Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Протомајстор

Re: Transferi

Post by Протомајстор »

Гаси светло. :evil:
srkins

Post by srkins »

Deep Purple wrote: Wed Jul 19, 2023 3:33 pm
srkins wrote: Wed Jul 19, 2023 3:23 pm E tek onda ga nismo smeli pustiti. Kakvo crno potpisivanje ugovora sa igračem koji je pod ugovorom sa drugim timom, to je za suspenziju i igrača i crvenih da mali ćelavi naprednjak ima muda poslao bi ga da čuva ovce do kraja ugovara pa nek i dinara ne vidimo ali pokažeš stav. Ovako danas kabić sutra ko zna ko ovako se ne posluje.
To je naša želja kao navijača no u praksi ne može tako. Mali ima jako solidan ugovor, bio je projekat. Očekivalo se da ode ili u Italiju ili u Austriju da inkasiramo preko dva mil. I koliko znam stalno je odlagao da prihvati ugovor i sad je jasno zašto. Čuo sam da na Vujadinu neće nikome ni dobar dan da kaže u zadnjem periodu. Džabe ti je sve ako neko hoće da ide i ne poštuje ugovor. On bi trenirao i primao platu do isteka ugovora i šta imamo od toga? Moralnu pobedu i njemu karijera niz vodu. Neka ide kod cigana ako mu je tolika želja i onako će tamo biti poslednja rupa na svirali. Prodaće ga za pola godine u tome je i fora pa će Tvorza i Peđa da dele kintu. Na Bukinca su vršili ozb pritisak pa je dečko ostao, sve je do lične volje.
Žao mi je jer ima potencijala ali eto…

Vreme će pokazati ko je bolje prošao Radulović što je pobegao od njih ili on što je trčao kod njih.
Pa nek trenira i prima platu ali teren videti nece pa kad dodje iz dupeta u glavu nek se izvini pa cemo videti sta tad ovako saljes poruku igracu da su iznad kluba ako je bila takva situacija trebao je mali na tribine davati mu treninge po najgorim mestima i u najgore vreme pa ako ne postuje ugovor kazna a tuzba protiv crvenih uefi ponavljavam ovako je uradjena najgora stvar direktno je klub ostecen igrac koji ima ugovor je otisao u klub koji nije poslao najjacu ponudu za njega. Koliko smo mi izgubili u ovim kerefekama? Iskreno kao igrac nije me odusevio nismo mi toliko igracki izgubili ali brate mili ne mozes stalno pustati da te udaraju i da govoris ok je tako oni maze pokazi brate mili nekad da imas kicmu posao im nije da se ne zamere zvezdi vec da misle o dobrobiti Vojvodine i samo Vojvodine
Maki

Post by Maki »

Maki wrote: Fri Jul 14, 2023 3:19 pm Uroše Kabiću, ako čitaš forum, znam da si Vojvodinaš za razliku od svih pridošlica koji igraju na tvoj poziciji, i kad odeš odavde u inostranstvo kao sva naša dobra deca što odlaze, seti se da su te neki matori Slaninari podržavali kad te nije išlo. Nije sve biznis i profesionalizam, nešto je i u ljubavi. :cheers:
Može li administracija foruma da obriše ovaj moj post? :roll:

@srkins
Upravo tako, poslati derište u Mladost GAT na pozajmicu, a Zbiljića što dalje od kluba. Ovo je otvorena pljačka i kriminal!
Last edited by Maki on Wed Jul 19, 2023 4:02 pm, edited 2 times in total.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Maki wrote: Wed Jul 19, 2023 3:57 pm Može li administracija foruma da obriše ovaj moj post? :roll:
Samoprijavi se :mrgreen:

Što se malog tiče, uzdržaću se komentara dok ne bude predstavljen.

Što se uprave tiče, znamo da ste beskičmenjaci. Ukoliko je ovo istina, vreme, koje vam nije smelo biti ni dodeljeno, je prošlo.

