Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Sat Jul 15, 2023 8:33 pm @Voja

Objasni ovo za Surdulicu ?
Ocekivali su da Ljubisavljevic leti, pa bacili oko... eto u najkracem :wink:
Image
Duplof

Post by Duplof »

Ljubisavljeviću hvala na više nego korektnom odnosu prema klubu i srećno!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Krle

Post by Krle »

@Deep I to što su se razmišljali da ga prodaju govori o ambicijama uprave. Sad imamo pristojan štoperski par, pristojne bekove, zadnji vezni osigurač i dobar špic i da se nečem nadamo, makar kupu :wink:
Ali, to je trebalo rešiti pre mesec dana najkasnije.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Karlsson

Post by Karlsson »

Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ako je Ivanović planiran da bude projekat kluba, dovodimo špica a za Vukića je plaćeno čak i obeštećenje... Jel onda Ivanović projekat ili je neko bacio pare na Vukića?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

Jel Ljubisaljević otišao definitivno nigde nema potvrde?
Ako jeste valjda ćemo i neke pare dobiti za njega ima ugovor još 2 godine???
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Маните ме људи Ожеговића...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Uvek sa tobom wrote: Sat Jul 15, 2023 11:27 pm Маните ме људи Ожеговића...
I Vukanovića.

A i ovaj crni brat sa Tajlanda mi ne uliva neko samopouzdanje. Kad je napisano Džonatan, ja reko da se nisu zajebali pa šmeknuli Brazil. Kad ono nije Džonatan, nego Bolingi.
Maki

Post by Maki »

Jonathan Bolingi Mpangi Merikani
Ako već možemo da biramo onda bolje taj momak od 190 cm. Ako dobro vidim pre 5 godina Antverpen ga je kupio od Standarda iz Liježa za 750 hiljada.
Nove igrače blizanaca ne bih voleo da gledam. Taman smo pustili Simića, NN i Vitasa, a eto ih već Petković, Ožegović i Vukanović.
Već u timu imamo Miletića, Bogdanovića, UN, Malbašića i Radulovića.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Bez obzira što je fudbalskim liliputancima metao otprilike gol na dve utakmice, Bolingi je meni među pobrojana tri imena ubedljivo broj jedan. Još kad bi Buriramu(ili bilo kome, iskreno) uvalili Vukića u zamenu, to bi bilo štogod. Kao što napisah, daleko da mi uliva bilo kakvu sigurnost da će nešto preterano pokazati, ali dosta sa blizanačkim igračima. Ožegovića smo oživeli, otrčao je kod grobara. Vukanović sa 31 godinom teško da može da nam donese sad ono što je mogao sa 25-26. Više im ne skupljamo ni otpatke, postajemo im gerontološki centar sa idejama koje imamo.
student

Post by student »

Ozegovic je onaj dao gol Javoru, 2 gola Sampi i to bi bilo to. Tezak krs od napadace. Nije brz, jak, skocan, nema neki sut, pas, ne zna da se zagradi i zadrzi loptu. Bolje da Busnica tamo prekomandujemo nego njega. Veliko NE.

Igrac iz tajlandske lige ili Vukanovic - sve jedno je. Ni jedan ni drugi mi nisu Wow pojacanja. Vise kao neko ko je tu za rotaciju. Pa ako proradi super.
Generalno ni jedan od te trojice ali pogotovo ne Ozegovic. Ova druga dvojica su mi vise rezervni napadac nego bilo sta drugo.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Sun Jul 16, 2023 9:34 am Bez obzira što je fudbalskim liliputancima metao otprilike gol na dve utakmice, Bolingi je meni među pobrojana tri imena ubedljivo broj jedan. Još kad bi Buriramu(ili bilo kome, iskreno) uvalili Vukića u zamenu, to bi bilo štogod. Kao što napisah, daleko da mi uliva bilo kakvu sigurnost da će nešto preterano pokazati, ali dosta sa blizanačkim igračima. Ožegovića smo oživeli, otrčao je kod grobara. Vukanović sa 31 godinom teško da može da nam donese sad ono što je mogao sa 25-26. Više im ne skupljamo ni otpatke, postajemo im gerontološki centar sa idejama koje imamo.
Ideja sa Bolingijem je da bude naša varijanta Badamosija. Slični su s’tim što je Bolingi malo mršaviji i niži od Badamosija i još je procenjeno da Bolingi zna dosta više fudbala sa loptom u nogama.
Naravno Bolingi je i stariji pa Badamosi ima dosta prostora za napredak. Sa Bolingijem je ideja da igramo na neki način kao i Čukarički u samoj ofanzivi.

Generalno Bolingi je igrao u Belgijskoj, Turskoj i Švajcarskoj ligi tako da generalno ima i jako solidno evropsko iskustvo. Proveo je tri sezone u Belgiji znači nije neko ko je pao sa marsa i igrao na Tajlandu ceo život. Odigrao je zadnje dve sezone tamo.

Pogledao sam sad malo skup snimaka, ono što mi se sviđa je da je pokretljiv za svoju visinu, nije drven uopšte sa loptom u nogama. Ima vic u igri odnosno ume da iznenadi nekim jako atraktivnim potezom.
Ovaj snimak iznad pokazuje da je i solidno atletičan.

Mana mu je generalno što nije gol igrač ali ni ne troši lopte. Mada za našu ligu je mačka postigao bi bar deset golova samo glavom, kakav god da je realizator. Igra glavom mu je dobra. Plus zna da se kreće, rukama pokazuje bekovima gde da mu centriraju loptu. Znači ne stoji i očekuje centaršut pa ako ga pronađu… Zna gde hoće loptu i traži je od kolega tamo.

Recimo čuo sam da je rađena komparacija Mudrinski i Jonathan i da je procenjeno da su jako sličan profili ali da je Jonathan gotovo bolji skoro u svakom parametru.

Interesantan izbor igrača može biti.

Lično sam skeptičan nakon svega pogledanog ali ovo može da bude baš kvalitetan ubod ili ozb ispala. Dobro je što je igrao dosta sezona po evropi i što je bio reprezentativac pa je to i garancija nekog bar solidnog kvaliteta pa ti to i smanjuje malo šanse za grešku jer ima solidno evropsko iskustvo.
Maki

Post by Maki »

To je ono što nama treba. Sigurno će i da kida u prvih nekoliko meseci, jer ima šansu da se opet proda negde na zapad. Ponavljam, treba nam neko da pohvata visoke centaršuteve Lazarevića, Nikolića, Baraja, Radulovića i Kabića, koji se ovako bacaju u bunar, a sasvim su upotrebljivi. Jedino Antonijević, Bjeković, Milosavljević, Kajević i Zukić dodaju po zemlji. O Malbašićevim i Čumićevim dodavanjima ne bih, za njih su Carević i Crnomarković Inijesta.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Види се да има одличан осећај за гол, сјајно убацивање и осећај за центаршут или убацивање у простор што је уз два брза и ефикасна крила (Чумића и Радуловића) нешто што нам треба, често долази по лопту, загради се, сачува је, направи вишак, технички је скроз коректан што га доводи у предност и лако се ослободи противника на леђима, ако га будемо паметно користили може бити одлично појачање, свакако много много боље од двојице поменутих

Ено Тадић оде у Фенербахче таман да одигра тамо 1-2 сезону па да се врати вамо да заврши каријеру...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Опет доводе "кључног" нападача на крају припрема и очекују да прођу Апоел :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply