Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Deep Purple »

@Voja joj šta ti rek’o :mrgreen:

@NorthTribune nego nisi mi odgovorio za Ofk Beograd - zvezda 2:6?

Setih se sad onog momenta gde igrač zvezde dodaje a TSC-ev igrač izlazi 1 na 1 i sudije dižu ofsajd u kupu pre par godina :greenbutt:

Isti ste samo različite boje. Pa i vi ste golove davali iz gol auta :greenbutt:

EDIT: I kako ti se čini forum?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

NorthTribune wrote: Mon Sep 05, 2022 9:33 pm Lepo sam ti napisao u PP da si neki pritajeni grobar :greenbutt:
To su njihove podmetnute priče..Igra se derbi za titulu pre pet sezona, u skoku sa našim golmanom, igrač FKP pravi faul, sudija ostaje nem, 1-2 za Partizan...Na 1-1 Leonardo udara šamar Frimpongu, ima žuti, sudija ostaje nem...I pazi slučajnosti, derbi za titulu sudi Grobar iz Čokota?! A na utakmici pre derbija, Mazic opominje u tunelu Leonarda i Djurdjevica, da budu oprezni, jer ako dobiju žuti preskaču derbi?! Inače Mazić poznat po naslovu u Žurnalu iz 2011-e Mažić čuva duplu krunu u Humskoj! Jos gomila situacija ima, o kojima BiH mogao da pričam...ali ovo je forum navijača Vojvodine a ne mesto gde ću da patkometrišem sa Grobarima ili pritajenim Grobarima :mrgreen: tako da ću i ja nadalje ostati nem :D
Ovo je topic o Super ligi i ukoliko ne vredjas apsolutno ne vidim problem da pises o bilo cemu. Nije fer da javno iznosis privatne prepiske :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moj je stav vezan za zvedu i partizan u poslednjih 30 godina recimo je taj da je partizan dogovarao utakmice van terena,a da ste vi otimali direktno na terenu... obrni-okreni,kao i 666 ili 999 zlo i naopako.
Vidim generalno krenulo nipodastavanje rezultata Novog Pazara od strane zvezdinih navijaca,vi ne da ne volite nas,nego ne volite nikog bas.Ljudi ostvare 7 pobeda i eto njih guraju,a kad vi nanizete 25 u nizu onda ste svetska sila.
Budite bar nekad malo realni! Nije zivot samo pobeda,nekad i u porazima treba znati uzivati
Image
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Deep Purple wrote: Mon Sep 05, 2022 9:38 pm @Voja joj šta ti rek’o :mrgreen:

@NorthTribune nego nisi mi odgovorio za Ofk Beograd - zvezda 2:6?

Setih se sad onog momenta gde igrač zvezde dodaje a TSC-ev igrač izlazi 1 na 1 i sudije dižu ofsajd u kupu pre par godina :greenbutt:

Isti ste samo različite boje. Pa i vi ste golove davali iz gol auta :greenbutt:

EDIT: I kako ti se čini forum?
Aj ti meni reci kako je Verder preokrenuo Borusiju na strani, u poslednjih 5 minuta od 2-0 do 2-3 :greenbutt: ...Sve je to fudbal :mrgreen: Za tu situaciju iz kupa, iskreno se ne sećam .ali generalno treba biti realan i reči da su Zvezda i FKP povlašceniji kod sudija u odnosu na druge.. to je fakat..
Što se tiče foruma, iskreno pratim ga vec duze vreme..Drago mi je da se sve više ljudi uključuje u diskusiju, jer jedno vreme, shodno rezultatima, nije baš bilo previše angažovanih..Sem par entuzijasta, poput tebe, Voje i još par momaka..I vama svaka čast na tome, kad su mnogi odustali, vi ste se i dalje interesovali za dešavanja u klubu koji volite i od mene zbog toga imate rispekt :cheers:
Ono što bi još voleo da vidim ovde na forumu, to su teme koje su posvećene i ostalim klubovima unutar SD...Kao i neke uopštene relaksirajuće teme..ali dobro, niste vi RSB :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

