Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

novosadjanin wrote: Sat Aug 05, 2023 2:44 am Gde nam je Deep? Jel doneo neko secer i vodu posle Apoela?
Tu je Deep. Ma radili su lekovi za smirenje, ha ha.
Treba mi malo da iskuliram baš sam se iznervirao pa ću onda da ispišem, šta imam.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

FORD wrote: Sat Aug 05, 2023 1:36 pm
Forza Voša wrote: Sat Aug 05, 2023 1:04 pm
FORD wrote: Sat Aug 05, 2023 12:28 pm Ovo pisem po mojim nekim secanjima i novinskim napisima koga smo prodali u zadnjih godinu dana pa ako sam negde pogresio nemojte zameriti.

2 500 000 Evra Podignut kredit
200 000 Evra Ivanovic pozajmnica
500 000 Evra Devetak
? Ognjen Bogunovic
? Nemanja Ljubisavljevic
1 200 000 Evra Jovan Milosevic
800 000 Evra Majstorovic
1 000 000 Evra Topic
800 000 Evra Kabic
400 000 Evra Traore
1 300 000 Evra Sergej procenti

Negde oko 8 700 000 Evra plus oko milion za sve ostale sitne prodaje i na to jos sponzori i plus od FSS na prenose oko 500 000 Evra i isto toliko i za ovu godinu.

Od kad je Zbijic dosao mi smo iskasirali preko 10 000 000 Evra, a jednog krstenog igraca nismo kupili. Prodato je sve sto valja, a dovedeni penzioneri i nasi matori povratnici za badava.
Da li po novinskim natpisima mozes da procenis koliko cemo kao klub novca dati samo za sudjenje u superligi ove sezone (ne pricamo o troskovima sudija ostalih kategorija). Da li znas koliko na godisnjem nivou kosta farbanje linija na svim terenima o kojima se FK Vojvodina brine. Da li znas koliko goriva potrose kosacice za godinu dana. Da li znas koliko se obroka spremi u toku godinu dana. Da li znas koliko ljudi cini radnu zajednicu. Da li znas koliko kosta obezbedjenje za jednu utakmicu. Da li znas koliko kosta smestaj kada ekipa ode npr. u Surdulicu. Necemo o platama igraca i trenera, struji, pripremama, ...
Forza Vosa, samo me interesuje kako sve to placaju ostale ekipe iz nase lige sa izuzetkom par timova (CZ, Pfk, Cukaricki, Backa Topola) , a ne prodaju igrace za vise od deset miliona evra. Najbroj mi jos jedan klub koji je prodao igrace za vise od dva miliona evra ili bar blizu dva miliona evra. Znas kad smo mi toliko para zaradili zadnji put. :D :D
Nezelim se nastavljati, upravu si. Ova uprava radi super posao. Pune svoje novcanike i to dobro.
Ne branim nikoga i ne nastavljam se ni sa kim ali sam samo hteo da ukazem na to da postoji i druga strana bilansnih stavki i da nije fer da nekoga napadamo a da to ne uzmemo u obzir. Prodali su Kabica, ospi paljbu, drze Bataka, ospi paljbu. Ne znam ni kod naseg kluba ni strukturu budzeta ni strukturu izvora finansiranja a kamoli nekog drugog.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Karlsson

Post by Karlsson »

Šta bi sa Gruzijcem? Jel odustao od nas?
Milan

Post by Milan »

Bar neka dobra vest - Čumić kaže da sigurno ostaje. Mada, kod nas više ništa nije sigurno…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Sat Aug 05, 2023 3:48 pm Šta bi sa Gruzijcem? Jel odustao od nas?
Pozdravio se Dinamo Batumi sa njim danas.
Maki

Post by Maki »

Posle prodaje Kabića, ovo je najveći kriminal! Zašto dovodimo igrača na poziciji koja nam je popunjena!?
Imamo Bukinca i Antonijevića, a Batak stavlja Lazarevića na levog beka kako bi dokazao da nemamo rešenje na toj poziciji. Ko je ovo naredio, a ko pristao? Zbog ove kombinacije nismo u utakmici godine izašli u najjačem sastavu.
Ovo je kriminal!
VošaNS

Post by VošaNS »

Milan wrote: Sat Aug 05, 2023 3:53 pm Bar neka dobra vest - Čumić kaže da sigurno ostaje. Mada, kod nas više ništa nije sigurno…
Kad i gde je rekao?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Чим Антноијевић није одиграо ни минут против Апоела на Карађорђу врло вероватно се он продаје а уместо њега долази он, свакако нам треба неко искуснији на тој позицији... Антонијевић колико год био сјајан, брз, врло лако је испадао у неким ситуацијама и треба више искуства на тој позицији
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Mare_Liman wrote: Sat Aug 05, 2023 4:44 pm Чим Антноијевић није одиграо ни минут против Апоела на Карађорђу врло вероватно се он продаје а уместо њега долази он, свакако нам треба неко искуснији на тој позицији... Антонијевић колико год био сјајан, брз, врло лако је испадао у неким ситуацијама и треба више искуства на тој позицији
Tako je....Pa su doveli polutana sa 27 godina koji nije dao gol u karijeri.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

churguzijanac wrote: Sat Aug 05, 2023 5:08 pm
Даће кад буде требало, ко Кизито :dance2:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
slanobarac

Post by slanobarac »

churguzijanac wrote: Sat Aug 05, 2023 5:08 pm
Zato su se Bjeković, Lazarević, Đorđević, Jeličić i Antonijević nadavali silnih golova. :mrgreen:
Ali nije to ni toliko strašno jer imali smo i centarfore bez datih golova.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
VošaNS

Post by VošaNS »

Zubairu lepa asistencija protiv rfkns u prvom kolu
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Karlsson

Post by Karlsson »

Od kada je nama reprezentativac Gruzije i prvak svoje zemlje polovan igrač?
Vapimo za strancima, a kada počnu da dolaze ne valjaju nam.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Milan wrote: Sat Aug 05, 2023 10:30 am Aj iskuliraj sa takvim prozivkama, majke ti...
Što? Ostao sam nedorečen, ne odnosi se na ceo zapad, stari sektor 6 i forumaši koje znam sa zapada sigurno nisu doprineli tome. Ostali...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Eto, sam si ispravio. Kao kad bismo ceo istok žigosali zbog rasizma od pre nekog vremena...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply