Deep Purple wrote: ↑Tue Oct 24, 2023 4:08 pm
Brat Jablonski za sad gubitnik prelaznog roka a mogao da bude lider ove ekipe.
Kada se razmisljao,mi smo lepo uzeli India koji je po meni odlican za sada.
Jeftiniji i mladji.
Nema sumnje da je Yablonskiy bolji od Matheusa ali kako je moglo da bude ovo je super.
Deep Purple wrote: ↑Tue Oct 24, 2023 4:08 pm
Brat Jablonski za sad gubitnik prelaznog roka a mogao da bude lider ove ekipe.
Kada se razmisljao,mi smo lepo uzeli India koji je po meni odlican za sada.
Jeftiniji i mladji.
Nema sumnje da je Yablonskiy bolji od Matheusa ali kako je moglo da bude ovo je super.
Слажем се скроз, мислим да већина не види о каквом се заправо квалитету/потенцијалу ради и каквог смо играча добили и мислим кад би га откупили да би направили озбиљан посао...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Meni je žao što nije prepoznao trenutak i došao pre svega jer sam čuo da je bio skroz korektan i u pregovorima i da je sve to bilo jako blizu ali je eto hteo da proba da nađe plaćeniji angažman u zapadnim ligama koji po svemu sudeći nije našao.
Mislim da mi kao klub dugo nismo uložili tolike napore da nekoga dovedemo kao što smo za njega.
Ako ne nađe klub do zimskog prelaznog roka ja bih definitivno obnovio interesovanje. Okej imamo India i Milosavljevića koji su se uklopili zajedno ali mi opet nemamo alternativu. Kajević ima kvaliteta ali se zbog ne zna na čemu si sa njim zbog povreda koje su ga mučile od starta sezone. Ispred imamo Zukića i U.N koji je takođe često pod znakom pitanja.
India naravno da moramo da otkupimo, mislim da mu je klauzula nekih 150k eur ali me ne držite za reč.
Vidim da se uklopio u klub i da ima totalno drugačiju facialnu i telesnu ekspresiju u odnosu na sam dolazak.
Na zimu mora da se angažuje štoper i to je potreba a vezni ako Ranko proceni da treba a po mom skromnom mišljenju, treba.
Štoper i vezni i mi imamo dubinu i kvalitet bar za naše uslove.
Neko mi je rekao da je Miljan Vukadinović dogovoren za januar, ovo je samo rekla kazala informacija i ne pričam sa sigurnošću pa je uzmite sa rezervom. Sa štoperom, još jednim veznim i Miljanom mi imamo tim koji ne treba da se dira i koji ako izbori evropu treba da se uigrava. Osim ako ne znam ne izleti neki fantastičan fudbaler za naše uslove ili neke prodaje, osim tih slučaja, mislim da bi imali kompletan “roster” koji ne bi više morao da se dopunjuje ako bi doveli ta dva fudbalera plus Vukadinovića.
Sa Vukadinovićem bi se stvorila gužva na krilu.Malbašić,Kembel,Radulović i Vukanović može da igra.Gužvu imamo i u špicu.Tu su Bolingi(ako se vrati u tim),Ivanović,Vukić i Vukanović po potrebi.Tako da ako se ne rešimo nekog na tim pozicijama Vukadinović bi bio nepotreban.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
VošaNS wrote: ↑Fri Oct 27, 2023 10:56 am
Sa Vukadinovićem bi se stvorila gužva na krilu.Malbašić,Kembel,Radulović i Vukanović može da igra.Gužvu imamo i u špicu.Tu su Bolingi(ako se vrati u tim),Ivanović,Vukić i Vukanović po potrebi.Tako da ako se ne rešimo nekog na tim pozicijama Vukadinović bi bio nepotreban.
Mislim da će Vukić otići čim se stvori prilika u zimskom prelaznom roku. Vukanović je u ovoj fazi karijere bolji kao napadač nego kao krilni fudbaler.
Мислим да би Вукадиновић био одлично појачање, док је био под Лалатом уопште нисмо играли игру која је њему лежала, бар у том тренутку, није имао ни са ким да игра под Ђорђевићем после... Овако би имали одличан ростер и некад би имали сјајну замену за Кембела или кад не иде Вукадиновићу Кембел уђе у 60. минуту и направи разлику својом брзином... Свакако може бити замена и за Радуловића јер игра на оба крила, а Малбашића поготово у овој форми и у овој "брзини" не сматрам крилом већ неким полушпицем... А нама ако се Болинги не опорави до зимског прелазног рока требали би да ангажујемо неко квалитетно појачање поготово ако Вукић буде тражио нову средину,а вероватно хоће... Уз деепова појачања која је навео и квалитетног шпица ако се Болинги не опорави имамо заиста квалитетну екипу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
+1
I Vukadinovic je sklon povredama, a i da nije, mislim da nam je nepotreban. Vukanovic je bolji i korisniji igrac od Vukadinovica.
Treba da trazimo mladje i spremne igrace, poput India Mateusa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Да се ишта питам, довео бих два штопера, један задњи везини, нападача као што је Мери, можда још једног офанзивног везног и играо 3-5-2. Бекова и крила имамо довољно, што наше деце што доведених. Играли би нападачки на гол више, као што модеран фудбал налаже а публика воли. Млађи би испунили очекивања иностраних клубова и дигло би се интересовање за њих.
Тренутно како то изгледа:
Царевић
Црномарковић Росић Јеличић
Бјековић Гурам
Индио
Зукић Милосављевић
Вукановић Ивановић
Имамо Лазаревића да се ротира са Бјековићем, Букинац и Ђорђевић за ротацију са Гурамом, Јовановић, Малбашић и Кајевић за иза нападача, Радуловић, Вукић и Кембел за напад.
Дефинитивно фали два штопера минимум, један да стане уместо Јеличића и још један за ротацију. Такође десни бек али то може да се покрпи са Радуловићем кад се већ игра офанзивно.
+1
I Vukadinovic je sklon povredama, a i da nije, mislim da nam je nepotreban. Vukanovic je bolji i korisniji igrac od Vukadinovica.
Treba da trazimo mladje i spremne igrace, poput India Mateusa.
slanobarac wrote: ↑Fri Oct 27, 2023 1:43 pm
Mati mila, mi dovodimo trenera iz Japana a ovde ih ima vazda.
A, ostalo iz Japana nam je super. Da bi to bilo tako, morali su imati odlicnu struku. Zato, nemamo pravo sumnjati ni u njihove trenere.
Mi smo se ucaurili u proslom veku, pa i ranijim, tako da su nam potrebne nove dobre ideje i bolji rad, narocito u fudbalu.
Treba neko da nas malo pokrene i pogura napred savremenijim pristupom.
Nadam se da se slazes.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Gledam fudbal i Vojvodinu pedesetak godina ali kao navijač a ne neki stručnjak tako da ovo što ću napisati je samo moje mišljenje.
Čini mi se da imamo solidan kvalitet u odbrani, golman je OK, Rosić i Crnomarković takođe a imamo i dosta rezervi, bekovi u najmanju ruku solidni a i njih ima po tri leva i desna. Najveći problem što se tiče kvaliteta vidim u veznom redu gde isto imamo dosta igrača ali rekao bih u najboljem slučaju ligaški prosek. Nadao sam se nečem od ovih mlađih igrača Zukić po meni nikad neće biti ono što nam treba , Miletić odavno nije dobio priliku... Milosavljević mi je otprilike kao Tumbasević, Uroš Nikolić uvek rovit kao i Kajević a ovaj brazilac da je pravi ne bi se ovde našao. Nema kod njega duela kao kod pravog zadnjeg. Meni se dopada mali Jovanović od njega bi mogao biti igrač.
Što se tiče napada, spominje se vraćanje Vukadinovića, on je bojim se istorija kao što je i Malbašić, pre odlaska je već bio opasno loš. Kembel isto nije ništa posebno ne bi ga Javor tek tako pustio.
Sve u svemu slabi smo po meni u vezi i napadu tu bi mogao da se dovede po jedan igrač.
Mada bi ubedljivo bilo najbolje da imamo neke dobre momke iz podmlatka da njih ubacujemo u prvi tim.
Rakovac wrote: ↑Sat Oct 28, 2023 1:43 pm
ovaj brazilac da je pravi ne bi se ovde našao
Ова изјава ми никад није имала смисла. Гледајући тако, било ко да дође овде значи да не ваља што даље значи да нема ни смисла да се појачавамо из иностранства.
Rakovac wrote: ↑Sat Oct 28, 2023 1:43 pm
Kembel isto nije ništa posebno ne bi ga Javor tek tako pustio.
Pustili su ga jer smo dali dovoljno para i odlučili su da im trebaju pare više nego što im treba Kembel, i Kembel je najverovatnije više želeo da igra za Vošu nego za Javor, čisto tako