Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
djape_ns

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by djape_ns »

laki wrote:Sada sam se po ko zna koji put setio Zorana Milinkovica. Ljudi, da li vi meni verujete da sam ja tog coveka voleo skoro jednako koliko volim Vosu! Place mi se kada se setim kakav nam je trener i covek sedeo na klupi prosle godine!
Sta nam napravise ove sezone.... Placi, Voso, placi!
Kolko sam samo puta mastao sta bi bilo da su ostavili Kizu Milinkovica da radi svoj posao i dalje i da ne mesetare (cigani, vaduz i ostali papani...), kakva bi posecenost bila pod reflektorima....sta bi bilo kad bi bilo...
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

djape_ns wrote:
laki wrote:Sada sam se po ko zna koji put setio Zorana Milinkovica. Ljudi, da li vi meni verujete da sam ja tog coveka voleo skoro jednako koliko volim Vosu! Place mi se kada se setim kakav nam je trener i covek sedeo na klupi prosle godine!
Kolko sam samo puta mastao sta bi bilo da su ostavili Kizu Milinkovica da radi svoj posao i dalje i da ne mesetare (cigani, vaduz i ostali papani...), kakva bi posecenost bila pod reflektorima....sta bi bilo kad bi bilo...
Pa upravo zato je sve to i saseceno iz korena... Tu smo gde smo zato sto ne zelimo bolje! Otela se kontroli ta "ciribu-ciriba" energija za koju je upravo Milinkovic najzasluzniji jer je koliko mu je to bilo dozvoljeno postavio stvari na svoje mesto sto se tice izbora najboljih 11 i to je odmah dalo rezultata. Sto je i publika znala da ceni, masa se probudila, mnogi koji su razocarani odavno napustili stadion su se vratili - nazalost, vidimo kako se sve to zavrsilo.

Ipak je lakse kontrolisati situaciju i eventualni bunt kada na stadion dodje 600 nego kad dodje 6000.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Radoye wrote:
djape_ns wrote:
Zokiju kapa dole za sve sto je uradio za godinu dana. Prosto ova drzava i sistem vrednosti u njoj nisu za takve ljude, tako da mu ja iskreno zelim da nadje uhlebljenje u nekoj civilizovanijoj kulturi.
Što se tiče našeg sadašnjeg trenera, za mene predstavlja običan prosek, a njegov rad šarlatanski profesionalizam. Ali me takodje ne bi iznenadilo da sa njim uzmemo kup ove godine. Ne znam zašto, ali on mi se potpuno uklapa u ovu našu srpsku sliku, gde ne osvoji trofej onaj koji ga zaslužuje nego prevarant ili neki srećković kome se prosto kockice slože u datom momentu (nama je red da se slože bar jednom u 100 godina igranja fudbala).
laki

Post by laki »

Meni je Vukicevic ok trener skroz, ali kada se setim Kize, ne mogu ni da ih uporedim! Kao sto sam vec pisao: Kizu sam Voleo kao da mi je rodjeni. Imam utisak da nikad ni jednog trenra necu tako voleti i postovati kao njega. Vukicevic moze i titulu da uzme, Kiza je Kiza! Ljudina! Covek! Obozavam ga!
Image
Junior

Post by Junior »

On sve samo ne ok trener. Čovek koji stavlja Škuletića na polušpica,pa na desno krilo,koji ni sam ne zna koju formaciju igramo,koji pri rezultatu 2-0 ubacuje Adjurua,dok mu na klupi sede Vuk i Boba nikako nije dobar trener. Po mom mišljenju.
Helm

Post by Helm »

Ja ću konačnu ocenu da donesem posle utakmice, ali moram priznati da mi je ozbiljnije delovao kad je došao.
Avangarda

Post by Avangarda »

laki wrote:Meni je Vukicevic ok trener skroz, ali kada se setim Kize, ne mogu ni da ih uporedim! Kao sto sam vec pisao: Kizu sam Voleo kao da mi je rodjeni. Imam utisak da nikad ni jednog trenra necu tako voleti i postovati kao njega. Vukicevic moze i titulu da uzme, Kiza je Kiza! Ljudina! Covek! Obozavam ga!
+1 :!:

Вукићевић је ок тренер, али ништа посебно, нарочито не после Кизе! То је све код нас слично као у интеру после Муриња, Бенитез је одличан тренер, Гасперини и Ранијери су ок тренери, али Мурињо је Мурињо...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ma delovao je on meni ok kad je došao, ali ispostavilo se da je trener koji ne pravi razliku. Mnogo priča, malo kaže. Takva nam je i igra. Sve, samo ne konkretna. Drugo, došao je odakle je došao. Da ne budem pogrešno shvaćen, ne smeta meni što je on Crnogorac, nego što on čovek ne oseća Vošu. Nikad nije živeo ovde, nikad nije igrao za nas, ide po pi*kincima da traži fudbalere pored naših omladinaca. Izmišlja toplu vodu (mislim na postavke igrača na terenu). Ne voli našu decu, ni Vuka ni Medu. Šta ćeš više.
Nema nama leba bez naše dece, a bogami i trenera, koji su bar na neki nečin vezani za ove ravničarske prostore. Da imamo više novca, onda možda i da tražimo po belom svetu igrače i trenere, ovako, mišljenja sam da gro tima mora da dodje iz kuće i da imamo istog trenera na klupi bar 3 godine u nizu. I Zoki je kao fudbaler proveo 3-4 godine u nama omiljenom dresu.

