Pa vidi, prilicno sigurni. Jer ako to nisu njegove reci, onda je jos mutaviji nego sto mislimo.fare wrote: ↑Wed Jul 19, 2023 10:37 pmKoliko možemo mi biti sigurni da su to njegove reči da oće u Zvezdu?Mare_Liman wrote: ↑Wed Jul 19, 2023 10:31 pm @N13
СВе се слажем. Није да је пристало да иде код цигана, него је изразило ЖЕЉУ да иде код цигана, ту се прича завршава, управа мање више нема ту шта, да си ти неки играч, фирмаш, сланинар, дете клуба не би ни РАЗМАТРАО, а не изразио ЖЕЉУ и + одрадио припреме преко курца, толико
Evo zamisli se u toj situaciji, fudbaler si, javna licnost, svi mediji prenose da je tvoja zelja da predjes u neki klub, i svestan si da ce zbog toga navijaci tvog kluba da te zamrze.
Pa ako nije istina da su to tvoje reci, valjda ces istog momenta javno to demantovati, medijima, preko drustvenih mreza, kako god. Hvala Bogu danas postoji nacin da demantujes nesto i da se to prenese vrlo brzo.
Decko se nije oglasio, sto meni dokazuje da je istina da zeli tamo. Da li je on to sam odlucio, ili njegovi roditelji, sad je nebitno.
Sto neko rece, zauvek se upisao u crnu listu... ali idemo dalje. Ne verujem da cemo imati prilike da ga pozdravimo kada nam dodje u goste ove sezone, jer su male sanse da zaigra... ali bice svakako prilike kroz par sezona kad nam dodje u goste u dresu Javora ili Lucana.