20. kolo: Javor - VOJVODINA 2:1 (1:1)
Re: 20. kolo: Javor - VOJVODINA, petak u 17h
Toliki gol i ovaj pogodi igrača...
Nije kroz 16, vec kroz 6-7, a nidje nikog.dulajlo wrote:Lopta koja skakuće kroz 16 nije golmanova.
PS
Jel to mi necemo da damo gol

Last edited by Turija on Fri Dec 09, 2016 7:35 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Palocevic promasaj sezone
Ne mogu da verujem da niko nije popljuvao branjenje prekida. Nama ljudi visi gol vec par kola i u Palanci i protiv Partizana kad su ovako prekidi iskosa. Ni malo mi se ne svidja, morali smo ga primiti tako pre ili kasnije. Suvise mi je to praznog prostora jednom je upalilo..

- churguzijanac
Sta koji moj nije kriv golman!Svi izasli visoko kod prekida, lopta skakuce, a korda razmislja ocul ja po nju il necu.Stalno pravi takve pizdarije i unosi nervozu u tim.
Moramo da pobedimo ove, mnogo smo kvalitetniji!
Zasto Jovancic iz igre?Momak bio najbolji, a Maksa se veceras ne promecuje da je na terenu.
Lalatovic izveo svog najboljeg igraca u ovoj utakmice
Ne verujem da cemo dati gol?
Lalatovic izveo svog najboljeg igraca u ovoj utakmice

Ne verujem da cemo dati gol?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
sto je menjao Jovancica!?
Previse cudnih stvari na ovoj utakmici. Cudnih ponistenih golova, cudnih kartona, cudnih promasenih sansi... Ne znam sta da mislim.
- Neizlecivi
Hahhaahah sudija sa Uefa licencom od sledece godine ahahahahah
I treba tako, kad cutimo i igramo bez golmana.
- churguzijanac
Koliko gresaka, igraca, trenera i ovo se nije moglo drugacije zavrsiti.
Dupe nam pomerio sudija, neverovatno. Od koga cemo mi izgubiti... A Kordic... kako je on postao golman je veca misterija od Atlantide.
3 crvena i 2 ponistena gola! Dal ce biti prigovora....
3 crvena i 2 ponistena gola! Dal ce biti prigovora....
Last edited by Stexman on Fri Dec 09, 2016 8:05 pm, edited 1 time in total.
Kakva je ovo sramota!
Davno sam još rekao, a svake sezone se iznova potvrđuje, da takmičenje u ovoj ligi uopšte nema smisla.
Naši previše promašivali, a Kordić rupčaga kriv za oba gola!
Davno sam još rekao, a svake sezone se iznova potvrđuje, da takmičenje u ovoj ligi uopšte nema smisla.
Naši previše promašivali, a Kordić rupčaga kriv za oba gola!