Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Re: Transferi

Post by ssnigd »

Odlicno pojacanje. Nadam se da je fizicki spreman.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ssnigd wrote: Wed Aug 02, 2023 2:58 pm Odlicno pojacanje. Nadam se da je fizicki spreman.
+1
To je i moja jedina briga.
Io odio Belgrado
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Wed Aug 02, 2023 2:52 pm
slanobarac wrote: Wed Aug 02, 2023 11:30 am Još nema zvanične potvrde za Lazara Rosića. Gde je zapelo? :?
Image
Dobrodošao nazad Lazare! :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Red Marquis wrote: Wed Aug 02, 2023 3:04 pm
ssnigd wrote: Wed Aug 02, 2023 2:58 pm Odlicno pojacanje. Nadam se da je fizicki spreman.
+1
To je i moja jedina briga.
Ma vise nije bitno ko je koliko spreman, vec koliko ostaje. Sta nam vredi spreman Ljubisavljevic ako ode posle par meseci. Ispasce da nam je vredniji nespremni i povredama sklon Kajevic, jer ce se oporaviti za 3-4 godine :)

Sto se Sanoga tice, nisam protiv sto je igrao u zvezdi, nemam taj problem, nego smatram da takav igrac nije za Vojvodinu, makar i ovu u najgorem stanju. Na milione zadnjih veznih igra u svetu i mi se uhvatili bas njega. Neka ga, neka ide u Pazar.

Rosicu zelim dobrodoslicu i nadam se da nece zabusavati protiv odredjenih ekipa :mrgreen:
Image
Marko93

Post by Marko93 »

Prvo smo se trebali pojacati sa Rosicem i 50cent pa tek onda njima rezerve dovesti Vukica i Kajevica i ostale,kod nas je to obrnuta psihologija

Vidimo se na stadionu
Maki

Post by Maki »

Zanimljivo, na sajtu piše da je Rosić zadužio dres sa brojem 33 (Tanjga nosi br. 3), što znači da su još uvek slobodni dresovi br. 4 i 8. Čekamo li neku klasu na tim pozicijama?
https://www.fkvojvodina.rs/prvi-tim/igraci/?script=lat
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Voja wrote: Wed Aug 02, 2023 9:03 pm Evo da i ja stavim tacku :mrgreen:

https://fcnn.ru/nn-info/news/team/89694/
Sve nam je bliži i bliži :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

churguzijanac wrote: Wed Aug 02, 2023 9:46 pm
Voja wrote: Wed Aug 02, 2023 9:03 pm Evo da i ja stavim tacku :mrgreen:

https://fcnn.ru/nn-info/news/team/89694/
Sve nam je bliži i bliži :mrgreen:
Najavise ga kao staru drtinu

Image

Gle samo 350 kubika :mrgreen:

Image

13. ekipa ruskog prvenstva jbt :frown:

Kakav bre sportak Turbo, kupismo mi nama Karava.... Kajevica hocu reci :mrgreen:
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

@Vojo, dobro je da ga nismo kupili. Ne bi mi ovde na forumu ostali živi od tebe. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Wed Aug 02, 2023 10:01 pm @Vojo, dobro je da ga nismo kupili. Ne bi mi ovde na forumu ostali živi od tebe. :mrgreen:
Ja se sve cesce pitam zasto mene pored tebe zivog tretiraju kao kontrasa :mrgreen:

Neeego, evo ti jedan predlog za petak... Arena Premium 2

Image :mrgreen:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Istina je ono što je prijatelj napisao na mozzartu da stiže pojačanje na levom beku i odlazi jedan igrač. O tome nisam pisao jer ne znam imena ali sam čuo da se pregovara.

Bojan Kovačević je bio interesantan nama na početku prelaznog roka, levi bek. I još neki stranac pa se odustalo.

Prijatelj je napisao da još neko odlazi a da nije Traore (za sad) Meni to implicira da je u pitanju Jeličić. Mada se ne bih iznenadio da je Busnić u pitanju. Ne znam ko bi mogao da ide.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Thu Aug 03, 2023 12:22 am Prijatelj je napisao da još neko odlazi
Ako se ne varam prijatelj je na forumu najaktivniji bio za vreme Djumija, mnogi su sumnjali da nije u pitanju Rabren. E sad, kad razmislim, koliko ljudi je u klubu bilo za vreme Djumija i danas? Ja znam jednog :mrgreen:

Sto se beka tice, imali smo Antonova pred nosom, a sad kakve smo srece mozda dodje i onaj Jevremovic bivsi iz Javora :roll:
Image
Maki

Post by Maki »

Najgori scenario koji mogu da zamislim je da odlazi Bukinac a najbolji da je to Đorđević. Zašto bi nam pobogu dolazio levi bek kada smo tu jači nego ikada!? I još se navodi da je to pojačanje. Imamo četvoricu kojima ugovori ističu tek za 2-3 godine (Antonijević, Bukinac, Đorđević i Radulović).
Nadajmo se da je levi štoper u pitanju, ali koji igra i kao zadnji vezni...
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja Nadam se da nije Jevremović, solidan igrač za našu ligu ali ništa ne dobijamo dodatno na kvalitetu.

@Maki

Bravo, može biti da je Đorđević. Bek je kao pojačanje u pitanju sigurno.

Radulovića možeš da zaboraviš na beku jer on to ne želi da igra. Možda može da uskoči kad je baš zapelo ali da igra ne. Meni je najrealnije da dođe neko ko može da odigra i levog i desnog beka. A dolazi još jedan igrač koji je vezni fudbaler. Traži se samo kvalitetan igrač. U “najgorem” slučaju biće Sanogo.
Ja kao što sam već naveo na kraju će biti dobro sklopljena ekipa bar za prvenstvo ove sezone. Ako se prođe Apoel večeras i sa svim pojačanjima imamo adute da se nadamo nečemu do kraja kvalifikacija.
Post Reply