Transferi
-
Re: Transferi
Ne znam, oprezan sam sa igracima koji su povratnici iz inostranstva. Ima toliko primera da odu cak na samo jednu sezonu, pa se vrate neprepoznatljivi.
Tek kada izadje na teren videcemo da li ce biti pojacanje.
Tek kada izadje na teren videcemo da li ce biti pojacanje.
Uprava napolje!
- slanobarac
Kad si ovo pisao nisi računao na to da će ipak biti nezadovoljnih.Deep Purple wrote: ↑Mon Jul 31, 2023 7:33 am Završili smo ono domaće pojačanje o kom sam pisao, dolazi iz inostranstva. Lepa karijera, povratnik (ozbiljniji od prethodnih i u boljem stanju je @Voja) mislim da ćemo biti svi zadovoljni.

Ja sam vrlo srećan što ćemo ga ponovo gledati u našem dresu.
30 godina za jednog stopera su najbolje godine. Ja od njega mnogo očekujem i radujem se njegovom povratku.Ne može biti lošiji od onoga što imamo, samo bolji.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- gospodinFKV
Rosic je kod nas bio odlican, sad moze samo biti bolji, posle toliko sezona napolju. U najboljim godinama za stopera, i sada ih imamo trojicu sasvim dobrih za rotaciju.
Odlican posao.
Carevic - Antonijevic (Bukinac), Rosic (Traore), Crnomarkovic (Jelicic), Lazarevic (Bjekovic) - Kajevic (Miletic), Zukic (Milosavljevic), Nikolic (Jovanovic) - Radulovic (Malbasic), Bolingi (Vukic, Ivanovic), Cumic (Baraj)
Ja mislim da ovaj tim lagano moze da se pobije sa Cukarickim, a ne vidim zasto ne bismo mogli i sa TSC-om i partizanom, uz malo srece i dotezanja forme.
Crni ce ove sezone ipak biti nagazna mina, jer ce ih svi potceniti zbog kanala u kojem se nalaze, a oni doveli solidne strance.
Odlican posao.
Carevic - Antonijevic (Bukinac), Rosic (Traore), Crnomarkovic (Jelicic), Lazarevic (Bjekovic) - Kajevic (Miletic), Zukic (Milosavljevic), Nikolic (Jovanovic) - Radulovic (Malbasic), Bolingi (Vukic, Ivanovic), Cumic (Baraj)
Ja mislim da ovaj tim lagano moze da se pobije sa Cukarickim, a ne vidim zasto ne bismo mogli i sa TSC-om i partizanom, uz malo srece i dotezanja forme.
Crni ce ove sezone ipak biti nagazna mina, jer ce ih svi potceniti zbog kanala u kojem se nalaze, a oni doveli solidne strance.
- Deep Purple
A stiže i vezista. Samo polakogospodinFKV wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 12:47 pm Rosic je kod nas bio odlican, sad moze samo biti bolji, posle toliko sezona napolju. U najboljim godinama za stopera, i sada ih imamo trojicu sasvim dobrih za rotaciju.
Odlican posao.

