Srnić zgrešio ponovo penal, razumem nezadovoljstvo publike, ali čemu ovakvi zvižduci i komentari? Zašto se ne zviždi Kataiju, koji je, realno, igrač manje na većini utakmica? Zanima me mišljenje navijača ovog kluba, pošto ga već imamo na stranici
Simić drugi žuti za start na loptu, a Dragović nit žuti, nit penal zgrešio posle VAR-a.
Praviće ovi Stankovića od blata. Ovaj vezao tri utakmice bez pobede.
Zvezda bez Ivanića i sa ovakvim Kataijem malo bolja od proseka.
Čas fudbala prepotentnoj ekipi iz lige petica, iako igrači Zvezde su poluspremni kondicioni...
Srnića nmg da komentarišem, treći penal pravi na bitnoj Euro utakmici..Ovaj mi je najsumnjiviji jer se ne vidi jasan kontakt...Sve u svemu, ja sam zadovoljan..
Ostale situacije ne bih nista komentarisao, nemam ni snage..
Nama da bi bili na nivou ciganima i crnima fale dva igrača, neko tipa Drinćić iz boljih dana i Oumaru. Ništa više i ja sam jako ubeđen da bi u normalnim uslovima bili konkurentni u prvenstvu.
Što je najgore mislim da ni Čukarički nije daleko od njih uz još dva tri kvalitetnija fudbalera ali njih to ne zanima. Precenjeni su blizanci.
Meni je partizan koji smo mi dobili u finalu kupa ekipa koja je igrala najlepši fudbal u domaćem prvenstvu u poslednjih x godina. Kiksali su jer su igrali takav otvoreni fudbal. A i nisu bili zaštićeni kao komšinica im.
zvezda je danas nadigrala Monako i tu nema dileme ali se ozbiljno smanjio jaz u proteklih nekoliko godina u kvalitetu između ekipa u evropi.
Ovo je period u kome dolazi do zasićenja kod dosta fudbalera u zvezdi i partizanu koji su tu neki malo duži period i oni ne mogu više bolje jednostavno to je normalan neki sled, da dođe do pada zbog zasićenosti i ostalih okolnosti. Mislim da nama treba samo jedna pobeda protiv zvezde da se zapalimo.
NorthTribune wrote: ↑Thu Sep 08, 2022 10:57 pm
Čas fudbala prepotentnoj ekipi iz lige petica, iako igrači Zvezde su poluspremni kondicioni...
Srnića nmg da komentarišem, treći penal pravi na bitnoj Euro utakmici..Ovaj mi je najsumnjiviji jer se ne vidi jasan kontakt...Sve u svemu, ja sam zadovoljan..
Ostale situacije ne bih nista komentarisao, nemam ni snage..
Samo nastavite vi da održavate časove fudbala u kojim gubite. Inače, Monako ove godine u lošoj formi, deseti na tabeli, a i igra im je nikakva.
Deep Purple wrote: ↑Thu Sep 08, 2022 11:03 pm
Nama fale dva igrača, neko tipa Drinćić iz boljih dana i Oumaru….Mislim da nama treba samo jedna pobeda protiv zvezde da se zapalimo.
Vidi, za onog Vojinog, Abu je mala maca
Mi smo već zapaljeni blago nama
Voja wrote: ↑Thu Sep 08, 2022 10:49 pm
Neverovatno kako im se Ling long liga vraca na najgori moguci nacin u Evropi
Naravno, a bice to jos i gore. Nazalost oni stati nece dok ne uniste potpuno fudbal u Srbiji i zato je jedini moguci spas gasenje tog dvoglavog zla i lustracija i dozivotna zabrana bavljenjem sportom bilo aktivno bilo kao funkcioneri svima koji su bilo kakve veze imali sa njima pa makar samo i poster na zidu, sal ili nalepnicu, cak bi im svima zabranio da pridju na manje od 100 m bilo kakvom sportskom objektu u Srbiji. Znam, to je 99,99999% populacije ali jbg to zlo se samo tako moze iskoreniti. Ali dok se ne iskoreni i potpuno ne zatre nista zdravo se ne moze roditi.
Onda ispocetka - amaterski sport pa korak po korak. Mozda za 30-tak godina budemo ponovo imali fudbal.
Da,da...po tome ste poznati,sto ste u stanju da svaki poraz u pobedu pretvorite
Pogrešio si rodjeni adresu..To rade ovi iz komšiluka, kada "pobede" Mančester tako što izgube 0-1...
Možda sam samo dao jaču kvalifikaciju, nije to možda bio čas fudbala, ali da su bili nadigrani to svakako jesu
Deep Purple wrote: ↑Thu Sep 08, 2022 11:03 pm
Nama fale dva igrača, neko tipa Drinćić iz boljih dana i Oumaru….Mislim da nama treba samo jedna pobeda protiv zvezde da se zapalimo.
Vidi, za onog Vojinog, Abu je mala maca
Mi smo već zapaljeni blago nama
Dobar je jako. Ja sam mu već predložio da dovedemo Iturbe-a iz Arisa pa da njih dvoje igraju u paru. Kakav bi to name duo bio
Da,da...po tome ste poznati,sto ste u stanju da svaki poraz u pobedu pretvorite
Pogrešio si rodjeni adresu..To rade ovi iz komšiluka, kada "pobede" Mančester tako što izgube 0-1...
Možda sam samo dao jaču kvalifikaciju, nije to možda bio čas fudbala, ali da su bili nadigrani to svakako jesu
Ne zna se ko je vece go**o i dju**e
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.