Iako sam ubedjen da trener nije ključ našeg problema nego uprava, ali o tome ne bih na ovom mestu.
Turija

Post by Turija »

Čuružan, pravo u centar :hurray:
PS
Ja već odavno ne slušam šta Vukićević (kao i ostali u Klubu) priča(ju), jer sve to nema nikakve veze sa stvarnošću.Vukićevića, iskreno da kažem, baš nešto i ne razumem (jako nerazgovetno govori).U početku sam se dosta trudio (misleći da treba), jer sam očekivao da će nešto od izgovorenog biti i viđeno na terenu. Međutim, posle sam se uverio da od tog ,,leba nema", pa sam batalio.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Tony Starks

Post by Tony Starks »

"Vukićević: Vojvodinin cilj je titula 2013!

Na proleće želimo da prvo prestignemo Crvenu zvezdu, dogodine da napadnemo i prvo mesto u Srbiji – ne zadovoljava se trener Novosađana mestom iza večitih..."

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... itula-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
budababa

Post by budababa »

B92 wrote:Milinković ne komentariše Partizan

Zoran Milinković sve češće se spominje kao kandidat za novog trenera fudbalskog kluba Partizan.

Mladi fudbalski stručnjak iza sebe već ima uspeha u karijeri, proglašen je za najboljeg trenera po izboru kolega u sezoni 2009/10, kao i za najperspektivnijeg stručnjaka po izboru FSS 2009. godine.

Često ga optužuju da je bio jedan od onih koji su insistirali da ekipa Vojvodine napusti teren, što bi mogla biti prepreka da dođe u Humsku.

“To je apsolutna neistina. Onaj ko želi lako može to da utvrdi, ali meni smeta i kad moram da pričam o tome. Ništa loše nisam utradio i ne želim da se pravdam jer za to nema razloga. A znam ko forsira tu priču i sa kojim ciljem“ , odgovara 43-godišnji Milinković, na ove optužbe.

Milinković je prošao fudbalsku školu ’crno-belih’ i u sezoni 1989/90 bio prvotimac Partizana, a svoje najveće uspehe kao trener doživeo je sa BSK-om iz Borče, Spartakom iz Subotice i Vojvodinom. Sve ekipe koje je vodio bile su među najefikasnijim u ligi.

“Fudbal obožavam, volim da radim sa mladim igračima, uživam u svemu najlepšem što igra može da ponudi“, kaže Milinković.

Subotičane je u prvoj sezoni posle povratka u elitu doveo do Evrope, dok je sa Vojvodinom uspeo dva puta da savlada Partizan u istoj sezon, što nikom drugom nije pošlo za rukom već pet godina.

Kada je prošle godine Vojvodina izgubila na Karaburmi i ispala iz šampionske trke, ostao je zapamćen po izjavi „da je kod nas sve izvesno“.

“Ostao sam ne dorečen, jer u tom trenutku nisam završio ono što sam želeo da kažem, a moje reči su potom korišćene u manipulacijama. Samo sam želeo da kažem da je redosled u srpskom fudbalu jasan i da je gotovo nemoguće da se promeni, jer će Partizan i Crvena zvezda uvek da vode glavnu reč, kao što to čine Real Madrid i Barselona u Španiji “, objašnjava Milinković.

Milinković je od leta i burnog finala sa Partizanom, kada je ekipa Vojvodine napustila teren, bez klub, ali ističe da je pauza bila njegov izbor i da mu je predah bio neophodan. Srpski trener je prošlog leta dobio ponudu da se nađe na klupi svog bivšeg kluba Anortozisa sa Kipra, a bila je tu i ponuda poljske Visle.
Kako je krenulo, evo još jednog idola koji će završiti u blatu :?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
kej

Post by kej »

Vidi ga sad.. ostao nedorečen.. Ajd važi.
Ovo ograđivanje od dešavanja sa finala kupa mi takođe nije najjasnije, jer se dobro sećam njegovog govora na Trgu Slobode po povratku. Čovek zamalo nije zajecao od bola tada. Zašto on sada, kada god ga pitaju za to finale, nikad ne spomene ono đubre koje nam je poništilo gol i previdelo penal? Sve što ima da kaže je da on nije povukao ekipu napolje. Ok, nisi je ti povukao, ali bar ih podseti zašto je izašla napolje i zašto je ti nisi sprečio da izađe!
Ja znam da on poštuje Vojvodinu kao klub, ali izgleda ništa više od toga.. Kao da sebi utire put ka klupi Partizana ovim pravdanjima. Svi znamo šta je mislio pod tim ''u Srbiji je sve izvesno'', čemu sad ovo?
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
nboya
Administrator

Post by nboya »

Tesko da od bivsih trenera mozemo ocekivati da vode ratove u ime svog bivseg kluba. Ako se sprema za klupu Partizana, jbg, mora i on nesto raditi a nema neki prevelik izbor u zemlji.

Neka on postuje nas. Vise od toga ne mogu da trazim, bilo bi mnogo.
UPRAVA NAPOLJE!!!
kej

Post by kej »

Ma znam, ne treba on da vodi sad ratove u ime bivšeg kluba, ne živim u oblacima. Neka čovek gradi karijeru i želim mu sve najbolje. Ali, ne treba sad da izvrće svoje izjave iz vremena dok je bio ovde, to je sve.
Što se tiče njegovog eventualnog odlaska kod crnih- ne bi mi toliko teško palo. Ali, bolje za njega da tamo ne ide zato što ga navijači toliko mrze da će ga linčovati.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
slanobarac

Post by slanobarac »

@ kej:Ali, bolje za njega da tamo ne ide zato što ga navijači toliko mrze da će ga linčovati.
A oni ga mrze između ostalog i što je uradio za Vošu dok je bio njen trener.To se ne prašta a mi ne smemo da olako zaboravimo.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply