Pitanje za sve navijace Vojvodine
Daj Boze da bude kako kazes treneru,ozdravljenja,radosti,sale.Jedino sto ne mogu da ti opovrgnem,to je optimizam.Ali sad je pitanje koliko pokrice imamo za njega.Situacija je opet kriticna i sreca je sto se prvenstvo zavrsilo.Verovatno i vodje navijaca znaju u kakvoj je atmosferi protekao danasnji rucak i sastanak i kakvo je raspolozenje medju igracima.Neznam ni sam vise sta je pametno.Ako ih ne isplatimo po obecanjima,uprava ce poceti da lici na one prosle,prevarantske.Ako ih isplatimo,to je pouzdano da mozemo samo pozajmicom i bojim se da ce nam dugovi tek doci glave kad prispeju na naplatu.Nazalost svi znamo od kakvih ljudi mozemo pozajmiti pare i da ce mo u slucaju nevracanja doci u robovlasnicki polozaj i morati pare vracati na neke druge nacine.Mislio sam da ce sve ovo sa novom upravom ici bolje i zdravije ali sam se prevario.Kako li ce mo na pripreme a jos ni prethodnih dvoje nismo skroz isplatili a direktor neznam vise od koga ne trazi pare na zajam i to ne ide bas uspesno.Bojim se da cu onu prognozu o kupu UEFa baciti u vodu.Sto se tice igrackog kadra bojim se da onom kosturu o kom si govorio za naredno prvenstvo polako otpadaju glavne kosti.Pozdrav.
Za mene obecanja ove uprave nisu ni u najmanju ruku ispunjena. Svako poverenje u upravu kod mene je palo u vodu zato sto nisu odrzali obecanje da ce sazvati skupstinu posle dva meseca od pocetka njihovog mandata.Mozda ce ovo nekome zvucati smesno,ali jedno obecanje su pogazili i meni je to dosta.Samo se nadam da ce skupstina biti uskoro pa cu moci da iznesemm neke stavove povodom toga.Ne znam sta se danas desavalo na veceri i sastanku jer nisam ni bio pozvan da tamo prisustvujem,a mogu samo da predpostavim sta se desavalo.Ako ti tzv.prijatelju imas nekakva saznanja bilo bi lepo da i to podelis sa nama. p.s Pozdrav za PRIJATELJICU

-
Ajd da ja pokusam da objasnim zaso nije bila Skupstina,a bez da sam neciji portparol,nego samo zato sto sam upoznat sa tim jer je predsednik skupstine iz nase grupe!dukes1998 wrote: Svako poverenje u upravu kod mene je palo u vodu zato sto nisu odrzali obecanje da ce sazvati skupstinu posle dva meseca od pocetka njihovog mandata.
U vreme kad je trebala da se odrzi,tj. kad je bilo 2 meseca od formiranja UO,kraj aprila ili pocetak maja,predsednik UO je bio na sluzbenom putu u Kini i to na mesec dana,pa je dogovor da se izadje pred skupstinu sa rezultatima rada UO po zavrsetka prvenstva,a posto nam se predsednik skupstine ozenio u subotu,dao je covek sebi malo oduska i otisao na odmor.Jedino sto znam da ce biti skupstina uskoro,tako da DUKES videcemo se i proceniti zajedno rad UO za ovih 100 dana.
Jao ljudi,kako vam samo malo treba (samo jedna prava tema) pa da "zakuvate"!!!
A i ti Stara Gardo,sto ti je ovo trebalo... kada svi znamo opsti stav navijaca kada je Djumi u pitanju!?
Nikako da nadjem vremena da se posvetim ovom forumu,jer je on definitivno jedino mesto na kom mogu biti srecan,
opusten,i nasmejan ove godine... a na svim ostalim poljima je masakr.
Ne znam odakle bih krenuo sa svojim izlaganjem (ako to uopste koga i zanima)...
mozda prvo Prijatelja da podbodem koji put
Prijatelju vidim da te iritiraju Djumijevi umetnicki radovi (smajlici),pa cu ti reci nesto i po tom pitanju:
Djumi kada se pojavio na ovom forumu nije znao da postavlja smajlije... sto nije nikakvo cudo,ali...
isti taj Djumi je licno meni poslao PM i pitao me "Kako da postavim smajli?"
Pomogao sam coveku i objasnio mu,ali kao i svaki "pocetnik" Djumi je poceo da brlja po forumu
(a SG je isao za njim i brisao,neka posvedoci koliko smo se smejali tu noc,ja sam u 1h posle ponoci,
probudio sve u kuci,od silnog smeha),
ali,nije usledila panika vec ponavljanje gradiva i Djumi je napokon postavio svoju prvu slicicu.
Zasto vam ovo pisem?Pisem,jer mislim da ce vam se u toj maloj anegdoti mnogo toga samo od sebe reci o Djumiju.
Covek prihvata sopstvene greske,ali odmah uci na istim.Ne srami se,ne plasi se provokacija i prozivki,ne krije se...
Ako te ovo gore i nije podbolo,evo Prijatelju da ti kazem da pretpostavljam ko si!?
Asociras me na Djumijevu SUPRUGU,koja jedva ceka da ga odvoji od njegovih prijatelja
navijaca,i odvede...
znas vec...
ideju na ovu asocijaciju mi je dao i ovaj Djumijev jezik nekoliko postova iznad 
Ljudi,znate da ja uvek pokusavam kroz humor i vedro raspolozenje dosta toga reci... pa tako i ovaj put,
ali mogu se ja i uozbiljiti i reci npr. sledece:
-Prijatelju kazes da Djumi podizali navijacima,pa te pitam: Nije li cilj svakog sportiste da na neki nacin podidje
navijacima?E sad,ovde imamo nekoliko momenata: pitam ja tebe,nije li i Vukelja odlucio nekoliko puta da podidje
navijacima?A ti postavi anketu,da li navijaci zele Vukelju u timu i sledece sezone?
Pa uporedi bilans te ankete sa ovim!!
Dalje,nije li upravo Djumi dao sansu svim igracima da nam podilaze ovde kao gosti na forumu?
Nikome nije bilo zabranjeno,ali koliko su oni interesovanje pokazali?Razmisli o tome?
Zasto se neko od ili u ime igraca nije oglasio i uputio nam izvinjenje za sva nasa nerviranja ove sezone,
zasto je to morao biti Djumi?On ne treba vise da nam se cepira,jer je taj zadatak uspesno obavio,ali nam se opet svima
izvinio.
Kao sto neko rece,nije Djumi bez mane,ali... moram vam reci i to da fudbalska Backa Palanka
(mislim na navijace drugih klubova,ovde),vise postuje Djumija
nego li ijednog fudbalera i trenera Vose u zadnjih 10-12 godina.Sad se evo prisecam i momaka koji su dolazili
ovde da nam cestitaju sto smo doveli Djumija u Vosu,pisuci samo reci hvale za njega.
E onda se nadje jedan Prijatelj...
Mada,Prijatelju moram ti priznati da imas i ti trenutaka... i u nekim momentima me jako podsecas na mene,jer
se drzis parole "Sve sto kazes,jednog dana upotrebice se protiv tebe".
Djumi je LIK!!!
Ljudi,kada je navijac Vose najsrecniji?Ja mislim kada mu tim pobedjuje zvezdu i partizana,a mi smo
to uspeli ove godine na jednom drugom polju.Mi smo sa Djumijem 50 godina ispred ostalih nasih klubova!!!
Vosa ima nesto,neki smek koji nema nijedan klub u zemlji,i zato i navijam za nju,a Djumi - on ima takodje nesto
sto nema nijedan trener u zemlji,mozda i u svetu.I mi sada treba da diskutujemo oko njegovog ostanka?
Ja sam jos pred pocetak sezone rekao da se njegov rad ne moze ocenjivati posle 5 kola kako su mnogi zeleli,
a sada vidim da sam bio u pravu,ali i da ti isti koji su bili nezadovoljni posle 5 kola,sada daju podrsku Djumiju!!!
Znaci ipak,ide nabolje!!!
Djumi kao pojava,za mene je institucija... stavljam ga u rang sa najvecim LEGENDAMA fc Vojvodina!!!!
Zato se zalazem da ostane u klubu i da vidimo sta moze i na igracko-rezultatskom planu da ucini!?
E sad,kad smo vec kod igre i rezultata,tu cu iskreno napisati da uopste nisam opcinjen Djumijem,
kao recimo kada je u pitanju njegov lik,pojava i ponasanje npr.
Masu puta sam mu i PM poslao u kojem sam ga kritikovao i kada to niko nije video
Mislim da je pogotovo na igrackom planu morao da uradi mnogo,mnogo vise...
Kad se setim Kule i Cacka,postidim se!!!
I tu nema nikakvog opravdanja... mislim da je mnogo,previse lutao i po izboru igraca,taktike...
O Maradoni sve najlepse!!!
Rezultatski mozemo biti i zadovoljni i nezadovoljni,kako ko...
Recimo,za mene je slab trener (koji je na Vosinoj klupi) koji ne pobedi i kuci i u gostima:
-Borac,
-Radnicki JP
-Cukaricki,
-Hajduk Lion
Ne pobedi kuci i ne izvuce po neki bod u gostima sa:
-Smederevo,
-Sutjeska,
-Zemun,
-Zeta,
-OFKa
-Obilic
-Kula
-Zeleznik
Ne osvoji 50% mogucih bodova u duelima sa zvezdom i partizanom!!!
Sto samo znaci da mi je Djumi slab trener,ali da ce biti i svaki sledeci u narednih 50-100 godina.
Prijatelju,sta mislis o ovoj mojoj podeli bodova,i navedi mi trenera za koga mozes reci da bi
bio najblizi ovim mojim zahtevima?I jos nesto,bode mi oci jedna sitnica,a to je da se svi kunete
u Bobeta.Znaci,ja sam jedini koji smatra da je Bobe bio suvise kratak period u Vosi i da je mogao
biti bolestan od sindroma PIZON (prvenstvo u nemackoj POGRESAN COVEK
U PRAVO VREME NA PRAVOM MESTU),tj. da su svi njegovi uspesi mogli biti i plod slucajnosti.
No,vratimo se Djumiju,
ja sam definitivno za njegov o(p)stanak u Vosi i zelim mu svu srecu!!!
Djumi,NAS TRENER!!!
A i ti Stara Gardo,sto ti je ovo trebalo... kada svi znamo opsti stav navijaca kada je Djumi u pitanju!?
Nikako da nadjem vremena da se posvetim ovom forumu,jer je on definitivno jedino mesto na kom mogu biti srecan,
opusten,i nasmejan ove godine... a na svim ostalim poljima je masakr.

