VOJVODINA u Evropi
- gospodinFKV
Re: VOJVODINA - Maribor, četvrtak 20h (1:2 prvi meč)
Kao neko ko je branio, a i svaki golman ce ti to reci, takvo sugerisanje najmanje pomaze, jer ubacuje nepotrebnu nepoznatu u jednacinu. Da li ih je video/cuo igrac koji izvodi? Koliko oni zapravo znaju? Zasto je to receno? Samo doprinosi potencijalnoj neodlucnosti. Sta bi bilo kad bi bilo...
Ovo nije utakmica zavrsnice LS ili nesto slicno, da imamo dovoljno podataka o tome kako koji igrac sutira penal, te je njihova sugestija podjednako kockanje kao njegova da se odluci da za drugu stranu.
Apsolutno ne postoji situacija u kojoj se Carevic za nesto moze kriviti u penal seriji. Pogotovo je besmisleno kriviti Carevica za promasen penal Ivanovica(!?). Ponovicu, verovatno postoji razlog zasto je Ivanovic sutirao i necu ga kuditi za preuzetu odgovornost, ali cu uvek pre prihvatiti da uzme i da ga opuca, nego da ga sutne kao da nije doruckovao, pa da ga ovaj dodatno ponizi tako sto ce zivu loptu uhvatiti.
Kriviti igrace za promasene penale, u slucaju gde nije bila neka nonsalancija, panenka i slicna bljuvotina, nema smisla. Pritisak je velik, neko je preuzeo odgovornost. Desava se. Do penala se nije smelo doci, sto porazom u 97. tamo, sto jajarskom jalovinom od ''dominacije'' sinoc. Tu usmeriti svoju kritiku, a ne ka penal seriji i golmanima.
Ovo nije utakmica zavrsnice LS ili nesto slicno, da imamo dovoljno podataka o tome kako koji igrac sutira penal, te je njihova sugestija podjednako kockanje kao njegova da se odluci da za drugu stranu.
Apsolutno ne postoji situacija u kojoj se Carevic za nesto moze kriviti u penal seriji. Pogotovo je besmisleno kriviti Carevica za promasen penal Ivanovica(!?). Ponovicu, verovatno postoji razlog zasto je Ivanovic sutirao i necu ga kuditi za preuzetu odgovornost, ali cu uvek pre prihvatiti da uzme i da ga opuca, nego da ga sutne kao da nije doruckovao, pa da ga ovaj dodatno ponizi tako sto ce zivu loptu uhvatiti.
Kriviti igrace za promasene penale, u slucaju gde nije bila neka nonsalancija, panenka i slicna bljuvotina, nema smisla. Pritisak je velik, neko je preuzeo odgovornost. Desava se. Do penala se nije smelo doci, sto porazom u 97. tamo, sto jajarskom jalovinom od ''dominacije'' sinoc. Tu usmeriti svoju kritiku, a ne ka penal seriji i golmanima.
Sportski sektor je podbacio,znali smo da nas ceka novi pazar cuka tsc radnicki i 4 evropske utakmice i ti udjes u takmicenje prakticno bez klupe sa rezervnim igracima,falio je iskusan spic i 10tka,i taj Seri nekad mora da odmori ko ce da ga zameni sa klupe Rosic djordjevic?Sinoc ns klupi Sukacev i Velickovic ne znas koji je zeleniji....
Платили смо данак лошој тактици.
5 утакмица губимо и 5 утакмица не мењамо ништа.
Сери мора да иде иза шпица,он је једини креативац у тиму.Радиловић мора да игра прву поставу.
Треба нам крштени шпиц побогу!!!
Тај лузерски менталитет нам је у крви као народу типа сија бронза као злато,играли смо добро али нас зајебале судије.Ало бре оћемо резултате ово није здраво више.
5 утакмица губимо и 5 утакмица не мењамо ништа.
