?
3. Osim sa Medom, s kim se najbolje slažeš u ekipi i družiš privatno?
4. Fudbalski idol?
5. Iako je prilično rano za to, u kojoj ligi bi voleo da nastaviš karijeru?
Sve najbolje u nastavku karijere, da te mimoiđu nezgodne povrede i naravno, da ove godine donesete jedan trofej na Karađorđe!

2.Odgovor ce biti dugacak, ali jednostavno svima dugujem veliku zahvalnost. Pocecu od Zorana Grujica, prvog coveka iz sveta fudbala kojeg sam upoznao. Proveo sam 7 godina u Skoli Fudbala Radivoj Mika Radosav, gde su me osnovnim stvarima u fudbalu naucili sam profesor, Miroslav Smajic, Slavko Molnar...u Vosi to su Rajko Aleksic, Laza Grubor, Zlatomir Zagorcic i naravno Branko Babic, Milan Djuricic i Zoran Milinkovic. Svi treneri koje sam nabrojao imaju izuzetne ljudske kvalitete sto je, po mom misljenju, vrlo vazno u ovom poslu.
3. Medu poznajem skoro 15 godina i od prvih dana smo dobri drugari a sada i cimeri. Naravno, druzim se i sa ostalim mladjim igracima, a od starijih izdvojicu Brku, Branu, Vuleta, Tumbu...to su vrlo dobri momci, koji apsolutno zasluzuju da uspeju u zivotu.
4. Nemam idola, ali postoje igraci koje izuzetno postujem. Pol Skols i Rajan Gigs iz moj omiljenog stranog kluba. Vise od 15 godina igraju na vrhunskom nivou u najjacoj ligi na svetu. Svaka cast.
5. po mom ukusu su Premijer i Bundesliga.