Vojvodjanin123 wrote: ↑Tue Sep 27, 2022 10:16 am
Zvezda uplatila milion dinara OFK Beogradu.
Kakva ironija...
Ali zvuci poznato taj sablon. Smanjis penzije, povecas cene i potrosacku korpu, dovedes ljudima opstanak u pitanje, onda povecas penzije za mizaran procenat, i ispadnes heroj.
Vojvodjanin123 wrote: ↑Tue Sep 27, 2022 10:16 am
Zvezda uplatila milion dinara OFK Beogradu.
Kakva ironija...
Ali zvuci poznato taj sablon. Smanjis penzije, povecas cene i potrosacku korpu, dovedes ljudima opstanak u pitanje, onda povecas penzije za mizaran procenat, i ispadnes heroj.
Bukvalno piša po njima. Treba taj milion u dupe da mu nabiju.
Uostalom čovek kome je mesto u zatvoru vodi "najtrofejniji klub", naravno da će biti bahat.
Butasport piše da smo zvanično ponudili OFK-i odigravanje prijateljske utakmice, ali, kad sam gledao na sajtove oba kluba, nema nikakve vesti. Ako je ovo istina, bravo za upravu, i još jednom, čestitke svima na forumu!
Ni malo nam ne idu na ruku danasnji rezultati.
Sutra moramo maksimalno borbeno protiv crnih. Bar bod da uzmemo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Au kakve prekide ima Napredak tokom cele sezone. Svaki skraceni korner ili korner su 50% gol... Fantasticni centarsutevi Krstica koje docekuju Kerkrez,Saric,Djekovic...
Voja wrote: ↑Sat Oct 01, 2022 7:43 pm
Au kakve prekide ima Napredak tokom cele sezone. Svaki skraceni korner ili korner su 50% gol... Fantasticni centarsutevi Krstica koje docekuju Kerkrez,Saric,Djekovic...
Da, video sam ( gledao sam samo prvo poluvreme i da bih video nase bivse).
Bastajic asistencija, a Matic nevidljiv. Odgovara nam ova pobeda Krusevljana. Najzad, za one za koje sam danas navijao, da su pobedili
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja wrote: ↑Sat Oct 01, 2022 7:43 pm
Da, video sam ( gledao sam samo prvo poluvreme i da bih video nase bivse).
Bastajic asistencija, a Matic nevidljiv. Odgovara nam ova pobeda Krusevljana. Najzad, za one za koje sam danas navijao, da su pobedili
Da Matic "nevidljiv",al standardan,ocigledno im radi taj "nevidljiv" posao
I u Vosi je bio standardan, a NN mu bio rezerva. I kod nas je radio nevidljiv posao, kao i u partizanu.
Ali, dobro nije vise u interesovanju Vojvodine i neka igra tamo gde moze. Nemam nista protiv, samo ne zalim za njegovim odlaskom.