Generalno Lazetic se sa svojim ekipama vise muci kuci nego u gostima,ali moram reci da mi se ovaj TSC vise svidja nego onaj koji je vodio Sabo. Ovaj TSC mi nekako vise ima dusu,igraju lepo i napadacki,nekako su im i igraci lepo slozeni,dok je u prethodnom timu bilo daj loptu Lukicu pa sta uradi na snagu.U sadasnjem timu bukvalno je svaki igrac podjednako bitan i vazan,nesto slicno kao i u reprezentaciji... a kada su igraci u timu otprilike podjednake vaznosti,onda se mnogo manje gubi kada neki igraci ne mogu da igraju,ceo sistem izdigne igraca koji je taj mec na "zameni". Sto rece Zeljko Pantic za Ilica koji je menjao Sergeja u Norveskoj,jednostavno nam je zid toliko jak da kada se izvadi jedna cigla i ubaci druga mozda i slabija,zid se ne ljulja niti je upitna njegova stabilnost
Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2022/23

- Deep Purple
@Voja
Uporedi ulaganja koja je imao pokojni Sabo i Lazetić.Naravno tad je tek kretao proces Tsc-a a sad već imaju dug kontinuitet. Meni se iskreno više sviđao direktan fudbal kakav je Sabo praktikovao. Lazetić mnogo više taktički prilazi mečevima i ne odstupa toliko dok je Sabo davao slobodu Lukiću i Đilasu. Teško je danas igrati 4-4-2 i da oba napadača postignu 15 plus golova. Vraćali su mu na najbolji mogući način. Đilas me je uvek asocirao na Vardija dok mi je Lukić neki tenk sa nenormalnom fudbalskom inteligencijom. Ja bih Lukiću ponudio blanko ugovor u Vojvodini. Kakav majstor. Sve što od napadača možeš da zamisliš on može da pruži. On mi je ono iz košarkaškog rečnika može za dva, za tri i jako i do samog kraja.
Tsc je odigrao dosta bolje nego na Banovom Brdu i ostao kratkih rukava. Promašili su jako veliki broj šansi, trebali su Čukarički da izrutiniraju 2:0 / 3:1 a na kraju su mogli kratkih rukava da ostanu i izgube. Ali radi Lazetić fantastičan posao da su bolje počeli sezonu mogli su i za titulu da se bore bar ako ne da se vore za titulu bar da budu bliže blizancima. Njima bukvalno treba neki Badamosi i bili bi 30-40% bolji. Dobra selekcija ekipe.
Uporedi ulaganja koja je imao pokojni Sabo i Lazetić.Naravno tad je tek kretao proces Tsc-a a sad već imaju dug kontinuitet. Meni se iskreno više sviđao direktan fudbal kakav je Sabo praktikovao. Lazetić mnogo više taktički prilazi mečevima i ne odstupa toliko dok je Sabo davao slobodu Lukiću i Đilasu. Teško je danas igrati 4-4-2 i da oba napadača postignu 15 plus golova. Vraćali su mu na najbolji mogući način. Đilas me je uvek asocirao na Vardija dok mi je Lukić neki tenk sa nenormalnom fudbalskom inteligencijom. Ja bih Lukiću ponudio blanko ugovor u Vojvodini. Kakav majstor. Sve što od napadača možeš da zamisliš on može da pruži. On mi je ono iz košarkaškog rečnika može za dva, za tri i jako i do samog kraja.
Tsc je odigrao dosta bolje nego na Banovom Brdu i ostao kratkih rukava. Promašili su jako veliki broj šansi, trebali su Čukarički da izrutiniraju 2:0 / 3:1 a na kraju su mogli kratkih rukava da ostanu i izgube. Ali radi Lazetić fantastičan posao da su bolje počeli sezonu mogli su i za titulu da se bore bar ako ne da se vore za titulu bar da budu bliže blizancima. Njima bukvalno treba neki Badamosi i bili bi 30-40% bolji. Dobra selekcija ekipe.
- Deep Purple
Koliko ekipa ide ove godine u Evropu 4 ili 5 ako 4 piši propalo a ako 5 biće velika borba.
-
Vec se u Nišu vidi @bjekaeffect
Ziveo Partizan i majka Srbija!
Inače, Radnički junački drzi crtu..Imaju daleko brzu transformaciju od Vojvodine i već nekoliko puta su bili opasni po gol FKCZ..
Inače, Radnički junački drzi crtu..Imaju daleko brzu transformaciju od Vojvodine i već nekoliko puta su bili opasni po gol FKCZ..
-
Evo suza suzu stiže.NorthTribune wrote: ↑Sun Oct 23, 2022 6:03 pm Vec se u Nišu vidi @bjekaeffect
Najveće žrtve napredne Srbije. Svaka čast za otpor dugogodišnjoj nepravdi.
Ne kenjaj molim te,nije vama ponisten penal,nego je oprosten Kangi drugi zuti zbog simuliranja,klasicna zamena teza. Kanga vec imao zuti (a za takve startove u Evropi se vrlo cesto pokazuje i crveni),i simulirao penal,bacio se kao riba u more,5x ociglednije nego Covic u lazarevcu kada je dobio drugi zuti i 2 meca pauze od saveza. Zasticeni ste kao beli medvedi,kod one stopostotne sanse Ivanica Milunovic odnese mislim Jamkama i ne dobi zuti,a cela odbrana Radnickog vec "spremna" za drugi zuti,iako ljudi uopste ne igraju prljavo i agresivno. I sad ce masinerija da spinuje kako je Zvezdi ponisten penal,sto je laz. A tek taj vas tranparent... i za mnogo blaze transparente i skandiranja su prekidali utakmice dok se transparenti ne uklone i skandiranje ne prekine. SRAMOTNO JE SVE OVO!!! U zadnja dva meca oprosteno vam je 5 kartona. Al zato vas Evropa tacno smesti gde pripadate.
P.S.uvek se pitam kakav sklop moras biti da bi podrzavao ovakav ne klub,vec sistem

