Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stexman

Post by Stexman »

Nije pitanje razlike izmedju Celareva i Beograda!
U slucaju Celareva smo mogli da biramo gde cemo igrati, a meni nije jasno zasto nismo mogli igrati na stadionu Novog Sada. U slucaju Beograda nema biranja, jer jedino njihovi stadioni ispunjavaju uslove UEFA.
E to je sustina!
Zasto samo njihovi?
Zasto nas stadion godinama ne ispunjava uslove?
Kad je potrebno da se sredi stadion za neko glupo takmicenje u atletici onda ima sredstava za renoviranje? Ne kazem da ne treba da se to odrzi na "nasem" stadionu, ali cini mi se da je fudbal malo popularniji sport od atletike!? Zar FK Vojvodina nije popularniji klub od Atletskog Kluba Vojvodina?

Mozete i mene slobodno nazvati kompleksasem, ali ja MRZIM Beograd!
Ja sam dao otkaz sa posla kad sam saznao da moram robu da vozim za Beograd! NE VOLIM GA i tacka. Ali to nije razlog zbog cega ne treba da igramo tamo. Razlog je taj sto su oni dobili na poklon svoje stadione a nama su nas ODUZELI.

Zato ja jesam za protest u vreme odigravanja evro utakmica, ali ne u centru vec posle protestne setnje centrom svi na STADION!!!
Jer nama navijacima je mesto na NASEM STADIONU!!!!

Protestovati dok stadion ne vrate pravom vlasniku: FK VOJVODINI.
Stexman

Post by Stexman »

Jos jedna stvar.
Igraci, uprave, rezultati... sve je to prolazno!
Ono sto ostaje to su nase BOJE(crveno-bela), IME(Vojvodina) i STADION(Karadjordje).

Ja mislim da je to ono za sta svi navijamo, i sto zauvek ostaje sa nama na istom mestu!!! U Novom Sadu.
Turija

Post by Turija »

Stexman wrote:Razlog je taj sto su oni dobili na poklon svoje stadione a nama su nas ODUZELI.

Zato ja jesam za protest u vreme odigravanja evro utakmica, ali ne u centru vec posle protestne setnje centrom svi na STADION!!!

Protestovati dok stadion ne vrate pravom vlasniku: FK VOJVODINI.
Mislim da je ovo dobra ideja, i da mi treba da odgledamo tu utakmicu (uz radio prenos) I NAVIJAMO NA NAŠEM STADIONU I NA NAŠIM TRIBINAMA.
Igrale su se mnoge utakmice na praznim stadionima, ali nije nijedna pred punim tribinama, a na praznom terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
021

Post by 021 »

Turija wrote:
Stexman wrote:Zato ja jesam za protest u vreme odigravanja evro utakmica, ali ne u centru vec posle protestne setnje centrom svi na STADION!!!
Mislim da je ovo dobra ideja, i da mi treba da odgledamo tu utakmicu (uz radio prenos) I NAVIJAMO NA NAŠEM STADIONU I NA NAŠIM TRIBINAMA.
Igrale su se mnoge utakmice na praznim stadionima, ali nije nijedna pred punim tribinama, a na praznom terenu.
Pošto ćemo imati novi semafor (video beam), samo se dogovorimo da puste prenos utakmice (koja će se igrati u BG-u) i eto, moći ćemo da gledamo Vošu na našem stadionu. I time smo rešili problem igranja evropskih utakmica van Novog Sada... A biće i repriza gola...
Milan

Post by Milan »

Lepo zvuči to gledanje na stadionu, ali se bojim da neće biti produktivno. Ako provedemo tih 2 sata u centru, malo ko nas neće zapaziti.

Alexandre, koliko misliš da će ljudi otići da gleda Vošu u beogradu, i kako misliš da će to izgledati na stadionu koji prima 60 000. Samo ćemo ići na vodenicu onima koji tvrde da ni nema zbog koga da se stadion sređuje. A zamisli isti taj broj ljudi na trgu kod Miletića... Znam ja da ni na Atletiku nije bila sjajna poseta, ali i to se može donekle opravdati očajnim rezultatom iz prve utakmice, a posebno nehumanim uslovima i za igrače i za navijače. A tu je opet kriv grad, koji nije u stanju da nam vrati ono što nam je i oduzeo. A svi se dobro sećamo kako je to izgledalo pre 10 godina na utakmicama sa Bastijom i Verderom (mada su to došli da gledaju i oni kojima Voša nije na prvom mestu)...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Alexandar