Сери мора да иде иза шпица,он је једини креативац у тиму.Радиловић мора да игра прву поставу.
Треба нам крштени шпиц побогу!!!
Тај лузерски менталитет нам је у крви као народу типа сија бронза као злато,играли смо добро али нас зајебале судије.Ало бре оћемо резултате ово није здраво више.
Apsolutno tako, do penala nije smelo doći, imali smo juče 45+2*15 minuta da im damo drugi gol na bilo koji način. Oni grogirani, bez najboljeg igrača i trenera, to je moralo da se stisne i da gol bilo kako. Ali ne, naši su igrali kao da su penali skroz ok. To je već koji put da se utakmica katastrofalno privodi kraju i odgovornost je apsolutno na treneru.gospodinFKV wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 11:05 am ....
Odgovornost trenera lezi u drugim stvarima. Do penala se nije smelo doci, a da smo igrali presing intenziteta kao prosle sezone, pitanje je kako bi se i Ajaks zavrsio.
Bandovicu, da imas obraz (znas, ono nesto cega su puna usta tvojima), danas bi se oprostio od igraca, pozdravio i spakovao kofere. Kraj price. Hvala za polusezonu pristojnog fudbala, ali vredjanje inteligencije i spocitavanje toga na sta bismo trebali biti ponosni kao navijaci Vojvodine ne prastam.
Pričati priče kako je juče sve bilo u redu, bili smo dobri ali eto nismo imali sreće itd, je bezobrazno vređanje inteligencije, sasvim u naprednjačkom maniru.
Teraj se Bandoviću odmah, imao si istorijsku šansu da se plasiramo u grupnu fazu i upropastio su je katastrofalnim vođenjem svake utakmice, nema tu više šta da se priča i relativizuje.
Ma nek se teraju u 3 lepe!!!CRD FCV wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 11:00 am Пошто немамо тему за то а последица је овог меча, ставићу овде.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ata/489687Džentlmenski potez Radničkog: Pristali da odlože meč sa Vošom za 24 sata
Ja jutros rezervisao smestaj za subotu i nedelju, da se malo obidje Sumadija i odgleda utakmica. Zvanicno najave utakmicu u nedelju, i posle toga se pomera. 2 dana pred utakmicu. To nema nigde!
Ko ce gledati utakmicu ponedeljkom u 19h? Bice 14 ljudi na stadionu.
Ja jesam dovoljno bolestan i dalje da sam spreman posle onog razocarenja sinoc da idem u Milanovac... ali ne toliko da idem radnim danima. Ne verujem da ce iko otici.
@gospodin FKV objasnio

Ovaj klub je magnet za depresiju i apatiju. Ja sam totalno ispražnjen posle jučerašnje utakmice, voleo bih da napravim jednu dužu pauzu od kluba, ali bojim se da neće ići. Magnet, jbg.
Zvučaće kao floskula ako kažem da nismo imali sreće u ovih 90+120 minuta, jebeni Marfi nam se opet iscerekao u lice. Ako nešto može da krene naopako, krenuće naopako. Prečka u Mariboru, prečka ovde, Ivanovićeva promašena šansa 1-na-1, glup crveni Medojevića, glup penal u Mariboru, primamo gol tamo u 97. minutu, u revanšu ne koristimo par izglednih šansi, i na kraju potop u penal seriji... A opet i sa buljukom tih usranih okolnosti, bili smo tako blizu da i nas mučenike ogreje sunce plej-ofa. Ali avaj.
Ja sam igrom u principu zadovoljan, bili smo bolji rival tokom većeg dela meča, čak i u produžetku (iako su oni izvršili više izmena i trebali da budu svežiji). Carević na visini zadatka, odbranio je šta je trebao u regularnom delu, u penal seriji je uvek kako ti se zalomi. Odbrana je prilično sigurno delovala juče, verovatno i najbolji deo tima. Sičenje je doktor, čast Seidu, ali to što je Kenijac dobio prednost očigledno nije urađeno „napamet“. Crni takođe dobar, bekovi opravdali očekivanja uz povremene sitne kikseve koji nisu bili kažnjeni. Vezni red, pa blago rečeno - šareno. Kad vidim Uroša Nikolića u prvih 11, želudac mi se okrene. Odakle kredit više, čime nas je zadužio. Dele i juče slabo primetan, kamo lepe sreće da nam je on drugi Seri, gde bi nam bio kraj (a očekivali smo to od njega). Ovako, ostajemo prilično predvidivi, i opasni samo po jednoj strani. Njegoš korektan, Vukan takođe, obojica mogu i moraju bolje. Ivanović... Eh. Verujem da je njemu najteže, sad još i ja da mu stajem na žulj, neću. Jako puno promašaja u zadnjih mesec dana, deluje da je skroz izgubio veru u sebe i svoje mogućnosti. Treba raditi sa njim, davati mu šansu, ima potencijal i treba ga istrpeti. Ako smo mogli u zadnjih 20 godina kojekakve promašaje u vidu napadača, koji daju 3 gola u sezoni, možemo i ovog momka. Verujem da će nam se vratiti u vidu dobrog transfera.
Za kraj, trener. Njegova je odgovornost za igru i za rezultat. Igrom nisam nezadovoljan, rezultatom jesam. Ovo juče se moralo proći, kako znamo i umemo, ko zna kada ćemo sledeći put imati ovakvu šansu. Ni sam nisam načisto da li će veća šteta biti po ekipu da trener dobije otkaz, ili da ostane na klupi. Ako će opet da se vrte Batak, Rastavac, Gaćinović... onda ipak bolje ne. I šta je garancija da će taj sledeći da napravi rezultat? Ime? Eno Gatuzo juče ispao sa Hajdukom iz Evrope, pre mesec dana ga dočekalo pola Splita, juče mu j**u milosnu mater žabarsku. Zna se ko je srž problema u klubu, dok ne ode Zbiljić, nećemo imati ni rezultate, ni marketing, ni posetu dostojnu ovog kluba. Sve ostalo je mazanje očiju. Pa i smena trenera.
Zvučaće kao floskula ako kažem da nismo imali sreće u ovih 90+120 minuta, jebeni Marfi nam se opet iscerekao u lice. Ako nešto može da krene naopako, krenuće naopako. Prečka u Mariboru, prečka ovde, Ivanovićeva promašena šansa 1-na-1, glup crveni Medojevića, glup penal u Mariboru, primamo gol tamo u 97. minutu, u revanšu ne koristimo par izglednih šansi, i na kraju potop u penal seriji... A opet i sa buljukom tih usranih okolnosti, bili smo tako blizu da i nas mučenike ogreje sunce plej-ofa. Ali avaj.
Ja sam igrom u principu zadovoljan, bili smo bolji rival tokom većeg dela meča, čak i u produžetku (iako su oni izvršili više izmena i trebali da budu svežiji). Carević na visini zadatka, odbranio je šta je trebao u regularnom delu, u penal seriji je uvek kako ti se zalomi. Odbrana je prilično sigurno delovala juče, verovatno i najbolji deo tima. Sičenje je doktor, čast Seidu, ali to što je Kenijac dobio prednost očigledno nije urađeno „napamet“. Crni takođe dobar, bekovi opravdali očekivanja uz povremene sitne kikseve koji nisu bili kažnjeni. Vezni red, pa blago rečeno - šareno. Kad vidim Uroša Nikolića u prvih 11, želudac mi se okrene. Odakle kredit više, čime nas je zadužio. Dele i juče slabo primetan, kamo lepe sreće da nam je on drugi Seri, gde bi nam bio kraj (a očekivali smo to od njega). Ovako, ostajemo prilično predvidivi, i opasni samo po jednoj strani. Njegoš korektan, Vukan takođe, obojica mogu i moraju bolje. Ivanović... Eh. Verujem da je njemu najteže, sad još i ja da mu stajem na žulj, neću. Jako puno promašaja u zadnjih mesec dana, deluje da je skroz izgubio veru u sebe i svoje mogućnosti. Treba raditi sa njim, davati mu šansu, ima potencijal i treba ga istrpeti. Ako smo mogli u zadnjih 20 godina kojekakve promašaje u vidu napadača, koji daju 3 gola u sezoni, možemo i ovog momka. Verujem da će nam se vratiti u vidu dobrog transfera.
