Kup Srbije - sezona 2011/12
- kafe bagdad
Re: 1/4 finala Kupa Srbije: Vojvodina-Javor 1:0
Kao sto su neki predvideli, tvrda utakmica do zla boga. Na tribinama ponovo cca. 1000 najzagrizenijih ludaka, a divlji zapad prisutan u zavidnom broju. U prvom poluvremenu jedna dobra akcija i sansa kad je pogodjena stativa, a Javor uzvratio pred kraj sjajnim sutem koji je Supic bukvalno izvadio iz raslji. U drugom poluvremenu mrtvo more, malo smo stisli pred kraj, jedna dobra sansa i potom gol. Ne znam ni koga bih izdvojio, mozda opet Mereba, s tim da je opet previse solirao u par navrata.
Po Marfijevom zakonu kad igras najlosije, nekako se provlacis i dolazis do cilja. E sad......
Osim gospodina Marfija ja tu vise ne vidim nijednog coveka koji bi nas doveo do titule.
Ovo je bilo uzas. Moj voljeni klub mi unistava zdravlje. Ajd, ovo smrzavanje i mogu da podnesem uz par cajeva cu i doci sebi nekako ali moje mentalno zdravlje je vec sasvim naruseno. Da li je ovo danas samo meni tako grozno izgledalo ili ima jos nekoga ko misli tako? Bilo bi mi drago da ima jos nekog jer cu jedino tada biti siguran da nisam poceo da ludim

Osim gospodina Marfija ja tu vise ne vidim nijednog coveka koji bi nas doveo do titule.
Ovo je bilo uzas. Moj voljeni klub mi unistava zdravlje. Ajd, ovo smrzavanje i mogu da podnesem uz par cajeva cu i doci sebi nekako ali moje mentalno zdravlje je vec sasvim naruseno. Da li je ovo danas samo meni tako grozno izgledalo ili ima jos nekoga ko misli tako? Bilo bi mi drago da ima jos nekog jer cu jedino tada biti siguran da nisam poceo da ludim

- PanonskiFantom
Moja izjava oko 2,3 minuta pre naseg gola je bila : Odo sad kuci da napusim caleta sto me vodio na Vosu! 

Vise nista nije isto!
- Red Marquis
- Moderator
@lazarr
Nisi lud. Mislim, jesi, jer dolaziš ko i ja i dalje
ali što se tiče igre tu se slažemo. Sad će to Vukićević da opravda zaleđenim terenom, hladnim vremenom, timom koji je čvrst i došao je da se brani...
Šta se dešava kad mazohizam sretne apsurd? Dobiješ slaninara koji peva "Srpski kup je naš, ti to dobro znaš..."
Nisi lud. Mislim, jesi, jer dolaziš ko i ja i dalje

Šta se dešava kad mazohizam sretne apsurd? Dobiješ slaninara koji peva "Srpski kup je naš, ti to dobro znaš..."
Io odio Belgrado

Abua su roditelji, kanda, ucili da leti

Necemo mi skoro imati igraca kakav je Abubakar.
I jedna sudijska za kraj. Ostatak u galeriji u toku veceri.

