Samo na Kipru je veliki problem što menadžeri kandžama drže igrače, ovaj dečko je već tri - četiri sezone standardan a otićiće tek kada neko ispuni novčanu želju njegovih menadžera, što se neće desiti ako su alavi.
Samo pogledati Valakarija.
Samo na Kipru je veliki problem što menadžeri kandžama drže igrače, ovaj dečko je već tri - četiri sezone standardan a otićiće tek kada neko ispuni novčanu želju njegovih menadžera, što se neće desiti ako su alavi.
Ma ja sve manje pratim fudbal, al evo ovako kad pogledam neki izvestaj odmah mi "radar zapisti", ne zbog gola nego zbog drzanja tela, kretanja... a do sad nikad cuo za decka
A jel nasim klubovima zakonom zabranjeno da produze ugovor sa igracem? Posebno eto ako on zeli ostati u Pazaru
Od 2020 decko je igrao za 6 klubova izgleda da voli te kratke ugovore tako da koliko ja vidim decku je pre cilj da ode natrag u Tursku kad istekne ugovor za Pazarom nego da produzava ugovor s njima to je cisto moje misljenje ,nije naravno zabranjeno nasim klubovima da produzuju ugovore vec jednostavno ne vidim u njegovoj karijeri ostanke na jednom mestu duzi periodVoja wrote: ↑Sun Jan 14, 2024 1:30 pmA jel nasim klubovima zakonom zabranjeno da produze ugovor sa igracem? Posebno eto ako on zeli ostati u Pazaru
Очекивано, шта ће да труне овде без минута... Дај Боже да буде још један у низу грешака и да се наметне и достигне потенцијал...srkins wrote: ↑Sun Jan 14, 2024 1:48 pm https://www.zurnal.rs/scc/clanak/173093 ... i-procenti po meni los posao
Mare_Liman wrote: ↑Sun Jan 14, 2024 1:51 pmОчекивано, шта ће да труне овде без минута... Дај Боже да буде још један у низу грешака и да се наметне и достигне потенцијал...srkins wrote: ↑Sun Jan 14, 2024 1:48 pm https://www.zurnal.rs/scc/clanak/173093 ... i-procenti po meni los posao
Rekao bih da nijedan od nabrojanih nije pokazao ono sto sam od njih ocekivao, ali od Miletica kada sam gs video prvi put na terenu posle i nisam ocekivao nesto posebno, jer mislim da nije kapacitet koji navodite1892 wrote: ↑Sun Jan 14, 2024 2:39 pmMare_Liman wrote: ↑Sun Jan 14, 2024 1:51 pmОчекивано, шта ће да труне овде без минута... