Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: Transferi

Post by CRD FCV »

Јел добијамо ми неки динар за њега или смо му дали папире да иде као слободан играч??
Deep Purple

Post by Deep Purple »

E pa momci sada ću podeliti sa vama neke informacije.

Batak je ispao ozb car i sačuvao vam je ljubimca, koga šta lako se nameće i može saznati na koga mislim ako se uzmu u obzir današnja dešavanja. Toliko od mene oko toga.

Pozicija spica je spala na tri slova. Jedan je stranac Jonathan, drugi je Ožegović i kao treće rešenje nameće se Vukanović.

https://www.transfermarkt.com/jonathan- ... ler/315337

EDIT: Image

Statistika Jonathana. Iskreno navijam za Ožegovića ali pretpostavljam da ste svi za stranca.
Last edited by Deep Purple on Sat Jul 15, 2023 6:18 pm, edited 2 times in total.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

CRD FCV wrote: Sat Jul 15, 2023 5:18 pm Јел добијамо ми неки динар за њега или смо му дали папире да иде као слободан играч??
Pa oslobadjas sigurno oko 10000 (+/- hiljadu dve) mesecno. Doveo si igraca na njegovo mesto i to je to, nemas luksuz da ga drzis. Nije realno da bas svaki koji ode da na njemu zaradis. Sa njim i Simicem, Simicem, Topicem, Vidakovim, Nikolicem (Vitasom ako ode) stedis preko milion godisnje (u bruto iznosu). Ja cenim da su Kabic i Zukic zajedno jos jedno 20-30000 bruto na mesecnom nivou tako da ako ih prodas pored obestecenja nakalemis jos 250-300 hiljada godisnje na onaj gore pomenuti iznos a nemas dodatni trosak jer njihove zamene imas u npr Jovanovicu i npr. Kokanovicu koji su vec ukalkulisani u budzet.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Sat Jul 15, 2023 6:14 pm E pa momci sada ću podeliti sa vama neke informacije.

Batak je ispao ozb car i sačuvao vam je ljubimca, koga šta lako se nameće i može saznati na koga mislim ako se uzmu u obzir današnja dešavanja. Toliko od mene oko toga.

Pozicija spica je spala na tri slova. Jedan je stranac Jonathan, drugi je Ožegović i kao treće rešenje nameće se Vukanović.

Statistika Jonathana. Iskreno navijam za Ožegovića ali pretpostavljam da ste svi za stranca.
Ne znam o cemu pricas ovo o ljubimcu? Nesto sam ocigledno propustio. A nisu nam ljubimci svima isti :mrgreen:

A ovaj Jonathan em skuplji, em stariji, em nefikasniji od Ze Turba... al je krilo bar :mrgreen:
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Ožegović je juče potpisao za Kifisiju. Dakle ili Vukanović ili ovaj stranac?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja
Ljubimac većine. Neko je danas nas napustio pa poveži :)

Spic je koji može da odigra na krilu. Vidiš da je preko 100 mečeva odigrao kao špic a 30tak kao krilo.

Ih sad da li je skuplji ko to može da zna. Ima vremena za Ze Turba, pikiraćemo i tog :mrgreen:

@Karlsson

Ima klauzulu da izađe iz ugovora. Ovo je potpis samo da bude siguran oko angažmana. Ako ne nađe bolje da ima bar aktivnu opciju…
Last edited by Deep Purple on Sat Jul 15, 2023 6:43 pm, edited 1 time in total.
Stexman

Post by Stexman »

E ako stvarno dovedete Vukanovica da se nosite u tri lepe! :lala:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ожеговић је реално само код нас радио, свуда около се није снашао.. Има неко неки видео у вези овог странца, свакако сам за Ожеговића пре Вукановића
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Mare_Liman wrote: Sat Jul 15, 2023 6:45 pm Ожеговић је реално само код нас радио, свуда около се није снашао.. Има неко неки видео у вези овог странца, свакако сам за Ожеговића пре Вукановића

Forza Voša

Post by Forza Voša »

Deep Purple wrote: Sat Jul 15, 2023 6:14 pm E pa momci sada ću podeliti sa vama neke informacije.

Ako cemo samo sa strane statistike onda mu i nije neka. Buriram daje prosecno 2,5 golova po mecu u ligi a njemu je gro golova koje je dao u kupu (mogu zamisliti tek tu kompetitivnost) dok je u ligi dosta slab, statistika pre toga mu je tek ocajna. Pored toga Goran Causic je kao vezni na 25 utakmica u istoj toj ligi dao 14 golova uz 2 asistencije.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Sat Jul 15, 2023 6:41 pm @Voja
Ljubimac većine. Neko je danas nas napustio pa poveži :)
Ko nas je napustio? Ljubisavljevic? Znaci izduva Surdulica? :mrgreen: prodaja posle 6 meseci, jel to promasen transfer ili "radi preduzece"? :mrgreen:
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Slažem se da dobra statistika u Tajlandu nama ne znači ništa. Pa Milan Bubalo je došao kod nas nakon što je nekoliko sezona dominirao u Tajlandu pa ništa nije pokazao. Kada se samo setim koliko je dečko spor bio. Posle nas je okušao u Inđiji i Novom Pazaru i ni tamo se nije nametnuo.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Јесте да је тајландска лига, али види се да имам леп осећај за гол, тј добро убацивање и уме да дође по лопту да је сачува као и добар скок са његових 1,90м, све у свему реално уз Радуловића и Чумића тако нешто ти и треба, имаш продорна крила и треба ти нападач који има осећај за гол и зна да се убаци, уз то је сигурно бржи од Вукића и Николића, наравно није Бог зна какво појачање, али је сигурно бољи од свих нападача које тренутно имамо, ко зна можда проради баш код нас, 29 година има, могло би бити нешто од њега сад видећемо, види се да има жељу и ту некакву "енергију" сад да л је то због клуба у којем је играо не знам, ал свакако кад се упореди са Николићем небо и земља, ко зна можда баш убодемо с њим и ако сам сигуран да смо и имали много бољих опција што се слободних играча тиче, можда нешто веће плате, али свакако и бољи квалитет, ал дај шта даш свакако боља опција од наших садашњих нападача бар што се на снимцима види
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Krle

Post by Krle »

Ako sam dobro razumeo, Batak je stopirao prodaju Traorea? Pa, da li neko u ovom klubu zaista ima dobre namere ili je sve "u se i poda se"?
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja

Objasni ovo za Surdulicu ?

@Krle

Mi smo zapravo Ljubisavljevića i preoteli prošli prelazni rok ovom Izraelcima. E sad zbog velikog broja štopera je planirano da leti ili Traore ili Ljube uz Vitasa. Za Traore-a bi dobili ozb obeštećenje a Ljube bi doneo najvrv nešto sitno pa se i zbog toga razmišljalo šta je bolje.

Pa se lomilo tu koga pustiti i šta je bolje.

Batak je više bio za Traore-a da ostane. Ovo sam saznao skoro. Zato je vrv Batak i gurao Busnića na pripremama jer nije znao ko će ostati pa se ne bi isplatilo uigravati ako ne znaš ko će ostati i pored lepog obeštećenja uspeo je da se izbori da ostane Traore.

Plus je preovladalo to što Traore-a obožavaju navijači pa nisu hteli i da skaču navijačima dodatno po živcima.
A i procena struke je takva da je Crnomarković za klasu najbolji štoper pa je njegovo mesto sigurno a ne isplati se da ti budu Ljube ili Traore na klupi.
Post Reply