Post by Alexandar »

Milan wrote:Alexandre, koliko misliš da će ljudi otići da gleda Vošu u beogradu
Dovoljno.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
šumar

Post by šumar »

Čini mi se da kod nas postoji neslaganje oko toga da li treba ići gledati Vošu van NS u kupu UEFA, ali mislim da se svi slažemo da bi trebalo napraviti protest ispred gradske kuće zbog našeg stadiona.
Naravno, trebalo bi u to uključiti FIRMU i dobro izanimirati sugrađane.
Treba im objasniti da grad Novi Sad zaslužuje stadion u kom ne rizikuješ život kad ideš u WC, stadion gde ne moraju igrači da se polivaju svakih pola sata da bi preživeli jer igraju na 40 stepeni, a o publici da i ne pričamo/samo sadista dolazi da gleda fudbal po onoj vrućinštini/.
A šta mislite kako će izgledati ovo evropsko prvenstvo u atletici u julu mesecu bez reflektora.Čudi me da smo uopšte dobili sa takvim stadionom organizaciju takvog takmičenja.
Turija

Post by Turija »

šumar wrote:.
A šta mislite kako će izgledati ovo evropsko prvenstvo u atletici u julu mesecu bez reflektora.Čudi me da smo uopšte dobili sa takvim stadionom organizaciju takvog takmičenja.
Verovatno samo zato, što to gotovo nikog ne interesuje, kao i Univerzijada :roll: dosta košta posla i novaca, a totalno je nekomercijalno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
021

Post by 021 »

Radio 021 wrote:Priprema se teren za investitore

Urbanisti uveliko pripremaju dokumentaciju za izradu plana detaljne regulacije kojim će se tačno definisati buduća parcela na Bulevaru cara Lazara kod stadiona "Karađorđe". Kako saznaje Radio 021, odluka o izradi tog plana će biti doneta na jednoj od narednih sednica Skupštine grada tokom leta.

Prema rečima direktora "Urbanizma" Aleksandra Jevtića, ovo atraktivno zemljište se ne može ustupati zainteresovanim investitorima dok ne bude određena njegova namena, tako da se trenutno ne vode pregovori oko zakupa. Informaciju da se ne dogovara ustupanje pomenute lokacije nekom od investitora potvrdili su nam i u Zavodu za izgradnju grada.

Generalnim planom grada do 2021. godine predviđeno je da se na ovoj lokaciji gradi opštegradski i sportski centar, a najveće interesovanje za zakup do sada je pokazala kompanija "Delta", za izgradnju još jednog "Delta sitija".

Gradske vlasti razmatrale su potom i opciju da na ovom zemljištu bude izgrađena atletska hala, ali je to rešenje odbačeno jer nije ekonomski isplativo. Posle izrade plana detaljne regulacije i pripreme parcele biće raspisan javni konkurs za njen zakup, što se očekuje do kraja godine.
madda fakka

Post by madda fakka »

Turija wrote: Ne bih baš tako jako minimizirao broj ljudi koji su u Čelarevu navijali za Vojvodinu.Možda u samom Čelarevu i nema puno navijača Vojvodine, ali u Begeču, Gložanu, Futogu, Bačkoj Palanci, Tovariševu.... sigurno ima podosta naših pristalica, koji sigurno neće ići na našu utakmicu u Beograd, ali u Čelarevo hoće.
Jest da nema veze sa temom ali potpisujem :D
I Bog je Slaninar...
budababa

Post by budababa »

9. jun 2009.

Image

Image

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

budababa wrote:9. jun 2009.

Image
Samo jos malo u BIOSu da se poradi nesto i eto ga :lol:
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Хвала за слике! Стигао је тренер, стигао је семафор....
021

Post by 021 »

Stari je bio bolji... :lol: Bila bi fora da na prvoj sledećoj utakmici Voše na novom LCD-u bude prikazan stari semafor (GOSTI - DOMAĆI):

Image :mrgreen:
ice

Post by ice »

Ajde ako moze neko da postavi slike cele nove polutribine i ako moze slike terena i celog stadiona.Moze i slike novog juga i spolja.Hvala unapred.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Post Reply