Zar nisi ti pre koji dan ovde najcrnje isprozivao Zbiljića i upravu, a sada ''odličan posao, odličan tim, samo je zvezda jača od nas''?gospodinFKV wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 12:47 pm Rosic je kod nas bio odlican, sad moze samo biti bolji, posle toliko sezona napolju. U najboljim godinama za stopera, i sada ih imamo trojicu sasvim dobrih za rotaciju.
Odlican posao.
I meni je drago što se Rosić vraća. Ako je 20% lošiji nego u prvom mandatu biće dovoljno da zaslužuje mesto u timu.
Treba ga probati upariti sa Traoreom, nikako Traorea na zadnjeg veznog... E sad što mi tražimo štoperski tandem u ovo vreme, to je odraz stručnosti u klubu. Pa to se u beton ligi ne dešava.
A što se tiče godina, sve je to od igrača do igrača. Neko može lagano da igra 5-6 godina preko 30-e, a neko sa 25 na terenu izgleda kao da mu je 40
Treba ga probati upariti sa Traoreom, nikako Traorea na zadnjeg veznog... E sad što mi tražimo štoperski tandem u ovo vreme, to je odraz stručnosti u klubu. Pa to se u beton ligi ne dešava.
A što se tiče godina, sve je to od igrača do igrača. Neko može lagano da igra 5-6 godina preko 30-e, a neko sa 25 na terenu izgleda kao da mu je 40
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
- slanobarac
Kako ide, trener će nam biti najslabija karika.Deep Purple wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 12:50 pmA stiže i vezista. Samo polakogospodinFKV wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 12:47 pm Rosic je kod nas bio odlican, sad moze samo biti bolji, posle toliko sezona napolju. U najboljim godinama za stopera, i sada ih imamo trojicu sasvim dobrih za rotaciju.
Odlican posao.
Crni ce ove sezone ipak biti nagazna mina, jer ce ih svi potceniti zbog kanala u kojem se nalaze, a oni doveli solidne strance.![]()
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Red Marquis
- Moderator
Ako Rosić ne vuče neku povredu ko sva naša pojačanja, biće dobro. Ali nadam se da Traore ne ide jer ne vidim nikakav kvalitet u Crnomarkoviću.
Io odio Belgrado
- gospodinFKV
Prvo, nigde nisam to rekao. Rekao sam da mozemo da se pobijemo s ovakvim timom, jer se Cukaricki nije bog zna kako pojacao, a TSC i partizan ce sami po sebi biti jaki, ali ne i prejaki za ovaj tim. To da li smo drugi tim lige, cisto sumnjam, ali ovakav tim na papiru sugerise da ce razlika izmedju nas i ko god bude drugoplasiran, biti mnogo mnogo manja, ako je uopste i bude bilo. Drugo, za razliku od dosta ljudi u i oko kluba, ja od Vojvodine (osim ove nadasve toksicne ljubavi) nemam nista, te apsolutno nemam problem da pohvalim poteze, bez obzira na to ko stoji iza njih. Sve prema zasluzi.Karlsson wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 12:57 pmZar nisi ti pre koji dan ovde najcrnje isprozivao Zbiljića i upravu, a sada ''odličan posao, odličan tim, samo je zvezda jača od nas''?gospodinFKV wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 12:47 pm Rosic je kod nas bio odlican, sad moze samo biti bolji, posle toliko sezona napolju. U najboljim godinama za stopera, i sada ih imamo trojicu sasvim dobrih za rotaciju.
Odlican posao.
Trece, i dalje stojim iza svih 496596854959049 zamerki koje sam izneo na racun ljudi koji vode ovaj klub, pre svega vezanih za politicki ugao celokupne price, odnos prema navijacima, zvezdi i svemu ostalom sto prati ovu bljuzgu od fudbala. To me, naravno, nece spreciti da kazem da je Rosic odlican potez, stajao Zbiljic, Jovanovic ili neko deseti iza tog transfera, jer je to igrac koji moze znacajno doprineti tome da zadnja linija ne izgleda kao cirkus. Isto tako, drago mi je da se pronasao prostor za Antonijevica. Crnomarkovic je u drugom poluvremenu protiv Kiprana solidno iznosio loptu, tako da to zaista moze da bude dobra cetvorka, sto nam je prosle sezone u nekim trenucima jako falilo.
Takodje, za razliku od dosta ljudi na forumu, ja nisam nesto preterano izrazavao nezadovoljstvo ovim prelaznim rokom, vec samo i iskljucivo nedostatkom transparentnosti. Doveli smo nekoliko dobrih igraca, a to da li ce nam doneti tu prevagu koja nam je prosle sezone falila, videcemo.
- Deep Purple
Klub razmišlja o angažovanju Seko-u Sanoga koji je bio u zvezdi. Navodno nema ništa protiv povratka u Srpski fudbal. Jedino godine (34) brinu sportski sektor ali teško da bi doveli boljeg vezistu od njega. Recimo Jablonski je klasa ispod njega ali je i mlađi pa se nismo dogovorili. Zdrastveno je dobar.
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Posto postavljas ovako javno to znaci da su samo dve stvari realna opcija ili je u pitanju maska za dovodjenje nekog drugog, ili NEKOG zanima misljenje forumasa. Ako je ovo drugo, PROTIV SAM!!! Radije bih platio Javoru za DukureaDeep Purple wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 2:47 pm Klub razmišlja o angažovanju Seko-u Sanoga koji je bio u zvezdi. Navodno nema ništa protiv povratka u Srpski fudbal. Jedino godine (34) brinu sportski sektor ali teško da bi doveli boljeg vezistu od njega. Recimo Jablonski je klasa ispod njega ali je i mlađi pa se nismo dogovorili. Zdrastveno je dobar.

Samo pogledati sastav te sezone. Igraca na tri fronta igrati lagano.Mare_Liman wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 2:52 pm https://youtu.be/6rmpIvL7NOM
Пребацити на 3:48
Лазаре добродошао![]()
Perić, Lakićević, Rosić, Pankov, Nastić, Maksimović, Sekulić, Babić (od 83. Puškarić), Ivanić, Vukčević (od 74. Stanislavljević), Ožegović (od 86. Kovačević)hvylarn wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 3:02 pmSamo pogledati sastav te sezone.Mare_Liman wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 2:52 pm https://youtu.be/6rmpIvL7NOM
Пребацити на 3:48
Лазаре добродошао![]()

- Deep Purple
Vojo ne bavim se teorijama. Za Bolingija sam podelio relativno odmah. Za Rosića nisam mogao jer nismo jedini pregovarali. Za Sanoga nemam detalje. Nije jedina opcija, nije ni bio planiran ali je izleteo kao opcija koja je visoko kvalitetna. A i za šta postoji forum neko da prokomentariše fudbalera. Za Belorusa sam podelio petnaest detalja da ste uspeli da ga pronađete i bez da kažem ime. I Bolingija smo komentarisali čim sam ga objavio. Da li je on bio maska ili je nekog zanimalo mišljenje i na forumu a potpisao je… A i da zanima valjda je to samo kompliment za forum. Sad da li nekoga zanima ili ne to ne mogu da ti kažem jer ne znamVoja wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 3:00 pmPosto postavljas ovako javno to znaci da su samo dve stvari realna opcija ili je u pitanju maska za dovodjenje nekog drugog, ili NEKOG zanima misljenje forumasa. Ako je ovo drugo, PROTIV SAM!!! Radije bih platio Javoru za DukureaDeep Purple wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 2:47 pm Klub razmišlja o angažovanju Seko-u Sanoga koji je bio u zvezdi. Navodno nema ništa protiv povratka u Srpski fudbal. Jedino godine (34) brinu sportski sektor ali teško da bi doveli boljeg vezistu od njega. Recimo Jablonski je klasa ispod njega ali je i mlađi pa se nismo dogovorili. Zdrastveno je dobar.