Što se Firme tiče, poslušaću večeras reakciju.
Last edited by Rabba on Wed Jul 19, 2023 4:11 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Ustani Bato da ja legnem...
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Ne budite naivni ljudi moji, vi stvarno mislite da su oni dosli u upravu da bi bilo dobro Vosi, a ne da napune svoje dzepove?!
Uprava napolje!
Duplof

Post by Duplof »

Sačekajmo da vidimo hoće li biti promovisan. Mada, i to njegovo flertovanje sa ciganima je za svaku osudu... O odlukama uprave će se tek pisati i pričati.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Никад ал никад ми се мали није свиђао, ни као особа ни као играч, извикан само нек иде, Радуловић је за њега Роналдињо...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

@Maki

А шта си све писао за њега, наше дете, већи потенцијал од свих у клубу, прави сланинар, ја лепо говорио Радуловић играчина за њега у сваком смислу... Видећемо наравно, ништа док не буде представљен...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Uvek sa tobom wrote: Wed Jul 19, 2023 4:26 pm Никад ал никад ми се мали није свиђао, ни као особа ни као играч, извикан само нек иде, Радуловић је за њега Роналдињо...
Bez da se uvrediš, potpuno irelevantno u ovoj situaciji. Imamo beskičmenjake koji su nesposobni da zaštite klub.
Deep Purple wrote: Wed Jul 19, 2023 3:33 pm To je naša želja kao navijača no u praksi ne može tako. Mali ima jako solidan ugovor, bio je projekat.
Šta ne može? Koliko pijavica muze kintu iz kluba? Da li Kabić ima bolji ugovor od NN i Vitasa zajedno? Šta smo od njih dobili zauzvrat za godinu dana ogromnih plata? Veljko Simić, takođe? Nema opravdanja. Kakva crna želja, nije ovo "Želje, čestitke, pozdravi".
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Kakva slajmara u facu svima nama. I od strane uprave i od strane Kabica.

Ako je zaista tako kako kazu. A ocekujem da ce biti 500k plus procenat, eto da ispostujemo igraca pobogu. Na rate naravno.

Zbiljicu pokrij se usima ako ovo prodje tek tako i nabijem ti u dupe price o tituli za dve tri godine ako ovo prodje...
Cane

Post by Cane »

Šta vam je, kakva je ovo kuknjava? Za kim?
Mali je ozbiljan glupander i realno (bar do sada) se pokazao kao nula igrač, očigledno i loš za kolektiv i slobodno neka ide kod tog smeća, pokazao je gde i pripada.
Na prve naznake da bi mogao nešto ovako napraviti, a nakon svih onih očajnih igara, napisao sam da ga treba pustiti bilo gde po svaku iole ok cifru. To mislim i danas i drago mi je što je otišao od nas. Siguran sam da nismo ni malo oslabljeni, nego naprotiv, a takođe ni da gamad nije dobila ništa vredno. Vreme će sve pokazati, ali ubeđen sam da od ovog nikad ništa veliko neće biti. Svima koji žale preporučujem da se pokušaju setiti kad je ovaj odigrao čestito neku utakmicu, ne par poteza, koji minut ili slično, nego celu utakmicu? Ja se toga ne sećam a mislim da sam gledao baš sve u kojima je igrao.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mašiš poentu i dalje, Cane.
Maki

Post by Maki »

@Mare_Liman
Priznajem, omašio sam, ali ljudski ga porediti sa dokazanim ciganom Radulovićem isto ne stoji. Uostalom, pratićemo obe karijere. Dve godine je razlika, a trenutno je Andrija spao sa konja na magarca, a Uroš je na konju, ako ga pustimo.
Ja ga pustio ne bih! Nismo pustili ni Simića, pa ni Miloševića. Đorđević je takođe morao da razduži traku zbog samovolje. Ko je sad pa ovaj da ga puštamo?
Pričalo se o inostranim ponudama preko 2 miliona + procenti, ako Zvezda nudi 50% to je opet manje. Razliku nek nadoknadi Zbiljić iz svog džepa.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

@Maki

Ко призна пола му се прашта, шалим се наравно
Шта је реално он допринео клубу да чувамо? Момак је пре 2 године у официјалном интервју за Моцарт рекао како је Воша за њега светиња, како је заљубљен у клуб од малена, његова мајка је говорила како никад неће прећи у Партизан и Звезду, ако је заиста имао онакав став какав је @Deep написао шта ће ти он? Давно нема играча који заиста мисле оно што кажу за Вошу, који би све дали Воши и понуде од два близанца не би ни разматрали, он је сам желео у Звезду, да ли ико коме је клуб светиња има такву жељу, да ли се било који искрени навијач Војводине радује успесима цигана у европи? Не. Па ваљда је он из нашег угла упућен како је циганија дошла до ове ситуације у којој се налази, ко их је гурао, ко им је праштао и остало, колико деце је пропатило због гурања Кабића, можда мали Ковачев који је показао потенцијал и на зимским и на овим припремама, а ми гурали њега који ће после 2 године што смо га гурали а он био констатно повређен и ништа није допринео клубу ради циганије? Једва чекам да га дочекамо у Новом Саду...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply