Liga Evrope - sezona 2014/15

trelos gia fcv

Re: Liga Evrope - sezona 2014/15

Post by trelos gia fcv »

FK Vojvodina uopšte nije dobro prošla na žrebu.
Trencin je izuzetno težak protivnik (za nas koji ćemo verovatno biti nikad gori nego ove godine a sve zbog očajnog stanja u klubu).
Toliko.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Firmson89 wrote:Видећемо за почетак на шта ће наш тим личити до ове утакмице.
To, kada vidimo kojih 11 ce istrcati na teren mnogo toga ce biti jasnije...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Све зависи од нове управе,ако продамо још једног или два играча а доведемо неке искусније,проћи ћемо лако,ако распродамо тим,онда ни екипу из Андоре не би избацили.
njaks

Re: Liga Evrope Q2R: AS Trenčin-Vojvodina, 10. jul

Post by njaks »

Koliko sam ja skontao prva utakmica je 17. jula ne 10.

EDIT: Ispravljeno!
Rabba
Moderator

Re: Liga Evrope Q2R: AS Trenčin-Vojvodina, 10. jul

Post by Rabba »

njaks wrote:Koliko sam ja skontao prva utakmica je 17. jula ne 10.
17. kod njih, 24. na Karađorđu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Marcello

Re: Liga Evrope Q2R: AS Trenčin-Vojvodina, 17. jul

Post by Marcello »

Nisam zadovoljan žrebom...Naravno, odnos timova će zavisiti od poteza obe uprave u narednom periodu, ali, ne volim te srednjeevropske ekipe...kontam da su prilično disciplinovani, a mi sa takvima, tradicionalno, teško izlazimo na kraj.

No, o tom - potom. Srce na teren, pa ćemo videti.

P.S. kako im je jadan sajt. Mi ga bar nemamo :mrgreen:
http://www.astrencin.sk/
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Malo sam osmotrio trenutne igrače Trenčina. Skup uglavnom mladih igrača, sa par imena koja su već duže u klubu. Čak smo po godinama igrača koji igraju za prvi tim vrlo slični sa njima. Retko koji igrač ima preko 25 godina, većina oko 20(+-2) godina starosti, izgleda da ih je dosta poniklo u klubu. Imaju prvog strelca lige, momka koji je do 21. godine odigrao već 80 ligaških utakmica za prvi tim. Visok je 1,99. Imaju nekolicinu stranaca, uključujući i jednog Srbina(Milan Rundić, Kolubara, INTER Zaprešić) i jednog Bosanca(Haris Hajradinović, Željo, Olimpik Sarajevo, opet INTER Zaprešić), ali ono što upada u oči je to da su "mlađi brat" amsterdamskog Ajaksa. Nekoliko igrača je i prošlo Ajaksovu školu, poneki su i dalje članovi Ajaksa, a očigledno da je pokoji Trenčinov talenat i proveo neko vreme na pozajmici u Ajaksu. Pretpostavljam da će ih "stariji brat" i za ovu sezonu pojačati sa nekolicinom igrača, tako da nas već na prvom evropskom koraku čeka ozbiljna prepreka.

Sve u svemu, ne čini mi se da smo dobro prošli...

EDIT: Da potkrepim to da su filijala Ajaksa: https://en.wikipedia.org/wiki/AFC_Ajax#Affiliated_clubs" onclick="window.open(this.href);return false;
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grouch

Post by Grouch »

Marcello wrote: P.S. kako im je jadan sajt. Mi ga bar nemamo :mrgreen:
Sta fali sajtu,vizuelno nije neki lepotan al sve relevantne informacije imas,sponzori,klupski shop radi,odma su izbacili vest da igraju sa nama itd.Za mali klub kakav su i vise nego dobro.Inace,pise da se prva utakmica igra na stadionu u obliznjem skoro selu Dubnici a ne u samom Trencinu...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Profesionalniji je od naseg, realno...

Nas sajt je do skoro obradjivala neopevana seljacina, sa gomilom slovnih i gramatickih gresaka, koji je pritom i sirio dezinformacije...

Njihov sajt je svemirski brod za nas, u svakom pogledu...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

550 km kaže Google maps do te Dubnice nad Vahom...
Realno sumnjam u ponavljanje prošle sezone i ovo će biti verovatno jedino evro gostovanje ove godine. Nije nešto atraktivno, ali barem nije daleko.
Io odio Belgrado
Marcello

Post by Marcello »

Grouch wrote:
Marcello wrote: P.S. kako im je jadan sajt. Mi ga bar nemamo :mrgreen:
Sta fali sajtu,vizuelno nije neki lepotan al sve relevantne informacije imas,sponzori,klupski shop radi,odma su izbacili vest da igraju sa nama itd.Za mali klub kakav su i vise nego dobro.Inace,pise da se prva utakmica igra na stadionu u obliznjem skoro selu Dubnici a ne u samom Trencinu...
Dajte, ljudi, šta se primate, šalio sam se na naš račun, tj. na račun naše sramote :cheers:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
PolovinaZ

Post by PolovinaZ »

Slična ekipa našoj po godinama. Imaju dosta stranaca i to 1 Holanđanin ,2 mlada reprezentativca Nigerije,2 brazilca(jedan došao skoro iz Botafoga,a drugi je iz AZ Alkmarove škole),Argentinca(već 6 godina tamo) i po jednog Srbina i Bosanca. Povezani su sa Holandijom i to ne samo kao filijala Ajaksa,već je dosta igrača bilo na pozajmicama po 2.holandskoj ligi(AGOVV na primer). Imali su problem na špicu odlaskom prvog strelca lige Depretrisa 2012-13, prošle godine u Rizespor ali je eksplodirao Malec ove sezone sa 14 golova(lik je visok 2 metra)prvi strelac lige... i početkom 2014. su po treći put vratili Kubika(bio u Holandiji i Ukrajini).Krilni i vezni igrači su dali dosta golova,pogotovo mladi Nigerijac(1,68 visok) Simon(bio u Ajaksu malo) i postigao 7 golova na 14 utakmica u ovoj polusezoni.Bio je svojevremeno spominjan kao pojačanje Liverpula i Totenhema. 1995. godište je godište kao i Mijat,a igra i na istoj poziciji :mrgreen: ...Bosanac je dao nekoliko golova,ali najveća pretnja će nam biti Gino Van Kessel :frown: ,krilo na pozajmici iz Ajaksa koji je dao 10 golova ove sezone i imao 7 asistencija.Ali istekla mu je pozajmica i nadam se da je neće produžiti ,a mislim da neće,zato su verovatno po 3.put iz inostranstva vratili večitog talenta slovačkog fudbala i ,,pečalbara'' Kubika 8) ...Rundić je odigrao jednu prijateljsku za U21 protiv Austrije u maju ove godine. Hajradinović igra standardno za U19 Bosne...ima još par mladih slovačkih reprezentativaca. Nisu za potcenjivanje ali dosta zavisi od nas.Bili su 2. u prvenstvu a mogli smo da vidimo prethodnih godina da Slovan Bratislava,Petržalka(Artmedia) i Zilina nisu nikako za potcenjivanje. Imaju puno mladih igrača i verovatno mnogo trče kao sve slovačke ekipe i dosta su borbeni...Možda je i bolje u neku ruku što smo dobili za ovu rundu jako teškog protivnika da vidimo odmah na početku gde smo.Još ako budemo imali aktivan rezultat,mogla bi da padne i ,,istorijska'' tekma na Karađorđu :mrgreen: ...Usudiću se da dam 55% - 45 % prednost nama, s obzirom na istoriju i da se revanš igra kod nas.Prilika da se pojavimo u velikom broju i pokažemo igračima da ipak ima onih kojima je stalo do ovog ,,našeg'' kluba ,,na promaji''...A podatak koji bi mogao da nas zabrine je to što je trener nekadašnja ,,štoperčina'' Slovana Martin Ševela koji u skladu da svojim fudbalskim veštinama(britka sablja u poslednjoj liniji odbrane :mrgreen: ) voli da vreba šansu iz kontranapada .A znamo da nam takve ekipe tradicionalno ne leže,jer i mi volimo tako da igramo . Pripreme su počeli 13.juna,i imaće 5 prijateljskih utakmica do tekme sa nama...U stručnom štabu imaju i jednog lika iz Holandije. Veliki respekt zaslužuje iskusna medicinska ekipa AS Trencin(doktor,fizioterapeut i maser) u sastavu: Takač,Liška i Gašperak
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
budababa

Post by budababa »

Pa i mi smo nesuđena filijala Benfike. Realno, uz svo poštovanje protivnika, ako njih ne prođemo (taman i na mišiće), onda treba zasaditi bostan na "Karađorđu".
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

budababa wrote:Pa i mi smo nesuđena filijala Benfike. Realno, uz svo poštovanje protivnika, ako njih ne prođemo (taman i na mišiće), onda treba zasaditi bostan na "Karađorđu".
Posto cMarakana vec drzi monopol na proizvodnju pecurki :greenbutt:
никад агенција фкв

Post by никад агенција фкв »

Чуј бостан,трибали би посадит капулу :mrgreen:
Ето шта смо дочекали да стрепимо од неких Словака за које искрено никад нисам до сада ни чуо,но видећемо шта ће се још издешавати у клубу,има још доста времена до утакмице....
Locked