Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Sun Jan 14, 2024 8:56 am Vojo, Loizos Loizu je jedan od najvećih kiparskih talenata u poslednjih dugo. Dečko u svojoj 20oj godini je dugi niz godina standardni reprezentativac. Mislim da je za A tim debitovao sa tipa 16 godina.
Samo na Kipru je veliki problem što menadžeri kandžama drže igrače, ovaj dečko je već tri - četiri sezone standardan a otićiće tek kada neko ispuni novčanu želju njegovih menadžera, što se neće desiti ako su alavi.
Samo pogledati Valakarija.
Firma kej

Post by Firma kej »

U pregovorima između Vojvodine i Novog Pazara u vezi Sisea nije problem klub već igrač koji "želi" da ostane u Pazaru do kraja leta
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Rabba wrote: Sun Jan 14, 2024 8:56 am Vojo, Loizos Loizu je jedan od najvećih kiparskih talenata u poslednjih dugo. Dečko u svojoj 20oj godini je dugi niz godina standardni reprezentativac. Mislim da je za A tim debitovao sa tipa 16 godina.
Ma ja sve manje pratim fudbal, al evo ovako kad pogledam neki izvestaj odmah mi "radar zapisti", ne zbog gola nego zbog drzanja tela, kretanja... a do sad nikad cuo za decka
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

A što bi Pazar prodavao svog prvotimca glavnoj konkurenciji za Evropu.
srkins

Post by srkins »

Karlsson wrote: Sun Jan 14, 2024 1:06 pm A što bi Pazar prodavao svog prvotimca glavnoj konkurenciji za Evropu.
Istice mu ugovor za 6 meseci pa je onda Pazar u malo nezgodnoj poziciji ,verovatno idu na ono bolje ista nego nista tj bolje da uzmu sada 100-150k nego na leto da ode za dzabe
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

srkins wrote: Sun Jan 14, 2024 1:17 pm
Karlsson wrote: Sun Jan 14, 2024 1:06 pm A što bi Pazar prodavao svog prvotimca glavnoj konkurenciji za Evropu.
Istice mu ugovor za 6 meseci pa je onda Pazar u malo nezgodnoj poziciji ,verovatno idu na ono bolje ista nego nista tj bolje da uzmu sada 100-150k nego na leto da ode za dzabe
A jel nasim klubovima zakonom zabranjeno da produze ugovor sa igracem? Posebno eto ako on zeli ostati u Pazaru
Image
srkins

Post by srkins »

Voja wrote: Sun Jan 14, 2024 1:30 pm
srkins wrote: Sun Jan 14, 2024 1:17 pm
A jel nasim klubovima zakonom zabranjeno da produze ugovor sa igracem? Posebno eto ako on zeli ostati u Pazaru
Od 2020 decko je igrao za 6 klubova izgleda da voli te kratke ugovore tako da koliko ja vidim decku je pre cilj da ode natrag u Tursku kad istekne ugovor za Pazarom nego da produzava ugovor s njima to je cisto moje misljenje ,nije naravno zabranjeno nasim klubovima da produzuju ugovore vec jednostavno ne vidim u njegovoj karijeri ostanke na jednom mestu duzi period
srkins

Post by srkins »

Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

srkins wrote: Sun Jan 14, 2024 1:48 pm https://www.zurnal.rs/scc/clanak/173093 ... i-procenti po meni los posao
Очекивано, шта ће да труне овде без минута... Дај Боже да буде још један у низу грешака и да се наметне и достигне потенцијал...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
1892

Post by 1892 »

Mare_Liman wrote: Sun Jan 14, 2024 1:51 pm
srkins wrote: Sun Jan 14, 2024 1:48 pm https://www.zurnal.rs/scc/clanak/173093 ... i-procenti po meni los posao
Очекивано, шта ће да труне овде без минута... Дај Боже да буде још један у низу грешака и да се наметне и достигне потенцијал...

Za razliku od Neškovića, Novevskog, Aksentijevića mali Miletić baš ništa nije pokazao u našem dresu, a imao je i užasna izdanja poput crvenog kartona protiv Čuke prošle sezone itd..
Come on you Reds!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

1892 wrote: Sun Jan 14, 2024 2:39 pm

Za razliku od Neškovića, Novevskog, Aksentijevića mali Miletić baš ništa nije pokazao u našem dresu, a imao je i užasna izdanja poput crvenog kartona protiv Čuke prošle sezone itd..
Rekao bih da nijedan od nabrojanih nije pokazao ono sto sam od njih ocekivao, ali od Miletica kada sam gs video prvi put na terenu posle i nisam ocekivao nesto posebno, jer mislim da nije kapacitet koji navodite
Image
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

1892 wrote: Sun Jan 14, 2024 2:39 pm

За Новевског се не бих сложио искрено, Антонијевић је на позајмици свакако, не знам да л уз право откупа, ал је показао нешто мало потенцијала, Нешковић је сигурно био бољи од Бастајића, али да се Милетићу давала шанса ко Нешковићу ко зна каква би прича била, па не можеш ти да не играш целу сезону ил добијаш мунуте на кашичицу и у једној утакмици покидаш, можеш ако си калибар лиге петице, мада некад ни они, али свакако мислим да уопште није добио праву прилику, после циганске прошао је нашу омладинску школу заслужио је бар неку прилику да покаже да л може бар да се намеће, дечко је овако скроз океј, сваки пут је дао 100% и заслужио је да му се пожели сва срећа и да буде имао много више минута него код нас, сад да л треба жалити време ће показати...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ernesto

Post by ernesto »

Bila je komplikovana situacija oko Miletica, Nije ga Gat hteo na dvojnu ...agenti prepotentni itd... dobicemo neke procente i cao
Banujte me molim vas :beg:
Koral

Post by Koral »

Mare_Liman wrote: Sun Jan 14, 2024 2:05 am Претходних дана се озбиљно преговарало и наводно трансфер Сисеа зависи само од њега, изјавио је да жели да остане у Пазару до краја сезоне да помогне клубу да оствари своје циљеве... Видећемо шта ће нам донети наредни дани

ООФ ТОПИК : Срећна свима Православна Нова година !
Kakav bre Sise, jel oni prate bilo sta? Lik je najviše kikseva napravio i koštao Pazar mnogo bodova ove zime. Sa druge strane treba probati Izuchuckwu Anthony koji je imao odličnu polusezonu u Kragujevcu, ali ih je upravo napustio! Dovesti njega pre nego što pronađe klub, igrač odličan jak i brz

Image
021

Post by 021 »

Minutaža Miletića u prvom timu Vojvodine u zvaničnim utakmicama (izvor Transfermarkt):
23/24: 270 minuta, 6 utakmica
22/23: 486 minuta, 12 utakmica
21/22: 338 minuta, 11 utakmica
20/21: 104 minuta, 2 utakmice (veći deo sezone igrao je za omladince)

Još jedan u nizu mladih fudbalera koji napuštaju klub, a da nisu dobili priliku. U ovo malo utakmica što je igrao, nagovestio je potencijal, ali klub jednostavno nije bio voljan da ga isforsira. Želim mu sreću u nastavku karijere. Voždovac je napravio odličan posao, uopšte se ne bih iznenadio ako na kraju završe ispred nas.

Klubu koji poklanja mlade igrače, a novce troši na vedete poput Malbašića i Kajevića, ni Bog ne može pomoći...
Post Reply