Ne znam odakle bih krenuo sa svojim izlaganjem (ako to uopste koga i zanima)...
mozda prvo Prijatelja da podbodem koji put

Prijatelju vidim da te iritiraju Djumijevi umetnicki radovi (smajlici),pa cu ti reci nesto i po tom pitanju:
Djumi kada se pojavio na ovom forumu nije znao da postavlja smajlije... sto nije nikakvo cudo,ali...
isti taj Djumi je licno meni poslao PM i pitao me "Kako da postavim smajli?"
Pomogao sam coveku i objasnio mu,ali kao i svaki "pocetnik" Djumi je poceo da brlja po forumu
(a SG je isao za njim i brisao,neka posvedoci koliko smo se smejali tu noc,ja sam u 1h posle ponoci,
probudio sve u kuci,od silnog smeha),
ali,nije usledila panika vec ponavljanje gradiva i Djumi je napokon postavio svoju prvu slicicu.
Zasto vam ovo pisem?Pisem,jer mislim da ce vam se u toj maloj anegdoti mnogo toga samo od sebe reci o Djumiju.
Covek prihvata sopstvene greske,ali odmah uci na istim.Ne srami se,ne plasi se provokacija i prozivki,ne krije se...
Ako te ovo gore i nije podbolo,evo Prijatelju da ti kazem da pretpostavljam ko si!?
Asociras me na Djumijevu SUPRUGU,koja jedva ceka da ga odvoji od njegovih prijatelja

znas vec...

Ljudi,znate da ja uvek pokusavam kroz humor i vedro raspolozenje dosta toga reci... pa tako i ovaj put,
ali mogu se ja i uozbiljiti i reci npr. sledece:
-Prijatelju kazes da Djumi podizali navijacima,pa te pitam: Nije li cilj svakog sportiste da na neki nacin podidje
navijacima?E sad,ovde imamo nekoliko momenata: pitam ja tebe,nije li i Vukelja odlucio nekoliko puta da podidje
navijacima?A ti postavi anketu,da li navijaci zele Vukelju u timu i sledece sezone?
Pa uporedi bilans te ankete sa ovim!!
Dalje,nije li upravo Djumi dao sansu svim igracima da nam podilaze ovde kao gosti na forumu?
Nikome nije bilo zabranjeno,ali koliko su oni interesovanje pokazali?Razmisli o tome?
Zasto se neko od ili u ime igraca nije oglasio i uputio nam izvinjenje za sva nasa nerviranja ove sezone,
zasto je to morao biti Djumi?On ne treba vise da nam se cepira,jer je taj zadatak uspesno obavio,ali nam se opet svima
izvinio.
Kao sto neko rece,nije Djumi bez mane,ali... moram vam reci i to da fudbalska Backa Palanka
(mislim na navijace drugih klubova,ovde),vise postuje Djumija
nego li ijednog fudbalera i trenera Vose u zadnjih 10-12 godina.Sad se evo prisecam i momaka koji su dolazili
ovde da nam cestitaju sto smo doveli Djumija u Vosu,pisuci samo reci hvale za njega.
E onda se nadje jedan Prijatelj...
Mada,Prijatelju moram ti priznati da imas i ti trenutaka... i u nekim momentima me jako podsecas na mene,jer
se drzis parole "Sve sto kazes,jednog dana upotrebice se protiv tebe".
Djumi je LIK!!!
Ljudi,kada je navijac Vose najsrecniji?Ja mislim kada mu tim pobedjuje zvezdu i partizana,a mi smo
to uspeli ove godine na jednom drugom polju.Mi smo sa Djumijem 50 godina ispred ostalih nasih klubova!!!
Vosa ima nesto,neki smek koji nema nijedan klub u zemlji,i zato i navijam za nju,a Djumi - on ima takodje nesto
sto nema nijedan trener u zemlji,mozda i u svetu.I mi sada treba da diskutujemo oko njegovog ostanka?
Ja sam jos pred pocetak sezone rekao da se njegov rad ne moze ocenjivati posle 5 kola kako su mnogi zeleli,
a sada vidim da sam bio u pravu,ali i da ti isti koji su bili nezadovoljni posle 5 kola,sada daju podrsku Djumiju!!!
Znaci ipak,ide nabolje!!!
Djumi kao pojava,za mene je institucija... stavljam ga u rang sa najvecim LEGENDAMA fc Vojvodina!!!!
Zato se zalazem da ostane u klubu i da vidimo sta moze i na igracko-rezultatskom planu da ucini!?
E sad,kad smo vec kod igre i rezultata,tu cu iskreno napisati da uopste nisam opcinjen Djumijem,
kao recimo kada je u pitanju njegov lik,pojava i ponasanje npr.
Masu puta sam mu i PM poslao u kojem sam ga kritikovao i kada to niko nije video

Mislim da je pogotovo na igrackom planu morao da uradi mnogo,mnogo vise...
Kad se setim Kule i Cacka,postidim se!!!
I tu nema nikakvog opravdanja... mislim da je mnogo,previse lutao i po izboru igraca,taktike...
O Maradoni sve najlepse!!!

Rezultatski mozemo biti i zadovoljni i nezadovoljni,kako ko...
Recimo,za mene je slab trener (koji je na Vosinoj klupi) koji ne pobedi i kuci i u gostima:
-Borac,
-Radnicki JP
-Cukaricki,
-Hajduk Lion
Ne pobedi kuci i ne izvuce po neki bod u gostima sa:
-Smederevo,
-Sutjeska,
-Zemun,
-Zeta,
-OFKa
-Obilic
-Kula
-Zeleznik
Ne osvoji 50% mogucih bodova u duelima sa zvezdom i partizanom!!!
Sto samo znaci da mi je Djumi slab trener,ali da ce biti i svaki sledeci u narednih 50-100 godina.
Prijatelju,sta mislis o ovoj mojoj podeli bodova,i navedi mi trenera za koga mozes reci da bi
bio najblizi ovim mojim zahtevima?I jos nesto,bode mi oci jedna sitnica,a to je da se svi kunete
u Bobeta.Znaci,ja sam jedini koji smatra da je Bobe bio suvise kratak period u Vosi i da je mogao
biti bolestan od sindroma PIZON (prvenstvo u nemackoj POGRESAN COVEK
U PRAVO VREME NA PRAVOM MESTU),tj. da su svi njegovi uspesi mogli biti i plod slucajnosti.
No,vratimo se Djumiju,
ja sam definitivno za njegov o(p)stanak u Vosi i zelim mu svu srecu!!!
Djumi,NAS TRENER!!!