NorthTribune wrote: Mon Sep 05, 2022 10:15 pm Kao i neke uopštene relaksirajuće teme..ali dobro, niste vi RSB :mrgreen:
Kad si video navijaca Vose da je relaksiran!? Nama je svaka utakmica derbi,na ivici... Eto preziveli nekako Lazarevac,Surdulicu,sad treba na brdo :mrgreen:

nemamo mi slobodan hod kao vi od par meseci izmedju dva postena meca,vredna gledanja,nerviranja,pa da otvaramo relax teme :mrgreen:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@NorthTribune viewforum.php?f=6

Ovde su ti upisi oko ostalih sekcija, ruku na srce nismo mnogo tu aktivni.

Evo i te situacije ali obrisan je snimak slučajno ili namerno :mrgreen:
https://www.kurir.rs/amp/3159095/sudija ... bije-video

Ma treba biti objektivan i da se mnogo ljudi razočaralo pa ih nema na forumu… Ali evo budi se, sad bude po 30 registrovanih u toku utakmice i po 60-70 gostiju. Ako bi nastavili ovako puno ljudi bi ili se reaktiviralo ili prvi put registrovalo. Više forumi nisu popularni kao ranije ali svakako evo od početka sezone se registrovalo preko 15tak novih članova što je lepa brojka. Makar neka učestvuju u glasanju za gol sezone i igrača utakmice.

Kad kažeš niste vi kao rsb misliš nismo pokojni :mrgreen: ?
Last edited by Deep Purple on Mon Sep 05, 2022 10:27 pm, edited 3 times in total.
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Voja wrote: Mon Sep 05, 2022 9:59 pm
NorthTribune wrote: Mon Sep 05, 2022 9:33 pm Lepo sam ti napisao u PP da si neki pritajeni grobar :greenbutt:
To su njihove podmetnute priče..Igra se derbi za titulu pre pet sezona, u skoku sa našim golmanom, igrač FKP pravi faul, sudija ostaje nem, 1-2 za Partizan...Na 1-1 Leonardo udara šamar Frimpongu, ima žuti, sudija ostaje nem...I pazi slučajnosti, derbi za titulu sudi Grobar iz Čokota?! A na utakmici pre derbija, Mazic opominje u tunelu Leonarda i Djurdjevica, da budu oprezni, jer ako dobiju žuti preskaču derbi?! Inače Mazić poznat po naslovu u Žurnalu iz 2011-e Mažić čuva duplu krunu u Humskoj! Jos gomila situacija ima, o kojima BiH mogao da pričam...ali ovo je forum navijača Vojvodine a ne mesto gde ću da patkometrišem sa Grobarima ili pritajenim Grobarima :mrgreen: tako da ću i ja nadalje ostati nem :D
Ovo je topic o Super ligi i ukoliko ne vredjas apsolutno ne vidim problem da pises o bilo cemu. Nije fer da javno iznosis privatne prepiske :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moj je stav vezan za zvedu i partizan u poslednjih 30 godina recimo je taj da je partizan dogovarao utakmice van terena,a da ste vi otimali direktno na terenu... obrni-okreni,kao i 666 ili 999 zlo i naopako.
Vidim generalno krenulo nipodastavanje rezultata Novog Pazara od strane zvezdinih navijaca,vi ne da ne volite nas,nego ne volite nikog bas.Ljudi ostvare 7 pobeda i eto njih guraju,a kad vi nanizete 25 u nizu onda ste svetska sila.
Budite bar nekad malo realni! Nije zivot samo pobeda,nekad i u porazima treba znati uzivati
Ne znam kako drugi navijači komentarišu seriju NPZ, ali što se mene tiče imaju respekt..Gaćinović ih je poslozio dobro, svako radi svoj posao..Tu par iskusnijih vuče ekipu, osovina Kljajić, Lončar, Mijić..Meni se svidja špic Majdevac, brz, spretan sa loptom, ume da ga učačka..Čudi me da se vukao po nekom osrednjim ekipa, on bi objektivno kod vas bio prvi špic...Takodje mali Jovic, bek, od treće opcije u Spartaku do neizostavljivog člana prvih 11 lidera MLS...Kapa dole za trenera..
Tako da, što se mene tiče, mislim da imaju odredjenu gurku od sudija ali da to nije osnovni razlog njihovog uspeha..Nikako.
LIMAN