Za kraj, trener. Njegova je odgovornost za igru i za rezultat. Igrom nisam nezadovoljan, rezultatom jesam. Ovo juče se moralo proći, kako znamo i umemo, ko zna kada ćemo sledeći put imati ovakvu šansu. Ni sam nisam načisto da li će veća šteta biti po ekipu da trener dobije otkaz, ili da ostane na klupi. Ako će opet da se vrte Batak, Rastavac, Gaćinović... onda ipak bolje ne. I šta je garancija da će taj sledeći da napravi rezultat? Ime? Eno Gatuzo juče ispao sa Hajdukom iz Evrope, pre mesec dana ga dočekalo pola Splita, juče mu j**u milosnu mater žabarsku. Zna se ko je srž problema u klubu, dok ne ode Zbiljić, nećemo imati ni rezultate, ni marketing, ni posetu dostojnu ovog kluba. Sve ostalo je mazanje očiju. Pa i smena trenera.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
-
Iskreno, meni nije jasno kako neko može biti zadovoljan igrom i kako neko može reći da smo bili bolji od Maribora.
Igra u dvomeču sa Mariborom nije bila ni blizu igre protiv Ajaxa.
Nismo imali presing, posed nešto malo više na našoj strani, ali jalov.
Jalov jer je u redu da protiv Ajaxa stvoriš jednu, eventualno dve dobre šanse, što je urađeno, ali protiv Maribora je trebalo tom igrom stvoriti bar 7-8 dobrih šansi.
Mi toliko nismo imali. I nemoj tu da računamo jedan Vukanom šut ili Njegošev.
Ivanović koji se solidno kretao, osvajao prostor nije dobio dve upotrebljive lopte.
Juče su konkretno podbacili igrači koji su trebali biti motor, a podbacili u odlukama koje su donosili.
Tu pre svega mislim da sredinu terena i to kompletnu sredinu, a onda bokove uključujući i Serija jer ruku na srce dve-tri katastofalne odluke su upropastile dve tri dobre šanse.
Ajax je bila ćirilica, a Maribor glagoljica.
Maribor nas je u prvih 15 minuta raskostio i da su bolja ekipa završili bi posao u tih 15 minuta.
To niko ne spominje, a žalimo se na sreću.
Kakva sreća, ubili su nas na početku utakmice i verujem da bi nastavili da se Josip nije povredio.
Komentarisalo smo posle prve kako ne znaju da igraju poziciono, ali su tih 15 minuta održali predavanje.
Juče ne bismo pobedili da smo igrali još dva dana i to je činjenica, tako da nema tu nekog mesta da se žalimo na nešto.
Nama nedostaje još jedno 30% nečega da bismo mogli da tučemo Maribor kako bi trebalo, a onda i Čuku, TSC itd.
I pri tome u tih 30% ne mislim na kvalitet igrača.
Jalov jer je u redu da protiv Ajaxa stvoriš jednu, eventualno dve dobre šanse, što je urađeno, ali protiv Maribora je trebalo tom igrom stvoriti bar 7-8 dobrih šansi.
Ivanović koji se solidno kretao, osvajao prostor nije dobio dve upotrebljive lopte.
Juče su konkretno podbacili igrači koji su trebali biti motor, a podbacili u odlukama koje su donosili.
