9. kolo: Vojvodina-Sloboda 1:2

lazarr

Re: 9. kolo: Vojvodina-Sloboda, subota 16h

Post by lazarr »

Kakvo neprijatno iznenađenje!!!!
Ovde više nema dileme. FK Vojvodina je klub koji nema pobednički mentalitet.
Kad god je bilo važno, nismo pobedili. Uvek nedostaje jedan korak. To je pitanje samo karaktera, ničeg drugog.
Osim što sam šokiran igrom, još više me boli poseta na tribinama. Zar Novi Sad ima samo 1500 navijača Vojvodine koji su danas došli na utakmicu???? Utakmicu u kojoj bi pobedom zaseli na prvo mesto na tabeli!!!
To je za mene veći poraz od samog rezultata.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Piskavac je danas potpuno nadigrao Nikolića.
Sloboda je zasluženo dobila, nama je nazad promaja duvala odsvud, a naša igra na sredini i u napadu je toliko šablonska, da bi je pročitala i neka baba koja je prvi put danas došla na stadion. Koliko neodlučnosti, koliko brljanja. Kad treba da se šutne izdaleka lopta se dodaje, kad se šutne, svi zažale što je šutnuo...Levu stranu nemamo, Poletanović i Leković alibi igrači, Kaluđer nevidljiv. Kad se Trajko oporavi, Vukovića gurnuti u napad, biće učinkovitiji od svih ostalih.
Io odio Belgrado
Chana

Post by Chana »

Navijači su se večeras pokazali, tako da bolje nismo ni zaslužili...
Slobodi čestitke za mušku igru (o onom Smederevcu ne bih), a našim momcima poruka da se ne može "glavom kroz zid" !
(o Kaluđeroviću i Lekoviću ne bih - iako bi imao šta reći...)

A što se najperspektivnijeg trenera u ligi tiče, našeg Marka Nikolića, večeras ga je nadmudrio "onaj" sa klupe Slobode...
Realno: ne ide se sa istim timom na Partizan, nekog bunkeraša tipa Donjeg Srema, Spartaka i sl., i na tim koji igra fudbal - kao što je slučaj sa Užičanima !
Posebno ako imaš "17-18 podjednako spremnih igrača"...
Mislim da Marku Nikoliću treba (čim se "vratimo iz mrtvih") ponuditi ugovor na bar 2-3 sezone, jer je najbolji dokaz za ispravnost takvog poteza upravo "onaj" što ga je nadmudrio !
Njega ni atomska bomba ne bi skinula sa klupe Slobode...

A opet, ako ova očekivano otvorena utakmica, nije bila prilika da BAR JEDAN OD NAŠIH OMLADINACA POČNE UTAKMICU - ne znam kada će biti ?!
Danas je Sergej Milinković - Savić mogao da bude džoker...

Ali verovatno je ovo spas sa nebesa od daljih priča na temu titula, pehara, aviona i kamiona, i svih pritiskanja igrača - dok ih na stadionu ne dočeka GROBLJE !!!
A posle se čudimo trećim mestima i finalima Kupa :?:

Nismo mi nizakakve pehare, dogod smo - kakvi smo...
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Manite se tog da mi navijači nismo ni zaslužili bolje. Evo ja prvi mislim da sam ja zaslužio bolje, kao i svaki onaj koji je danas bio na utakmici. To što nas zaluđenika nema više od 1500, tu mi redovni nismo krivi.
Io odio Belgrado
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Баш због тих 1500 залуђеника,они и треба да победе,против Шерифа су имали 10 000 па опет ништа.Бранио сам их увек,и нисам рекао ништа ни за један реми ове сезоне,али ово данас је ужас.
borrissey

Post by borrissey »

Današnjih 90 minuta provedenih na stadionu staje u jednu reč: užas. Mučno je bilo gledati ono vucaranje po terenu i bolenje penisa većeg broja igrača u većem delu utakmice. Šta se to dogodilo sa onim timom iz drugog poluvremena utakmice protiv groblja - ja ne mogu da razumem. Plus da dodam da su izmene, po meni, bile katastrofalne. Iako je AK persona non grata na ovom forumu i šire, ne vidim zbog čega je danas Škuletao zaslužio da "odigra" (čitaj: provede na terenu) svih 90 minuta meča.
shecky

Post by shecky »

Kao prvo , nije sramota izgubiti ,pogotovo kad igras protiv nekog ko vise zeli pobedu od tebe!
Kao drugo , mi novosadjani smo najvece pickice koje sam ja ikada video!!! Nikad nemamo muda da uradimo nesto konkretno ,kad treba da se izadje na ulice ,radije cemo gledati tv ili slicno..
Kakav BLAM da bude na misice 1000 ljudi ,po predivnom vremenu ,protiv tima koji igra dobar fudbal ,sa pobedom koja nam donosi mozda i prvo mesto posle ovog kola!!

