Pripreme
Re: Pripreme
Ja mislim da je to naš "B" tim, odnosno oni igrači koji neće igrati dan ranije protiv Polonije. Imali smo dosta takvih primera ranije na pripremama, da igraju nekad i isti dan dve naše ekipe, pa mi je ovo nekako logično.
Moguće je i to, piše: "Rapid (Beč) B tim". Kako je napisano logičnije mi je da je njihov "B" tim, ali bilo kako bilo nisam srećan što igramo protiv njih, pa sve da im damo 5 komadazapad wrote:Ja mislim da je to naš "B" tim, odnosno oni igrači koji neće igrati dan ranije protiv Polonije. Imali smo dosta takvih primera ranije na pripremama, da igraju nekad i isti dan dve naše ekipe, pa mi je ovo nekako logično.

Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Gornik je iz poljskog mesta Zabrze, odakle je i sudija(?) Robert
Malek
Kada tome dodate i Rapid, nesto mi deluje...sumnjivo.
Teorija zavere?

Kada tome dodate i Rapid, nesto mi deluje...sumnjivo.
Teorija zavere?
Mora nešto da bude sumnjivo, baš kao što je rekao, mi svuda nadjemo teorije zavere 

Samo kad su se javili ovi što citiraju Đumija i vole Mojsova da me proglašavau baba Vangom.
Povezati klub iz rodnog mesta sudije koji nam je svirao nepostojeći penal u 90.minutu sa klubom koji nas je na taj način izbacio, i kad dodaš luks pripreme u Turskoj može biti interesantno.
Povezati klub iz rodnog mesta sudije koji nam je svirao nepostojeći penal u 90.minutu sa klubom koji nas je na taj način izbacio, i kad dodaš luks pripreme u Turskoj može biti interesantno.
Zanimljiva teorijajohnny wrote:Samo kad su se javili ovi što citiraju Đumija i vole Mojsova da me proglašavau baba Vangom.

Znači prošlosezonske luks pripreme nam je platio Vaduz. Ko je platio sezonu pre kada nismo igrali Evropu? A da, partizan zbog Kupa

Ma nisi ti lud, ja se nadovezao na ove teorijelimanfkv wrote:U pravu si, ja sam lud

Mislim da su nam ovi momci najveca pojacanja u prolecnom delu!
Prvoj prozivci odazvali su se : Srđan Žakula, Aleksandar Kesić, Marko Kordić, Goran Smiljanić, Bojan Nastić, Vladimir Branković, Vladan Pavlović, Dušan Nestorović, Branislav Trajković, Đorđe Jokić, Igor Đurić, Dejan Karan, Vladimir Kovačević, Vuk Mitošević, Seržinjo Grin, Marko Poletanović, Nemanja Radoja, Nemanja Sekulić, Nemanja Bilbija, Nebojša Kosović, Aleksandar Katai, Đorđe Šušnjar, Oumaru Abubakar, Miloš Deletić, Šaleta Kordić, Petar Škuletić i Pavle Milosavljević (FK „Srem“, na probi).
Opravdano odsutni su Nemanja Supić (stiže u petak), Naemeka Ađuru (stigao u Novi Sad u popodnevnim časovima) i Antvi Jao koji će se ekipi pridružiti za par dana.
http://www.fkvojvodina.rs/2013/01/vojvo ... u-prolece/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvoj prozivci odazvali su se : Srđan Žakula, Aleksandar Kesić, Marko Kordić, Goran Smiljanić, Bojan Nastić, Vladimir Branković, Vladan Pavlović, Dušan Nestorović, Branislav Trajković, Đorđe Jokić, Igor Đurić, Dejan Karan, Vladimir Kovačević, Vuk Mitošević, Seržinjo Grin, Marko Poletanović, Nemanja Radoja, Nemanja Sekulić, Nemanja Bilbija, Nebojša Kosović, Aleksandar Katai, Đorđe Šušnjar, Oumaru Abubakar, Miloš Deletić, Šaleta Kordić, Petar Škuletić i Pavle Milosavljević (FK „Srem“, na probi).
Opravdano odsutni su Nemanja Supić (stiže u petak), Naemeka Ađuru (stigao u Novi Sad u popodnevnim časovima) i Antvi Jao koji će se ekipi pridružiti za par dana.
http://www.fkvojvodina.rs/2013/01/vojvo ... u-prolece/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
Potpuno se slažem sa boldovanim imenima, ali šta je sa malim Ivanićem (možda i našim najboljim veznim igračem)PZS wrote:Mislim da su nam ovi momci najveca pojacanja u prolecnom delu!

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
[video]http://www.youtube.com/watch&v=f-UXgiF91rE[/video]
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Firmin mali
Po recima Vignjevica i Ivanic i Brankovic ce ostati u Proleteru tj. citiracu njega : "Obojica su blizi ostanku u Proleteru"Turija wrote: Potpuno se slažem sa boldovanim imenima, ali šta je sa malim Ivanićem (možda i našim najboljim veznim igračem)