Zato što se nadaš da i tu može doći do preokreta jer imaš aktivan ugovor ali je istina da nam duguju po ugovornoj obavezi novac i to nije samo za Zbiljićevog mandata već nisu uplaćivali i za sezonu ranije zato i nismo imali za plate i ostalo jer smo živeli bukv od njih. To je ugovor koji bi nama jako značio. Mi od države imamo samo 100k eur od grada. I nešto sitno od mozzarta eto da računamo da je i to državni novac.
Sve ostalo navlači Zbiljić ovako ili onako. Zato i govorim da treba da ostane i da ne glumimo budale i da ga pustimo da odradi mandat i ako se ne bude napredovalo nakon odrađenog mandata neka ide. Klub je sa finansijske strane stabilan ne znam da li bi imo došao i ulagao toliko novca iz svog fonda, ličnog ili firminog kako god da ga nazovemo.
Znači preko 70% budžeta on isključivo namakne. Zato on i ne ide na varijantu da dozvoli svakom igraču kog Mare preporuči ili dogovori da dođe. Mora da da zeleno svetlo jer jebiga finansije igraju veliku ulogu a on kakvim ga god smatrali ovde ipak sve što dogovori u ugovornoj obavezi ispoštuje i ne želi da preteruje i obećava nešto što ne moźe da ispoštuje.
I još jedna stvar recimo prošle godine smo pregovarali sa Radojom i na primer ti za igrača kao što je Radoja možeš da daš 400k eur godišnje (lupam cifru) jer je to domaći igrač, neko ime, kvalitet itd…
Za takve slučajeve možeš da prebaciš granicu za platu.
Mislim ja kapiram šta je Zbiljićeva ideja za tu 2026 god kada bi on napao titulu. Ja tad očekujem da on vrati upravo Radoju, Gaćinovića i sl i da ćemo tad ići na sve ili ništa. I Meri se ponudio da se za koju sezonu vrati (samo kažem

Ja koliko sam upoznat msm da održavamo i kontakt sa Tadićem ne isključivo igrački već prijateljski da me neko nešto pogrešno ne shvati.
Meni negde sve miriše na tako nešto, da će da odradi zadnji “ples” sa takvim fudbalerima pa ako se uzme titula uzela se i da će se ići na sve ili ništa.