Najveci poraz je upravo taj sa tribina , ali za sam poraz od Slobode ,su SVI krivi!
Od igraca koji izgleda bolje igraju kad nemaju para .. ,preko trenera koji sem sto je dobar covek ,ocigledno nije nista bolji od bilo kog mu kolege iz ligee ,do nas supaka sa tribina koji cutimo ko p***e umesto da urlamo da dajemo krila ,do uprave kluba kojoj ocigledno zabole kurcina za FKV!!!

Nikolicu druze , STA JE KOJI k***c VRANJES IGRAO DANAS???!!!! I to celu utakmicu??? NIGDE ga nije bilo i on igra 90min???!!
SVAKA oduzeta lopta gostiju ,isla je u sredinu terena gde u radijusu od 15m nema NI JENOG U CRVENO BELOM dresu!!
Evner koji kao da se imao noge od nekog penzionera a ne svoje?? I oni igraju celu tekmu??
Pa koji ce ti k***c klupa za rezerve ,a i kad menjas nesto VECITO isti igrai ulaze i izlaze!!
Zasto Kica nije menjao Vranjes jos posle 45? Mijat Envera? Zasto Georgije nije na klupi?

Jedini igraci koji su pokazali neku srcanost su bili Poletanovic ,koji je sto se tehnike tice 3 koplja ispred svih ostalih ali decko jako sporo razmislja.. , Vukovic koji prava grdosija od coveka i to je to!
Boze ,ko je rekao da taj Lekovic dobro igra.. garisa nema pojma!! Nema MUDA da krene napred,spor ko baba ,Paja je za njega bio doktor nauka.. nije Paja bio fantastican ali se bar BORIO! Sta je sa Nasticem? Dobio zabranu igranja fudbala? ....

Mnogo pitanja od kojih necu dobiti ni jedan odgovor ,ali i zabole me bas ,jer ocigledno i nas "novosadjane" zabole za "nasu" Vojvodinu ..svaka nam cast!
Iskreno radi sopstvenog zdravlja ,nadam se da cemo uskoro imati ono ..FKV 1914-2013 ... ej men.

ps i zaboravih .. svakako cestitke Slobodi na APSOLUTNO zasluzenoj pobedi
Last edited by shecky on Sat Oct 19, 2013 7:09 pm, edited 1 time in total.
Milan

Post by Milan »

Bolje igraju kad nisu placeni...

Cestitke Slobodi na zasluzenoj pobedi!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Baltazar

Post by Baltazar »

Gledam u tastaturu već pola sata i ne znam šta da napišem. Očekivao sam boravak na prvom mestu bar do sutra popodne. Ali kad sam ušao na stadion nisam mogao da verujem. Toliko malo gledalaca :evil: No, gol me je smirio. Ali kad smo dobili gol strepio sam najgore.
Zar je moguće da po ovako lepom vremenu i borbi za prvo mesto mi nemamo više navijača? Ne zameram igračima ništa. Ako je ovo slab dan neka i to da odradimo. Dve prinudne izmene. Ali opet čoveče mogli smo biti prvi makar jedan dan-ali opet ćorak. Kad god imamo imperatv pobede mu se useremo-da ne nabrajam. Nismo ni zaslužili prvo mesto sa ovoliko malo navijača. Nažalost.
Vojvodina, jedna jedina!
Milan

Post by Milan »

Baltazar wrote: Zar je moguće da po ovako lepom vremenu i borbi za prvo mesto mi nemamo više navijača?
Ocigledno je moguce... Iako sam uvek protiv nedolaska na stadion (iz bilo kog razloga), odavno sam shvatio da nemam prava bilo kome da zamerim odsustvo sa Karadjordja. Jednostavno se za poslednjih 20-ak godina izdesavalo previse toga, da i oni sa jakim stomakom to jedva mogu sazvakati...
POŠTO OBRAZ ???!!!
shecky

Post by shecky »

Zadnjih par postova.. totalno wrong!

