Deep Purple wrote: ↑Tue Jan 02, 2024 10:54 pm
E pa ovako nisam hteo da pisem informaciju po informaciju, čekao sam malo više da ih imam na gomili pa da ih podelim.
Situacija u klubu je sledeća, isplaćeno je preko 75% celokupnog dugovanja, klub godinama nije bolje stajao finansijski.
Grad zateže rekonstrukciju, nema to ništa sa klubom i mi se tu kao klub ništa ne pitamo i zato se kasni ali bi trebalo da se situacija ispegla.
U klubu su svesni velike greške u vezi blokiranja komentara i žele da rade na tome da se približe navijačima i da ispeglaju celu situaciju svesni greške i načinjene štete.
Online shop će ove godine krenuti sa radom.
Kreće organizovanje našeg shopa u gradu (nije poznat datum), sa Murke shopom nije ozbiljna organizacija i klub će sa online shopom i prodavnicom preuzeti sve na sebe.
Kontigent odnosno broj dresova i artikala nije problem.
Tek će se ozbiljno raditi na marketingu.
Pojačan je skauting tim.
Mnogi ljudi koji su bili u klubu, više ne rade.
Maradona i nova akvizicija u skauting timu imaju odrešene ruke oko dovođenja pojačanja. Novi član skauting tima je radio u jednom velikom klubu isto iz okruženja.
Odigraće se velika prijateljska utakmica povodom jubileja sa jednom ekipom sa kojom delimo određenu istoriju i možda povratimo davno izgubljene prijateljske odnose sa njima. Na veliko zadovoljstvo su prihvatili.
Pregovara se sa dva reprezentativca iz okruženja (nisu ex-yu republike), možda dođe jedan ili dva reprezentativca iz ex-yu republika (nisu iz iste).
Ovo je najkraće moguće napisano. Detaljnije informacije u vezi pojačanja nemam.
Kada budem mogao nešto više i detaljnije da podelim sa vama, to ću i uraditi. Za sad stvarno ne znam ništa više oko transfera.
@Rabba gore iznad je polu-informacija, moja je greška što sam tako okačio samo link, išao sam na posao i samo na brzinu podelio.