Post by LIMAN »

Pazar da isčupa bod ciganima u nedelju, mi da zgazimo Čuku i eto nas na prvom mestu, ništa komplikovano :D Treba u što većem broju otići na Banovo Brdo.
Само храбро до нове победе, але...
Taxista

Post by Taxista »

Čuka pred duel sa nama prodala dva bitna igrača odbrane Šapića i Roganovića.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kako se osecam usamljeno na forumu kad igra zvezda... inace,Partizan se mnogo potrosio,nadam se da ce i ovi,pa imaju jos jakih meceva u sledecih nekoliko dana i uvek kad je tako,kad imamo situaciju da profitiramo Vosa uvek napravi kiks.E sad je slicna situacija,gostujemo Cuki i idealna prilika da vidimo da l je Vosa sa novom upravom i ideologijom neka nova Vosa ili smo samo "dobra stara Vosa"
Image
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

Voja wrote: Thu Sep 08, 2022 9:42 pm Kako se osecam usamnjeno na forumu kad igra zvezda... inace,Partizan se mnogo potrosio,nadam se da ce i ovi,pa imaju jos jakih meceva u sledecih nekoliko dana i uvek kad je tako,kad imamo situaciju da profitiramo Vosa uvek napravi kiks.E sad je slicna situacija,gostujemo Cuki i idealna prilika da vidimo da l je Vosa sa novom upravom i ideologijom neka nova Vosa ili smo samo "dobra stara Vosa"
Ne znam za ostale, ali ja gledam reprezentaciju u košarci :D

A slažem se sa ostatkom posta :cheers:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vojvodjanin123 wrote: Thu Sep 08, 2022 9:45 pm
Voja wrote: Thu Sep 08, 2022 9:42 pm Kako se osecam usamnjeno na forumu kad igra zvezda... inace,Partizan se mnogo potrosio,nadam se da ce i ovi,pa imaju jos jakih meceva u sledecih nekoliko dana i uvek kad je tako,kad imamo situaciju da profitiramo Vosa uvek napravi kiks.E sad je slicna situacija,gostujemo Cuki i idealna prilika da vidimo da l je Vosa sa novom upravom i ideologijom neka nova Vosa ili smo samo "dobra stara Vosa"

Ne znam ni da se igra kosarka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne pratim ti ja to
Image
Cane

Post by Cane »

Videćemo Vošu s Čukom, veoma je to važna utakmica ali ne treba ući u euforiju ako je dobijemo a još manje padati u bedak ako izgubimo. Važnije od jednog rezultata je da strateški nastavimo u ovom smeru kojim se krenulo ka podizanju kluba, a što se tiče ove tekme meni nekako deluje da će to pre biti iks a ne kiks :mrgreen:
Duplof

Post by Duplof »

Vojvodjanin123 wrote: Thu Sep 08, 2022 9:45 pm

Takođe gledam košarku, a bacim pogled da vidim šta radi Zvezda. I dalje mi ne ide u glavu koliko su fizički nespremni, kao i Partizan, samo što oni imaju nekog individualnog kvaliteta pa se tu može nešto napraviti, dok crni blizanac ima Rikarda i Dijabatea (ako se tako zove ono krilo sa zanimljivom frizuricom) a ostali služe kao reklame za fudbalere, i to one loše, zbog čega sam ubeđen da ćemo ih pobediti za koje kolo.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ma treba se "pobiti" sa zvezdanom... to mene vise zanima,kakav ce prilaz mecu biti,za Partizan ne brinem
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Ja gledam BBC. Umrla kraljica i ceo svet je oplakuje. Ne znam da li su igrači zvezde plakali kao onomad kad je umro drug Tito? :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply