Kup Srbije - sezona 2011/12

Locked
Владика
Administrator

Re: 1/4 finala Kupa Srbije: Vojvodina-Javor 1:0

Post by Владика »

У изузетно важном мечу, наши момци су стигли до тешко извојеване победе. Ствар је јасна, Љупкова тактика је тријумфовала (одбрана,одбрана и само одбрана) и сада смо сведоци тоталне декаденције фудбалске игре у Србији. Ипaк, мени је данас било прелепо на утакмици. Слепа вера у "црвено-беле" боје, песма током утакмице и Абуов гол су оправдали још једно смрзавање са саборцима са трибине! Мало клубова може тако нешто да приреди својим највернијим навијачима. А што се тиче само игре, кад се ужелим фудбала пребацим нa неки канал на кабловсkој и уживам. За мене је Војводина одавно постала нешто много више од фудбала. Поново смо у полуфиналу и ето нама лепог разлога са сањарење на јави. This time, next year......
Minja
Administrator

Post by Minja »

Obe ekipe su demonstrirale antipropagandu fudbala. Isto je bilo i u Ivanjici.

Edit Minja: Fotke sa utakmice postavljene u galeriju.
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

@podbara

Kao i sjajno druzenje posle utakmice u cuvenoj kafani :cheers:
Imam utisak da je ono "Vojvodina, Vojvodina" u saradnji sever-zapad trglo ekipu.
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:
Turija wrote:pa je Abu to ispravio nakon trećeg (gde se leva strana odbrane Javora početnički spetljala i omogućila Merebi da učini jedini dobar potez na utakmici (svoj i cele ekipe na čelu sa trenerom).Ne bih više trošio reči i nerve.
Zar im Mereba nije oduzeo loptu na isti nacin kao Scepovic Mojsovu? :wink: :mrgreen:
A znači, već si video gol :!:
Vojo, znaš kako je: klizava je ta naša trava :) :wink:
A sad malo ozbiljnije.Nisam video naš gol na video snimku, sa svim sitnim detaljima, ali me je centaršut dosta zatekao na tribini, te nisam video šta se tačno desilo (čak nisam znao ni ko je centrirao, iako sam ,,posumnjao" da je to učinio Merebašvili :) a ko bi drugi?).Iako me je tokom utakmice Mereba prilično nervirao sebičnošću, nepravovremenim i netačnim dodavanjima, kao i izborom igrača i strane za odigravanje. Ali eto, jedno pravo dodavanje dosta za jedan važan plus.Za razliku od Ljubinkovića barem ne igra ,,penzionerski" - 20m levo i desno od centra igrališta, bez ijednog ozbiljog trka i duela sa protivnikom, kao i upotrebljivog pasa.
Razočaran sam igrom Ljubinkovića i Brankovića, jer sam očekivao mnogo više.Branković, osim solidnog centaršuta, malo šta ima za hvalu.Jedina ,,olakšavajuća" okolnost za pojedinačne kritike igračima je naša kolektivna igra, odnosno jako loše pozicioniranje naših igrača u odnosu na loptu i prostor.Da li je to posledica nedostatka fizičke spreme, nedostatke osećaja prostora i tajminga, ili nedostaka ,,trenerske ruke" na terenu?Niti znam, niti sam kompetentan da dam odgovor, ali te nedostatke vidno primećujem kao gledalac.I dok ih ne rešimo, sva optimistička obećanja su samo pusti snovi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Passion

Post by Passion »

О утакмици је све речено, тако да не бих ја ништа додавао...све у свему - анти фудбал са обе стране.

Него, да ли неко зна зашто већ пар кола уназад уопште нема голова са утакмица на којима игра Војводина на ''Мондо.рс''?
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

laki wrote:I da: neko zaista mora da objasni nasim igracima da se bez lopte igrac mora kretati non stop, jer u suprotnom, ako pocnes da se kreces samo onda kada kao zelis da dobijes loptu, dobices je ali malo sutra! Zato nam je otvaranje slobodnih igraca na skali od 0 -10 jaka dvojka! Koliko puta samo je danas bila situacija da igrac s loptom nema kome da odigra?! Barem 15x!!!!!
Igra bez lopte je generalno slaba tacka svih nasih ekipa + reprezentativnih selekcija od A pa prema mladjima i to vec dobrih pola decenije najmanje.

Da li zbog slabe fizicke pripremljenosti ili jednostavno fudbalske neobucenosti to ne znam. No interesantno je, barem u slucaju nasih reprezentativaca, da oni itekako znaju i mogu da igraju kako treba cim obuku dres svojih stranih klubova...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Миња, шешир доле за фокте. Поред Абуовог гола ове две су ми посебно запале за око-
Image
Колико је само Боске напредовао за годину дана! Има потенцијал да израсте у врсно крило!

И због овог старта је Мереба добио жути картон? Па ово је за насловну страну сајта!
Image

п.с.
kafe bagdad wrote:Kao i sjajno druzenje posle utakmice u cuvenoj kafani :cheers:
Штета што је било кратко! :cheers:
the Gari

Post by the Gari »

Red Marquis wrote: Šta se dešava kad mazohizam sretne apsurd? Dobiješ slaninara koji peva "Srpski kup je naš, ti to dobro znaš..."
:!:

Ovo da se citira i na mnogo značajnijim mestima.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
playmaker

Post by playmaker »

Navijac Vojvodine je stvarno posebna sorta.
Podbara molio bih te da mi objasnis u kom to segmentu igre je Boske napredovao?

Daj ljudi budite ozbiljni i ne pravite sprdnju od foruma.
Decko je znao da da gol glavom, to zna i sada i prakticno je na istom.
Ja ne znam o kom ti napredku govoris, mozda u kondiciji? :?
Koliko puta prodje igraca i centrira pa jos da to bude korisno?
Koliko puta sutne na gol sto krilni igraci u Evropi rade kao dobar dan?

Jer mi gledamo iste igrace, iste utakmice? Ljudi sta je sa pojedincima ovde? :argue:
Владика
Administrator

Post by Владика »

playmaker wrote:Daj ljudi budite ozbiljni i ne pravite sprdnju od foruma.
Видим питаш се ко прави спрдњу од овог форума? То питање треба усмериш на другу адресу а не мене да прозиваш и вређаш(не знам како другачије да протумачим питање "шта је самном")! Постоје много пристојнији и уљуднији начини да ме упиташ шта те већ интересује? На своје мишљење ваљда имам право као навијач? Напади нам јесу опаснији кад је Боске у тиму, пробијамо више по крилима а момак на свакој утакмици оставља срце на терену. У суштини он је још дете, и има још пуно тога на научи али и да покаже. Убеђен сам да је пред Боскетом(ако овако настави) лепа каријера а време ће бити најбољи судија.
playmaker

Post by playmaker »

podbara wrote:
playmaker wrote:Daj ljudi budite ozbiljni i ne pravite sprdnju od foruma.
Видим питаш се ко прави спрдњу од овог форума? То питање треба усмериш на другу адресу а не мене да прозиваш и вређаш(не знам како другачије да протумачим питање "шта је самном")! Постоје много пристојнији и уљуднији начини да ме упиташ шта те већ интересује? На своје мишљење ваљда имам право као навијач? Напади нам јесу опаснији кад је Боске у тиму, пробијамо више по крилима а момак на свакој утакмици оставља срце на терену. У суштини он је још дете, и има још пуно тога на научи али и да покаже. Убеђен сам да је пред Боскетом(ако овако настави) лепа каријера а време ће бити најбољи судија.
Prvo i osnovno, zbog takvog razmisljanja kao sto je tvoje mi smo tu gde jesmo.
Miroslav ima 21 godinu, "dete" jes jos uvek samo u Srbiji i u glavama nasih trenera. Sa 21 godinom u Evropi takvi su vodeci igraci u svojim klubovima.
Pa i kod nas Tosic,Sulejmani(otisao je rano), Tadic nas pa cak i Katai su igrali daleko iznad nivoa danasnjeg Stevanovica u tim godinama(Katai tek sad puni 21).
Da ne spominjem malo ekstremnije(redji su slucaj) primere svojevremeno Volkota danas Gecea. Prvi je samo godinu stariji a vec ima znanja i iskustva koje pitanje da li ce ovaj ikada dostici, drugi igra neverovatno a ima 19 godina!
Ljajica pa i evo mali Djuricica koji ni nema 20 godina igraju neverovatno naspram Stevanovica. Primera ima milion nema svrhe ni da nabrajam. Evo ti i mali Markovic itd.
Kada mi neko kaze bice vrstan ili ima potencijal da to bude ja mislim da ce biti Evropska klasa, ako ce biti vrstan kao Brana onda je to vrstan za nasu ligu sto je smesno i slozices se nije nam to cilj.
Tako da ne znam kakav si ti to potencijal video u njemu i gde, kada u 21oj ne moze 3 puta da centrira po mecu? Kako si ti to naslutio da ce on biti "vrsno krilo" ?
Slazem se da se neki razviju kasnije a neki ranije, ali sa trenutnim radom u nasem klubu ovaj decko ce propasti ako vec to sad nije.
On da se sa njime pravilno radilo morao mnogo vise da pokaze jos ranije a pogotovo sada u 21prvoj u ovoj tragikomicnoj ligi, ako nastave ovako da igraju i da rade kako rade on ce biti samo jos jedan koji je propao.
Imas ti pravo na svoje misljenje ali moras iznetu argument. To da je on napredovao je cista glupost jer evo opet te pitam u kom segmentu?
Kad vec imas svoje misljenje molio bih te da ga i potkrepis cinjenicom. Ovako pisanje samo da bi se pisalo je krajnje neozbiljno a ovde to gledam i citam svaki dan i muka mi je vise od toga.

Nadam se da razumes sta ocu da ti kazem, i Partizanu je Nastasic bio dete i ima za njega vremena a on sa 18 godina cuva Ibrahimovica a bio je dete da cuva Branu i Kaludjerovica.
To samo ima u Srbiji i nigde vise, ovde su strucnjaci sve moj do mojega ukljucujuci i naseg pajaca koji je zadovoljan sa igrom juce i u predhodnih x utakmica.

Svaki dan barem 3 posta sa totalnim glupostima, nisam ja neki Murinjo da se ovde pravim pametan ali ovakve gluposti pricati i zamajavati i sebe i druge je stvarno nesto cemu se treba stati na put vec jednom.
nboya
Administrator

Post by nboya »

Ako ti je toliko stresno citati "totalne gluposti", onda ih nemoj citati. Ako mislis da je nizak nivo diskusije, probaj da ga podignes kvalitetnim postovima. Ako mislis da nam "nema spasa", uhvati se nekog strucnijeg foruma. Nema potrebe da se nerviras bez razloga.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ovaj forum je izgradio svoju reputaciju na medjusobnom uvazavanju forumasa. Ako nekome kazes/napises da prica gluposti, da je ovakav i onakav, to sigurno nije uvazavanje. Nauci da prihvatis svacije misljenje (koliko god ti se ne svidjalo), a isto tako, ako zelis da ga osporis, uradi to na kulturan i na nacin koji dolikuje mestu kao sto je ovo, narocito kada pricas sa osobom koja je toliko doprinela ovom forumu i Vojvodini (generalno) svojim pisanjem, pre svega o (nasoj) istoriji i (nasim) legendama kluba.
playmaker

Post by playmaker »

Doprineli su i drugi mnogo cemu pa su odavde najureni. Njih necu ni da spominjem i da otvaram milion puta apsolviranu temu ali svi znate o kome se radi, no nebitno.
Ono sto je bitno da Podbara kao jedan od uglednijih ovde u zadnje vreme srozava kvalitet sa takvim zakljuccima koji nisu potkrepljeni argumentom.
On kao neko ko ovde uziva postovanje svih nas treba da bude primer a ne da pise sve i svasta jer su i ostali tipa Vuke i Helm( koji su u zadnje vreme bili najaktivniji,zato ih spominjem) pisali kojesta sledeci taj isti put .
Mrzi me sada da trazim po forumu, ali u zadnje vreme se stvarno moglo svasta procitati ovde.
Podbara uz duzno postovanje ti moras ovde da budes primer.

Nikog ne zelim da vredjam niti da omalovazavam, pre svega nisam ja ovde toliko da dam sebi to za pravo ali se secam jos dok sam samo citao koliko korisnih stvari je ovde moglo da se procita.

U zadnje vreme ovaj forum je postao vasar svidelo se to nekome ili ne.

Svako dobro.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

playmaker wrote:Nikog ne zelim da vredjam niti da omalovazavam
Ali to radis!
Citajuci ostatak tvog posta dolazim do zakljucka da tvoj atak na podbaru ustvari najmanje veze ima sa Bosketom. :wink:
Locked