PRvo sto mi je upalo u oci je da mi nemamo garnituru zimskih dresova sa dugim rukavima.
Letnji dres a ispod duga bela majica... Tuga!
Danasnji mec je tipican primer jalove, prevazidjene, nemastovite igre koju nas klub demonstrira nazalost sve cesce.
Trener je prica za sebe, sa taktikom i postavom koju ni on ne razume treba ga sto pre razresiti duznosti i vratiti odakle je dosao ili gde god vec.
Brani zelim brzo ozdravljenje i selidbu u neku dugu sredinu, danas je bio NEPODNOSLJIV. Necu biti maliciozan ako kazem da je sa njegovim izlaskom nasa igra pocela da lici na nesto.
Ideja da se u kljucnu utakmicu polusezone stavi Ljubinkovic kao starter je kriminalna, takav igrac nam ipak ne treba ali mozda ce vreme pokazati drugacije.
Napomenimo i to da jedino Mojsov nije ostao da pozdravi navijace...
Letnji dres a ispod duga bela majica... Tuga!
Danasnji mec je tipican primer jalove, prevazidjene, nemastovite igre koju nas klub demonstrira nazalost sve cesce.
Trener je prica za sebe, sa taktikom i postavom koju ni on ne razume treba ga sto pre razresiti duznosti i vratiti odakle je dosao ili gde god vec.
Brani zelim brzo ozdravljenje i selidbu u neku dugu sredinu, danas je bio NEPODNOSLJIV. Necu biti maliciozan ako kazem da je sa njegovim izlaskom nasa igra pocela da lici na nesto.
Ideja da se u kljucnu utakmicu polusezone stavi Ljubinkovic kao starter je kriminalna, takav igrac nam ipak ne treba ali mozda ce vreme pokazati drugacije.
Napomenimo i to da jedino Mojsov nije ostao da pozdravi navijace...
Last edited by johnny on Wed Nov 23, 2011 10:17 pm, edited 1 time in total.
Hop, cup nas je KUP.
Posto ne moze sreca 2 puta da se ponovi dolazi na red pitanje crveni ili crni?
Posto ne moze sreca 2 puta da se ponovi dolazi na red pitanje crveni ili crni?
ФКВ
Da li je moguce da Vuk ne moze da odigra bolje od onog sto je odigrao Ljubinkovic danas?! Vuk je zaista delovao anemicno svaki put kada je dobijao sansu u ovoj sezoni, i na njemu je da zaista zagrize mnogo vise a ne da deluje poput Djurovskog na terenu. Ali od pruzene partije od strane Ljubinkovica danas, kontam da bi Vuk mogao da pruzi bar 2x bolju. Jel Vukicevic nesto ljut na njega?!
Fala Bogu da je Abu opet igrao spica! Ako ga ikad budem opet video na krilu ucicu u teren i zadaviti nekoga!
Meda kad god odigra stopera bude 3x sigurniji nego na mestu zadnjeg veznog. Ili ja to tripujem.Djura solidan.
I da: neko zaista mora da objasni nasim igracima da se bez lopte igrac mora kretati non stop, jer u suprotnom, ako pocnes da se kreces samo onda kada kao zelis da dobijes loptu, dobices je ali malo sutra! Zato nam je otvaranje slobodnih igraca na skali od 0 -10 jaka dvojka! Koliko puta samo je danas bila situacija da igrac s loptom nema kome da odigra?! Barem 15x!!!!!
Stevanovicu, opet te molim kao razumno ljudsko stvorenje: Vezbaj taj centarsut, dete! Pa kako mislis da napredujes u karijeri kad ti svaki peti centarsut valja?! Pa ti igras krilo, covece!! To je osnovna odlika krila: da zna da centrira loptu! Sta ti uopste vezbas na tom treningu?! Ako vec na treningu ne vezbate centarsuteve, ostani 45 min posle svakog treninga narednih godinu i po ako treba i nauci ono sto je neophodno da mozes sebe da nazivas krilom!
Fala Bogu da je Abu opet igrao spica! Ako ga ikad budem opet video na krilu ucicu u teren i zadaviti nekoga!
Meda kad god odigra stopera bude 3x sigurniji nego na mestu zadnjeg veznog. Ili ja to tripujem.Djura solidan.
I da: neko zaista mora da objasni nasim igracima da se bez lopte igrac mora kretati non stop, jer u suprotnom, ako pocnes da se kreces samo onda kada kao zelis da dobijes loptu, dobices je ali malo sutra! Zato nam je otvaranje slobodnih igraca na skali od 0 -10 jaka dvojka! Koliko puta samo je danas bila situacija da igrac s loptom nema kome da odigra?! Barem 15x!!!!!
Stevanovicu, opet te molim kao razumno ljudsko stvorenje: Vezbaj taj centarsut, dete! Pa kako mislis da napredujes u karijeri kad ti svaki peti centarsut valja?! Pa ti igras krilo, covece!! To je osnovna odlika krila: da zna da centrira loptu! Sta ti uopste vezbas na tom treningu?! Ako vec na treningu ne vezbate centarsuteve, ostani 45 min posle svakog treninga narednih godinu i po ako treba i nauci ono sto je neophodno da mozes sebe da nazivas krilom!

- Tony Starks
Provukli smo se jedva u svim utakmicama kupa do sad, to je valjda neki predznak, ove godine ga konačno uzimamo.
Voleo bih nkp u polufinalu, da dobijemo priliku da se s njima razračunamo u dvomeču i da nam dođu na Karađorđe opet. U celoj ovoj bunker ligi Javor je postao sinonim za bunkerčinu, doktorirali su to još u Ćurčićevo vreme. Ali mi smo bili baš jalovi, možda bi se drugačije utakmica odvijala da je ušla ona stativa odmah na početku, ali ovako je bilo baš mučenje. Drago mi je da je Abu rešio utakmicu na kraju, zaslužio je.