- Red Marquis
- Moderator
Za koji moj se uopšte i raspravljate?
Nismo mi krivi što je služba, aka delije, pogasila im forume. Pa sad treba ovde da ih čitamo.
Nismo mi krivi što je služba, aka delije, pogasila im forume. Pa sad treba ovde da ih čitamo.
Io odio Belgrado
Sta bi Lalatovicu veceras?
,,Napalio" se kao da igra protiv partizana ili hoce da se preporuci za zvezdinu klupu i smeni Milojevica
,,Napalio" se kao da igra protiv partizana ili hoce da se preporuci za zvezdinu klupu i smeni Milojevica

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pa ovaj mec mu je zadnja sansa da sacuva kakvu takvu reputaciju... ako izvuku bod,ima da gledamo Lalata na TVu i portalima sve do svetskog

A zvezdasi Piksija i Deju pustili niz vodu,a za Lalata verovatno i ne znaju da je igrao za njih i trenirao ih

Mene bi bilo sramota da ovo napisem 2 crvena za protivnika gol u 96 a produzeno 4 min igralo se dok ne daju crveni gol ma treba ugasiti nas fudbal bolje to nego da gledam 14 na 9 i jos kukanje valjda treba da bude 14 8 od pocetka i jedno 3 penala za zvezdu da bude pravdaNorthTribune wrote: ↑Sun Oct 23, 2022 6:03 pm Vec se u Nišu vidi @bjekaeffect
Bjeka efekt ...Od kad Bjeković navija cigane..?Sramota je ovo noćas bilo ,Al nije prvi ,niti poslednji put ..
- Deep Purple
Kaži mi gde smo?
(Ni na nebu ni na zemlji)
Ovo je mesto
(Ni na nebu ni na zemlji)!
(Ni na nebu ni na zemlji)
Ovo je mesto
(Ni na nebu ni na zemlji)!
Ono sto je meni neverovatno da niko ne spominje dve lopte u terenu prilikom zvezdine akcije kod drugog gola. Jel to regularan gol!?