Tu pre svega mislim da sredinu terena i to kompletnu sredinu, a onda bokove uključujući i Serija jer ruku na srce dve-tri katastofalne odluke su upropastile dve tri dobre šanse.
Maribor nas je u prvih 15 minuta raskostio i da su bolja ekipa završili bi posao u tih 15 minuta.
Kakva sreća, ubili su nas na početku utakmice i verujem da bi nastavili da se Josip nije povredio.
Komentarisalo smo posle prve kako ne znaju da igraju poziciono, ali su tih 15 minuta održali predavanje.
Juče ne bismo pobedili da smo igrali još dva dana i to je činjenica, tako da nema tu nekog mesta da se žalimo na nešto.
Nama nedostaje još jedno 30% nečega da bismo mogli da tučemo Maribor kako bi trebalo, a onda i Čuku, TSC itd.
Last edited by Savcic Luka on Fri Aug 16, 2024 12:43 pm, edited 1 time in total.
-
Zanimljivo je da bi u ponedeljak mogla da padne jedna trenerska glava u slučaju poraza, pa to ima da pršti kraj klupe i jedne i druge 

- Grbavica.021*
Војводини за Европу недостаје голгетер: Не мора Такач, Веселиновић или Шестић, добро би дошао него ранга Шкулетића
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/489704
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/489704
Ima ona stara izreka, "mišljenje je kao dupe..." I da se ne shvatimo pogrešno, dobro je dok je tako, inače bi ovde pisali samo botovi. Ja iskreno ne vidim kako su oni nas "raskostili" u tih prvih 15 minuta. Raskostio nas je Ajax u zadnjih 10 minuta prvog poluvremena prve utakmice, kada je duvalo sa svih strana (prečka, vađenje lopte sa linije dva puta, onaj šut glavom tik pored stative). Ovo juče nije bilo ni blizu toga. Kad kažem da sam "u principu zadovoljan", to ne znači da sam oduševljen, uvek ima prostora za bolje. To samo znači da igra nije bila ispod one linije koju ja smatram prihvatljivom. Nekome je ta linija više, nekom niže, i to je sve OK. Ja mogu da razumem i jedne i druge, i poštujem svačije mišljenje. I ja recimo mislim da bi jednako prošli da je Iličić ostao u igri, da se suštinski ništa ne bi promenilo u njihovu korist. Ali to je samo moje du... mišljenje.Savcic Luka wrote: ↑Fri Aug 16, 2024 12:42 pm Iskreno, meni nije jasno kako neko može biti zadovoljan igrom i kako neko može reći da smo bili bolji od Maribora.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
@N13
Tebe jos uvek drzi taj magnet, kako je dobro konstatovao @Buda?
Nemoj menjati plan, jer mislim da ces se mnogo bolje osecati bez utakmice Vojvodine
@Budababa
Nije tu u pitanju Marfijevo pravillo, vec znanje i kvalitet..
Svaki nas igrac ima nekoliko felera i zato ne moze da poentira.
Isto vazi i za samohvalisavog trenera i upravu. Nemaju ni 50% ucinkovitosti, jer fali znanja.
I dalje mislim, da je Mandaric, na predsednickoj poziciji, sa novim UO, SD i trenerima, neko brzo (polu)resenje do transformacije u AD, kako je @ kuzma napisao. Ako moze Cukaricki, zasto ne bi mogao Mandaric, jos pre?
Za sve ovo vreme, upoznao je igrace, trenere, citavo okruzenje u Klubu i Gradu, pa zna sta mu je ciniti Naravno, ako hoce da se prihvati posla i spasavanja Stare dame?
Tebe jos uvek drzi taj magnet, kako je dobro konstatovao @Buda?
Nemoj menjati plan, jer mislim da ces se mnogo bolje osecati bez utakmice Vojvodine

@Budababa
Nije tu u pitanju Marfijevo pravillo, vec znanje i kvalitet..
Svaki nas igrac ima nekoliko felera i zato ne moze da poentira.
Isto vazi i za samohvalisavog trenera i upravu. Nemaju ni 50% ucinkovitosti, jer fali znanja.
I dalje mislim, da je Mandaric, na predsednickoj poziciji, sa novim UO, SD i trenerima, neko brzo (polu)resenje do transformacije u AD, kako je @ kuzma napisao. Ako moze Cukaricki, zasto ne bi mogao Mandaric, jos pre?
Za sve ovo vreme, upoznao je igrace, trenere, citavo okruzenje u Klubu i Gradu, pa zna sta mu je ciniti Naravno, ako hoce da se prihvati posla i spasavanja Stare dame?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Red Marquis
- Moderator
Turija, u kom svemiru će Zbiljić da napusti ovo? Stranka je zasela, nema tu mrdanja.
Io odio Belgrado
- gospodinFKV
Zato sto za Cukaricki nije postojala ta ''komplikacija'' na koju se vade kada je u pitanju privatizacija. Dodao bih tome i cinjenicu da Cukaricki kod kuce ima celih 20 dusa na navijackoj tribini. Moj fudbalski klub u Sunday ligi isprati vise ljudi na tom redovnom nivou, i Cukaricki kao takav - ne nosi tezinu skoro cele jedne pokrajine sa sobom i desetine hiljada navijaca. Mi njima jesmo poslednja rupa na svirali, ali smo i dalje rupa na svirali, nazalost. Kabel, klub slicne istorije i porekla (povezanost sa firmom), ima duplo vise navijaca od Cukarickog.
Takodje, zato sto ovde nisu kuce od cokolade i prozori od marmelade.
Ovde fudbalski klubovi sluze za pranje novca i uhlebljenje prijatelja rezima, sampiona namestenih tendera, vodja navijanja na mitinzima, itd itd itd.
- Deep Purple
U kakvom sam ja nokdaunu pogotovo od jutros.
Da li je moguće da mi toliko raspoloženje varira zbog ovog kluba, joj jebem ti fudbal kada sam počeo da ga gledam/igram.
Da li je moguće da mi toliko raspoloženje varira zbog ovog kluba, joj jebem ti fudbal kada sam počeo da ga gledam/igram.
Nažalost, ne možemo se transformisati u AD, jer je klub čvrsto u rukama kriminalaca kojima sadašnje stanje savršeno odgovara. Kriminalna uprava ujedno je i uzrok svih problema, a u takvoj situaciji besmisleno je diskutovati o igračima i treneru. Nikada ovaj klub neće biti ni blizu onoga što bismo želeli ako njime rukovodi mafija.
Što se mene tiče, dosta sam video od Vojvodine za ovu sezonu, a verovatno i na duže staze. Do sada sam uvek pronalazio razlog da ne odustanem od praćenja Voše, ali ovoliku dozu mizerije teško je izdržati. Izgubio sam svaku emociju koju sam gajio prema ovom klubu. Ne mogu više da se zavaravam i obmanjujem. Zgađen sam kriminalnom upravom i proizvodina njihovog rada i nisam u stanju to više da gledam. Dokle god ne dođe do promena na nivou čitave države, mislim da je pametnije odmoriti od domaćeg fudbala i vreme potrošiti na neke smislenije stvari.
Što se mene tiče, dosta sam video od Vojvodine za ovu sezonu, a verovatno i na duže staze. Do sada sam uvek pronalazio razlog da ne odustanem od praćenja Voše, ali ovoliku dozu mizerije teško je izdržati. Izgubio sam svaku emociju koju sam gajio prema ovom klubu. Ne mogu više da se zavaravam i obmanjujem. Zgađen sam kriminalnom upravom i proizvodina njihovog rada i nisam u stanju to više da gledam. Dokle god ne dođe do promena na nivou čitave države, mislim da je pametnije odmoriti od domaćeg fudbala i vreme potrošiti na neke smislenije stvari.