Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
churguzijanac

Re: Transferi

Post by churguzijanac »

Suleyman Marreh izgleda ok.Eto slobodan i igra napred i nazad.Ne treba nam više 😁
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.maxbetsport.rs/nema-odustaj ... an-453378/

Војводина одбила звезду.

Аха да вас чујем сад :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
slanobarac

Post by slanobarac »

Još nema zvanične potvrde za Lazara Rosića. Gde je zapelo? :?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mene nekad ovaj forum podseca na one oglase za posao kad firma trazi developera, pa ako je moguce da bude Junior, sa juniorskom platom, 15 godina iskustva i znanjem Lead-a.
Vapi se za nekim poput Drincica, ali po mogucstvu da bude 10-15 godina mladji. Onda se dovede neko 10-15 godina mladji, na videlo izadje neiskustvo (pogotovo u Evropi), pa se onda svi sloze oko toga da nam treba neki starac lider, klub ga dovede, forum ispizdi i tako u krug. :mrgreen:

Ovde se prizeljkivao Meda.
Godinu dana mladji od ovog zvezdinog mesara i istog godista kao Kajevic. :mrgreen:

Kad smo kod godina, morate da shvatite da i fudbal evoluira zajedno sa nama.
Igrac od 33/34 vise nije mator kao sto je bio pre 10/15/20 godina, pogotovo ako brine o sebi i radi na tome da produzi karijeru. Pogledajte koliko vrhunskih fudbalera danas igra uveliko u svojim tridesetim.

Svi ovde treba da postave kljucno pitanje - da li mi zelimo sezonu izgradnje ili sezonu ozbiljnijeg rezultata? Za prvo nam ne treba igrac kao sto je Sanogo. Za drugo je, bez obzira na godine, itekako potreban igrac sa takvim iskustvom., bio to Sanogo, Meda ili neko treci. :cheers:
Mi nemamo novca za proverenog vezistu, reprezentativca u njegovim dvadesetim, i to mora da nam bude jasno nazalost. Jablonski je bio bolan podsetnik, a on cak i ne dolazi sa jednog nesto posebno atraktivnog trzista.

Kao klub, mozemo da se kockamo i dovodimo neproverene (dobro skautirane) igrace, igrace bez iskustva ili igrace u svojim tridesetim. Ono prvo treba precrtati, jer ozbiljan skauting i srpski fudbal ne idu u istu recenicu. Dakle, ostali smo sa dve opcije.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

С обзиром да Саного ломи ноге а Болингију није страно да се побије, било би то ватрено крштење многима кад су њих двојица заједно на терену. Само да не крену један на другог.

Ово причам у хипотетичком смислу Саногоовог доласка.
Maki

Post by Maki »

Da ponovim, moj problem sa Sanogom je što dolazi iz Zvezde. Ako pogledate komentare ispod vesti na Mozzartu o eventualnom prelasku u Vošu, videćete da ih pišu samo cigani i lupaju pluseve. On je zauvek deo njihove priče iako je otišao iz kluba.
Malo drugačije gledam na prelaske klinaca u oba tabora, tako ne sudim grubo ni Miletiću, Raduloviću niti Kabiću.
Ako je većina Slaninara za to da dođe Sanogo, onda stvarno molim da se pre razmisli o Krstičiću, Fejsi i Marku Petkoviću. Svi su slobodni i na potrebnim pozicijama.

Ako su sve te glasine tačne, mi ćemo brzo ostati bez Traorea, Zukića i Baraja, tako da bi onaj Gambijac i Ganac obojica trebalo da dođu, jer pokrivaju pozicije veznjaka i štopera. To bi bio moj izbor, pre nego gore navedeni prekaljeni igrači Bgd blizanaca.

Naravno, da ponovim, Slobodan Medojević bi doneo najviše kao povratnik. Eto, videli smo svi koliku Rosić ima dobrodošlicu, ili Malbašić lane. To nam najviše treba, da nam se vraćaju igrači iz inostranstva.

EDIT. Onda zašto ne i Marko Poletanović? Bila je ovde neka priča o njemu, zar ne? Koliko se sećam on je u Zvezdi igrao kao pozajmljen igrač. Ne sećam se tih njegovih problematičnih izjava, ako ih je bilo. O čemu se radi?

(Izvinite što toliko pišem u poslednje vreme, hvata me euforija pred Apoel i Partizan, a vi slabo nešto, nemam šta da čitam.)
Milan

Post by Milan »

Uvek sa tobom wrote: Wed Aug 02, 2023 10:49 am https://www.maxbetsport.rs/nema-odustaj ... an-453378/

Војводина одбила звезду.

Аха да вас чујем сад :mrgreen:

Mali je iz Srbobrana... Beše i Katai odatle?
POŠTO OBRAZ ???!!!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

@Maki
Da si u mogućnosti da vratiš vreme i da 2010te imaš mogućnost da donosiš odluke u FKV, da li bi doveo Abubakara?
Maki

Post by Maki »

Nikad, ni njega ni Drinčića. :)

Ne znam, Šestić i Abu, izuzeci koji potvrđuju pravilo da ne treba?
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Maki wrote: Wed Aug 02, 2023 12:44 pm Ako pogledate komentare ispod vesti na Mozzartu o eventualnom prelasku u Vošu, videćete da ih pišu samo cigani i lupaju pluseve. On je zauvek deo njihove priče iako je otišao iz kluba.
Разлог више да се доведе. Ти људи несвесно прате Војводину на тај начин, можда неко од њих дође на стадион да га погледа и кроз све то се увуче у ово лудило што нас спаја овде.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nisu stranci koji su igrali za njih toliki problem kao ovi domaci "vojnici kluba" pa cak i oni ponikli u nasim redovima a koji na prvi mig trce kod njih. U svakoj utakmici protiv svojih oni su nam igrac manje na terenu. Stranci nisu toliko indoktrinirani, surovi profesionalizam na delu, igraju za onog ko ih placa i ne respektuju previse ko je na drugoj strani terena.

Sto se tice matoraca, uvek za povratak nasih bivsih igraca koji se nisu iskompromitovali da ovde zavrse karijeru. To bi trebalo da bude to iskustvo u nasoj ekipi koje trazimo, i oni mogu puno toga da daju klubu, cak kasnije da ih usmeravamo u trenerske vode... Sa druge strane prolazni transferi matoraca sa strane koji vuku velike plate pa posle 6 meseci - godinu odu za dz su samo finansijski gubitak za klub (ali mozda ne i za pojedince, pa tu treba traziti glavni razlog zasto se dovode) a na terenu ne opravdavaju ono za cega su dovedeni.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Radoye wrote: Wed Aug 02, 2023 2:01 pm Nisu stranci koji su igrali za njih toliki problem kao ovi domaci "vojnici kluba" pa cak i oni ponikli u nasim redovima a koji na prvi mig trce kod njih. U svakoj utakmici protiv svojih oni su nam igrac manje na terenu. Stranci nisu toliko indoktrinirani, surovi profesionalizam na delu, igraju za onog ko ih placa i ne respektuju previse ko je na drugoj strani terena.

Sto se tice matoraca, uvek za povratak nasih bivsih igraca koji se nisu iskompromitovali da ovde zavrse karijeru. To bi trebalo da bude to iskustvo u nasoj ekipi koje trazimo, i oni mogu puno toga da daju klubu, cak kasnije da ih usmeravamo u trenerske vode... Sa druge strane prolazni transferi matoraca sa strane koji vuku velike plate pa posle 6 meseci - godinu odu za dz su samo finansijski gubitak za klub (ali mozda ne i za pojedince, pa tu treba traziti glavni razlog zasto se dovode) a na terenu ne opravdavaju ono za cega su dovedeni.
Pravo zboriš Radoye
Karlsson

Post by Karlsson »

Maxbet piše da je Sanogo ponuđen i Pazaru. Ovaj baš rešio da ostane u Srbiji. Sviđa mu se ovdašnji fudbal.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja sam protiv Sanoga jer iako nije mator sad skroz, mator će biti u 2026-oj kad budemo trebali ubedljivo da osvojimo titulu. Jel sklapamo mi već sad taj šampionski tim ili ne? :dance2: :greenbutt:
Io odio Belgrado
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Wed Aug 02, 2023 11:30 am Još nema zvanične potvrde za Lazara Rosića. Gde je zapelo? :?
Image
Post Reply