Nisi jedini, samo nisam hteo da kvarim prolaz u polufinalelazarr wrote:Po Marfijevom zakonu kad igras najlosije, nekako se provlacis i dolazis do cilja. E sad......
Ovo je bilo uzas. Moj voljeni klub mi unistava zdravlje. Ajd, ovo smrzavanje i mogu da podnesem uz par cajeva cu i doci sebi nekako ali moje mentalno zdravlje je vec sasvim naruseno. Da li je ovo danas samo meni tako grozno izgledalo ili ima jos nekoga ko misli tako? Bilo bi mi drago da ima jos nekog jer cu jedino tada biti siguran da nisam poceo da ludim![]()

Nismo imali nijedan valjan šut (čak i onaj u stativu nije valjao, samo ga je stativa malo popravila), za 90 minuta utakmice.Imali još 2 valjana centaršuta, od kojih smo posle oba promašili okvir gola, sa samo nekoliko metara, pa je Abu to ispravio nakon trećeg (gde se leva strana odbrane Javora početnički spetljala i omogućila Merebi da učini jedini dobar potez na utakmici (svoj i cele ekipe na čelu sa trenerom).Ne bih više trošio reči i nerve.Mogu još samo da pohvalim borbenost Abua i Vulićevića i to je sve.
Od fudbala smo večeras videli isto onoliko koliko je pisalo na semaforu za aktuelnu temperaturu vazduha na našem stadionu (0 sve do pred sam kraj utakmice, kada je prešla u -1C, koji je nas ogrejao, a Javor zaledio).Pred sam kraj meča umalo i tuča na terenu, za jedan sasvim nevažan detalj iz očekivanog ferpleja.Naime, igrači Vojvodine su se nadali da će im se Ivanjčani revanširati za ferplej i vratiti loptu u posed, ili je ponovo izbaciti van terena, posle vraćanja iste u igru, od strane Javora (a posle namerno izbačene lopte u aut od strane našeg igrača, kako bi se ukazala pomoć jednom gostujućem fudbaleru koji je ležao na zemlji).Istina, igrač Javora je izbacio tu loptu u naš golaut, ali je putanja lopte bila vrlo ,,neprijatna" za Supića, pa je on istrčao sa gola, uz ,,pomoć" nekoliko naših igrača, da to reši sa dotičnim igračem Javora licem u lice.Stvorila se ozbiljna gužva. Međutim, na sreću, samo 1 žuti karton uspeo je da reši ,,problem".
Inače, sudije su bili kao i sama utakmica odista iritirajući.Glavni, još onako, i da prođe (kakav meč takav i sudija).Propustio je da dosudi nešto što je bilo, dok su pomoćnici bili pravi antitalenti i dosuđivali ono što nije bilo

Last edited by Turija on Wed Nov 23, 2011 11:41 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nisam bas 1000% siguran, ali koliko znam Mojsov je danas igrao pod temperaturom, pa je, verovatno, cim je utakmica zavrsena otisao da se utopli/ dalje leci.johnny wrote:Napomenimo i to da jedino Mojsov nije ostao da pozdravi navijace...
-
Samo kratko...
Antipropaganda fudbala - i jedni i drugi!!!
Ljubinković? - ...ma daj!
Antipropaganda fudbala - i jedni i drugi!!!
Ljubinković? - ...ma daj!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Zar im Mereba nije oduzeo loptu na isti nacin kao Scepovic Mojsovu?Turija wrote:pa je Abu to ispravio nakon trećeg (gde se leva strana odbrane Javora početnički spetljala i omogućila Merebi da učini jedini dobar potez na utakmici (svoj i cele ekipe na čelu sa trenerom).Ne bih više trošio reči i nerve.

Dobri stari Javor. Da li smo odigrali jednu jedinu tekmu sa njima a da bila drugacija od ovog danas? Ikada?trelos gia fcv wrote:Antipropaganda fudbala - i jedni i drugi!!!
Meni se čini da smo mi danas demonstrirali antipropagandu fudbala,a ne Javor.