Ne radi se ovde o porazu,losem danu, prepelicama i ljubicastim cevapima ,nego o MUDIMA i ZELJI za necim!
Sto ocigledno ovi na terena nemaju ili igraju po naredjenju!
Kako god bilo mene zabole k***c ,ja cu ziveti i bez ovih igraca pa cak i bez FKV ,a sta bi igraci radili kad bi se ukinuo fudbal...?

Ne mora svaki nas da dodje ali da ima 1000 ljudi je BRUKA I SRAMOTA!
Nisam ja ocekivao 15.000 ,ali ova utakmica ,naravno pre utakmice ,je zasluzila bar 5-6000 ljudi.

ps Minja ,da bi Vojvodina osvojila titulu samo jedna stvar mora da bude zadovoljena , a to je da sam klub ZELI titulu!
lazarr

Post by lazarr »

Već sam u postu na vrhu ove stranice rekao da su navijači danas izgubili utakmicu. I oni što nisu došli a pogotovo oni koji jesu.
Zato se ne slažem sa DušanSP i Red Marquis da su trebali da igraju za nas 1500 prisutnih. Čime smo mi to danas zaslužili????
Bilo je očigledno da većina igrača nema svoj dan. Pogrešne predaje, centriranje u gol aut, promašaji.....
I šta smo mi uradili da im damo vetar u ledja???
Baš ništa. Samo teške psovke i uvrede i to dok je još bilo aktivnih 1:1. Bezbroj utakmica u fudbalu je dobijeno tako što je publika svojom podrškom direktno uticala na rezultat. Mi nismo takva publika i baš zbog toga toliko bodova prosipamo na domaćem terenu.
Nekoliko puta sam danas hteo da skočim i zakuvam neko navijanje ali mi više ne priliči zbog godina. Imam više godina staža na tribini nego naš najstariji navijač sa severa godina života.
I dok je god takvo stanje na tribini, neće biti ništa bolje ni dole na terenu. Ponavljam, danas ništa ne zameram ni treneru, ni igračima.
Danas smo mi izgubili utakmicu!!!!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Igraci su samo jedna karika u lancu koji cine izmedju ostalih i struka, uprava, marketing, navijaci... a zna se da je svaki lanac samo onoliko jak koliko njegova najslabija karika. Mi u nasem lancu imamo jako mnog slabih karika. Traziti od samo jedne karike (igraca) da iznesu ceo teret je suludo. Treba svako da pokaze muda i zelju i uradi svoj deo posla.

Igracima zameram utoliko sto ako vec nisu zadovoljni i ako ne zele u ovakvoj situaciji da igraju sa 100% motiva (jeste, legle su 2-3 plate koje su kasnile pola godine, sada jos samo toliko pa smo na nuli - a kad ce to ostalo da legne ko zna) zasto uopste i izlaze na teren, sto ne prepuste mesto nekome ko ce igrati svim srcem.

Nas klub je u kanalu, dubokom, i ovo sto je do sada postignuto na rezultatskom planu je daleko iznad onoga sto klub danas u stanju u kakvom je zasluzuje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
shecky

Post by shecky »

Bravo Lazzar!
srkins

Post by srkins »

Da li je bila greska odpustanje Vignjevica? Meni se sve vise cini da jeste...Par puta smo imali srece pa se okrenula utakmica na nasu stranu ovaj put nismo imali srece...Realno 16 bodova sa nasom igrom je uspeh...A Nikolicu zameram sto je dosao kao trener koji forsira klince...a nasih klinaca nigde ili jako padaju u odnosu na proslu godinu...Radoja i Poletanovic mnogo gori...Radoja se savrseno slagao sa Adjurom i to je greska po meni sto taj tandem nije ni probao Nikolic...Onda igraci koji su trebali da polako dobijaju minutazu Ilic, Gacinovic, Milinkovic i Nastic su nestali prakticno...Pa dalje dve uatkmice za redom Trajkovic izlazi u prvih pola sata...Ako se zna da nije spreman nek se uvezbava druga varijanta a ne da gubimo jednu izmenu...Pa dalje : napadaci kao posvadjani ,umemo da igramo samo sa jednim spicem i par igraca iza ..ova dvojica ne znaju ili ne zele da znaju da saradjuju...
Locked