I Kici Kosovicu sad istice

Ima po gol i asistenciju ove sezone i igra sasvim okej po ovone što sam ja video. Mislim da bi mogao da pomogne iskustvom i nekom sporednom ulogom.CRD FCV wrote: ↑Mon Dec 04, 2023 4:26 pm Занима ме мишљење о Вуку Митошевићу, да ли би он могао да буде добар за ротацију на позицији задњег везног или можда и на другим позицијама јер је играо и на њима?
Имамо млађег Милетића и Буснића. Вук има више искуства од обојице. Вук је имао онај гадан прелом ноге па је можда склонији да не улази у оштрије дуеле. Нагађам, нисам видео како игра, можда неко од вас јесте.
Уговор му истиче исто за који дан. Иделано би било наћи некога ко би одмах донео квалитет у екипи али да ли нам треба и један за ротацију?
Mi nemamo igrača za spremnog za prodaju, a trpamo pare u džepove Milosavljeviću, Vukanoviću, Crnomarkoviću, Malbašiću, Kajeviću... Opet imamo 10ak igrača koje treba skloniti. Pa imamo 4 pijavice koje vuku pare iz kluba. Bogdanović, Kerkez, Soković sigurno, verovatno i Tanjga mlađi. U redu, dovesti Lukića, opet za ogromne pare? Da li možemo konačno da se fokusiramo na neke igrače od kojih možemo profitirati, umesto na fudbalske matorce na poslednjoj stanici? Ti svi likovi treba da su po Azijama da uzimaju pare, do 35. godine, pa da se onda vrate u svoje Lučane, Hercegovac, Inđiju... Ovako, mi im izigravamo Aziju? Koji paradoks mozga...
Zato što Kina ne plaća više basnoslovne pare strancima? Sad to radi Saudijska Arabija, eno pola Napretka otišlo 6 meseci tamo da odradi. Kazahstan, Uzbekistan, Azerbejdžan, Katar, svi oni i dalje plaćaju opasnu kintu. A mi se pravimo da možemo to isto da platimo. Ovo što pretpenzioner Rajko dobija u Voši za sezonu, smem da se kladim da Kačar nije dobio za sve vreme kod nas u klubu, čak i kad se uzme u obzir inflacija. Jadno i tužno. I po običaju, niko neće odgovarati. Zašto taj novac nije uložen u mlade igrače? Zašto je bačen na luzera iz Lučana? Garišu iz Gajdobre? Filipa faličnog?
Upravo tako! Ne ulaže se pametno. Radulovića možemo prodati za 50%, a Kembelov ugovor je pod velom tajne. Od njih dvojice se može zaraditi, ali pre toga ih treba razigrati. Opet se sve svodi na našu školu, jer realno možemo očekivati blizu miliona samo za Zukića, Bukinca, Ivanovića i Jovanovića. Treba dovesti još mladih igrača na zimu, ali se ne treba odreći ni pomenutih povratnika Mitoševića i Kosovića, po mom mišljenju. Stranaca imamo sasvim dovoljno.Rabba wrote: ↑Mon Dec 04, 2023 8:41 pm Ovo što pretpenzioner Rajko dobija u Voši za sezonu, smem da se kladim da Kačar nije dobio za sve vreme kod nas u klubu, čak i kad se uzme u obzir inflacija. Jadno i tužno. I po običaju, niko neće odgovarati. Zašto taj novac nije uložen u mlade igrače? Zašto je bačen na luzera iz Lučana? Garišu iz Gajdobre? Filipa faličnog?
Nažalost, i to je problem, jer smo prepakovani prosekom... I, opet, neko je odlično sumirao pre mene, mi na jedan odličan i jedan ok potpis imamo 5-10 loših i katastrofalnih... I apsolutno podržavam ideju koju si napisao da ekipa mora biti balans, da mladi moraju imati starije koji će im pomoći da se razviju, al mi sad trenutno imamo gotovo isključivo starije i preskupe igrače, čiji je doprinos u najmanju ruku upitan. A oni koji nisu stari, gotovo ništa ne pokazuju. Carević u padu forme, Radulović koji igra ispod očekivanja, za koja se ne zna da li su bila realna, Kembel koji je samo brz i ništa više, Jeličić od kojeg nam se svima diže kosa na glavi, Bjeković izgubljen u prostoru i vremenu... Tu jedino Zukić povremeno(ali sve češće) ove sezone pokazuje ozbiljne znakove napretka, a njega šetaju ko gluvu kuju.gospodinFKV wrote: ↑Tue Dec 05, 2023 5:47 pm Slazem se, ali ne bi trebalo dovodjenje Lukica da bude okarakterisano kao losa ideja samo zato sto je klub povukao nekoliko losih poteza pre toga.
Lagano bih Malbašiću, Vukiću, Kajeviću, Crnomarkoviću dodao i Milosavljevića a nisam ni u Vukanovića zaljubljen. Sve ove odbacimo, onda lepo pružimo ruku Lukiću. Ovako, pretvaramo se u preskupi starački dom. Neće do kraja ni prodaja tih mladih igrača moći da zakrpi rupetinu koja će ostati iza "mudraca" koji naplaćuju svoje iskustvo sa 10ak - 20 hiljada evra mesečno. Za ništa. Mi Lukića ne treba da razmišljamo da dovedemo, baš zbog ovih pobrojanih, i njihovih preplaćenih usluga. Ako ne možemo da ih se otarasimo, mi nemamo mesta i za jednog Lukića.gospodinFKV wrote: ↑Tue Dec 05, 2023 5:47 pm Nije problem u njima. Problem lezi u igracima koji vise nemaju kvalitet za Vojvodinu, pa samim tim ni direktnu, a ni pomenutu indirektnu isplativost. To su: Malbasic, Vukic, Kajevic. Tome bih dodao Crnomarkovica kad bismo recimo imali Majstorovica, pa onda Rosica pored njega, ali posto nemamo, Crnomarkovic je prihvatljivo resenje, dok se ono drugo ne pronadje.