Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

churguzijanac wrote: Fri Nov 10, 2023 10:20 pm
Rabba wrote: Fri Nov 10, 2023 10:13 pm
churguzijanac wrote: Fri Nov 10, 2023 10:06 pm Ne zezam se.
Kakav bi to povratak bio :lol:
Što?
Zato sto smo ga gledali u Vosi i ima 32 godine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Памтим га по црвеном што је добио ономад на рајку и ништа више. Рекао бих ранг Копитовића и Стевановића.
Milan

Post by Milan »

Ja ga se ni ne sećam...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Došao je kao krađa veka iz Čukaričkog, a ispostavilo se da su nam isporučili bofl robu, što je posle prešlo u naviku sa tim klubovima od kojih smo veći al lošiji(Vukić, neko reče?). Čukaričkom ga je preporučila epizoda u Rudaru iz Pljevalja, gde je bio odličan. Kod nas, kao veliko pojačanje, nije pokazao ama baš ništa, osim što je, nekarakteristično za naše igrače, pokazao zube smeću na Marakani, na koju se, nakon kratke i neuspešne epizode u Kolubari sa kojom je ispao, vratio(tamo je ponikao). Naravno, nije potpisao za gane, već za Grafičar, al to je to.

Zanimljivo je da kad je igrao, retko smo gubili, osim protiv blizanaca, ali njegov povratak ovde bi bio sve sem koraka u dobrom pravcu. Čak i da je planiran za klupu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.transfermarkt.com/abiola-ba ... er/1018722

Nešto sam načuo ali ne znam da li je još aktuelno ili smo pregovarali sa ovim momkom.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Одакле их само извлаче да ми је знати, што се Ђурића тиче надам се да је шала, то је мало нижи Витас.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
hvylarn

Post by hvylarn »

Đurić nije ništa uradio prvi put kad je bio u najboljim godinama, a ne pogotovo ne bi ni sad.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

hvylarn wrote: Mon Nov 20, 2023 12:41 pm Đurić nije ništa uradio prvi put kad je bio u najboljim godinama, a ne pogotovo ne bi ni sad.
Ako se i dovodi mozda se dovodi da pomogne u Gatu ili Kabelu da mozes da pustis neko dete pored koliko toliko iskusnog igraca.
„Hasta la Victoria Siempre!“
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Mislim da ćemo čuti u zimskoj pauzi.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Mi smo bili blizu da vratimo jednog izdanka naše omladinske škole. Napravio je bio finu inostranu karijeru kod nas nije ni stigao do šanse. Radi se o štoperu.
Da ne izlazim sa imenom svakako nije potpisao, ne znam razloge zašto nije došlo do angažmana.

Majdevac koji se spominjao, skoro bez ikakve uloge u Mađarskoj.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Deep Purple wrote: Mon Nov 20, 2023 10:12 pm Mi smo bili blizu da vratimo jednog izdanka naše omladinske škole. Napravio je bio finu inostranu karijeru kod nas nije ni stigao do šanse. Radi se o štoperu.
Da ne izlazim sa imenom svakako nije potpisao, ne znam razloge zašto nije došlo do angažmana.

Да ли је Доминик Динга, није добио шансу код нас, слободан играч само да ли је то фина инострана каријера?
Не мораш да одговориш, ово је само да напишем шта ми се уклапа у тај опис и нашу траснфер политику.
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Deep Purple wrote: Mon Nov 20, 2023 10:12 pm Mi smo bili blizu da vratimo jednog izdanka naše omladinske škole. Napravio je bio finu inostranu karijeru kod nas nije ni stigao do šanse. Radi se o štoperu.

Samo da nije Pankov...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mark Renton wrote: Tue Nov 21, 2023 2:56 am Samo da nije Pankov...
Pankov kod nas došao do trake, nije baš da nije došao do šanse. Dingu bih voleo da vidim na Karađorđu. Mlad, nekada velika naša nada, bili bismo mu odlična prilika da oživi karijeru. Da ne bi onog nesrećnog izleta na jna(nemam pojma šta mu je to trebalo...), idealan za nas.

Kad nagađamo i sanjamo, da nije misteriozni igrač Rubežić? :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Lapsus, nije izdanak naše škole ali koliko se sećam bio je kod nas nešto malo u kadetima i omladincima kasnije.

Tek sad vidim da sam napisao izdanak.

Mislim da smo čak i sa Dingom bili u kontaktu koliko me sećanje služi ali uzmite ovo sa rezervom.

Ugl nisu Dinga, Pankov i Rubežić u pitanju.

Za Rubežića je već bilo kasno mi smo trebali još iz Bugarske da ga vratimo.

I ja mislim da bi Dinga bio okej rešenje za trećeg štopera.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Deep Purple wrote: Tue Nov 21, 2023 10:50 am I ja mislim da bi Dinga bio okej rešenje za trećeg štopera.
Meni je Jelenkovic ostavio jak utisak i njega bih voleo ali se ne uklapa u opis.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Post Reply