i ja sam svoj glas dao djumiju a zbog cega sam to uradio vec su lepo napisali dukes 1998,budababa,podbara,dejan(Mislim da bi smena Djuricica bila ogromna i katastrofalna greska uprevnog odbora i celog kluba
Imamo jednog ambicioznog hrabrog i dobrog trenera ) i stara garda.
na djumija su poceli napadi cim je sezona krenula,posle tri odigrana kola,a to sigurno nije slucajno.sad se odjednom opet postavlja pitanje trenera kao da je on kriv za pripreme,ekonomiju u klubu i kao da je trebao biti sampion drzave sa ovakvim igracima.koliko smo 100% sansi promasili ove polusezone?koliko je tu otislo bodova?da li je djumi za to kriv?naravno da nije kriv.sa ovakvim timom ne verujem da neko drugi moze bolje rezultate da napravi i tu je glavni problem.
Imamo jednog ambicioznog hrabrog i dobrog trenera ) i stara garda.
na djumija su poceli napadi cim je sezona krenula,posle tri odigrana kola,a to sigurno nije slucajno.sad se odjednom opet postavlja pitanje trenera kao da je on kriv za pripreme,ekonomiju u klubu i kao da je trebao biti sampion drzave sa ovakvim igracima.koliko smo 100% sansi promasili ove polusezone?koliko je tu otislo bodova?da li je djumi za to kriv?naravno da nije kriv.sa ovakvim timom ne verujem da neko drugi moze bolje rezultate da napravi i tu je glavni problem.
Dejane,vidim da dobro poznajes trenera i njegovu porodicu privatno,za razliku od mene.Ali covece ja ovde ne komentarisem privatne stvari,ko je lik a ko nije,ko je dobar covek ako nije.Ja ovde komentarisem samo rezultatske neuspehe kluba i vidim krivca u treneru.Mozda ja gresim sto mislim da je najveca krivica u treneru ali tako mislim i gotovo.A sto se tice Bobeta Pavkovica sve si dovoljno rekao recenicom ,,da su njegovi uspesi bili plod slucajnosti".Ma vazno je da su uspesi.Zar nije tvoje misljenje da su ovi neuspesi plod slucajnosti,situacije,krize.Jeste.Ali ovo su neuspesi a ono su uspesi.I nikad necu moci da hvalim trenera koji redja neuspehe i moze biti neznam koji LIK ja ga necu uvazavati a vama koji mislite drugacije,ne zameram.Pozdrav.
Prijatelju ne poznajem trenerovu porodicu privatnoPRIJATELJ wrote:Dejane,vidim da dobro poznajes trenera i njegovu porodicu privatno,za razliku od mene.Ali covece ja ovde ne komentarisem privatne stvari,ko je lik a ko nije,ko je dobar covek ako nije.Ja ovde komentarisem samo rezultatske neuspehe kluba i vidim krivca u treneru.Mozda ja gresim sto mislim da je najveca krivica u treneru ali tako mislim i gotovo.A sto se tice Bobeta Pavkovica sve si dovoljno rekao recenicom ,,da su njegovi uspesi bili plod slucajnosti".Ma vazno je da su uspesi.Zar nije tvoje misljenje da su ovi neuspesi plod slucajnosti,situacije,krize.Jeste.Ali ovo su neuspesi a ono su uspesi.I nikad necu moci da hvalim trenera koji redja neuspehe i moze biti neznam koji LIK ja ga necu uvazavati a vama koji mislite drugacije,ne zameram.Pozdrav.

Mada da je dobar trener i da treba da ostane u klubu opet ponavljam

Voja wrote:Pomogao sam coveku i objasnio mu,ali kao i svaki "pocetnik" Djumi je poceo da brlja po forumu
probudio sve u kuci,od silnog smeha),ali,nije usledila panika vec ponavljanje gradiva i Djumi je napokon postavio svoju prvu slicicu.

A TAKO ZNACI "CISTAC" JE BIO SG.A ja pomislio :sto je Voja dobar covek

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Kad te budem zbog ovoga uhvatio prebicu te od batinaVoja wrote:Asociras me na Djumijevu SUPRUGU,koja jedva ceka da ga odvoji od njegovih prijateljanavijaca,i odvede...
znas vec...ideju na ovu asocijaciju mi je dao i ovaj Djumijev jezik nekoliko postova iznad
![]()

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .