VošaNS wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 12:59 am
Svaka čast momčino, kupio si nas zauvek i zaslužio zvanje najboljeg igrača sezone.
1. Da li si čuo posle jedne utakmice u Novom Sadu skandiranje Seide majstore i kako si se osećao tada?
2. Da li imaš neku omiljenu navijačku pesmu koju voliš da čuješu toku ili posle utakmice?
3. Koliko si zadovoljan svojom ličnom i klupskom sezonom i da li je i šta moglo bolje?
4. Da li vam je kao ekipi bilo teško posle zimske pauze i ona uvodna 4 kola bez pobede i kako ste se izvukli iz te krize, da li je bilo nekih trzavica tada u ekipi?
5. Nisam siguran da li treba baš da pitam ovo, ali da li ste vi osudili potez "kapitena" Filipa Malbašića i kako je svlačionica reagovala na tu situaciju?
6. I sad naravno neizbežno pitanje. Da li bi ikada zaigrao za zvezdu ili partizan?
7. Dočekujemo jedan Ajax van našeg grada, tvoj komentar na to?
Svaka čast Seide, kupio si nas pre svega svojom borbom i zalaganjem na terenu. Idemo dalje, može biti samo bolje
Pozdrav svim forumašima i navijačima Vojvodine. Hvala puno na pozivu i velika mi je čast odgovarati na vaša pitanja i biti deo ove velike tradicije!
1)Naravno da sam čuo. Veliko hvala svim navijačima koji su skandirali moje ime. To je zaista veliki trenutak za mene koji nikad necu zaboravit.
2) Najviše mi se svidja "U novosadskim očima..."
3) Ja znam da mogu još puno bolje. Trebalo mi je malo vremena za adaptaciju u novoj sredini i pogotovo na loše uslove terena.
4) Naravno da je bio veliki pritisak na ekipi nakon ti loših rezultata. Smatram da sam lično imao veliku ulogu u tome da ekipa prevazidje krizu. Osetio sam veliki pritisak na igračima i reko sam pred čitavom ekipom da trebaju da se opuste i uživaju u fudbalu i da ostave sav pritisak i svu odgovornost na mene. Reko sam da u slučaju poraza, preuzimam čitavu krivicu na sebe.
5) Svi smo bili iznenadjeni njegovim potezom i stvarno niko to nije očekivo.
6) Vidim da je ovo pitanje često postavljeno, pa cu samo jednom odgovorit na ovo pitanje. Vi morate da razumijete da sam ja rodjen i odrasto van ovog sistema gde svako mora da navija za Zvezdu ili Partizan. Ja sam u životu više utakmica gledao Vojvodine nego li Partizana ili Zvezde, jer sam redovno pratio utakmice Vojvodine dok je ovde još igrao Enver Alivodić. Ja mogu da vam garantujem da ja nikad nisam imao san da igram za Zvezdu ili Partizan. Tamo gde sam ja odrasto, navija se za skroz druge klubove...
7) Sigurno bi lepše bilo da se ova utakmica odigra u Novom Sadu. Mi cemo svakako dati maksimum za pobedu!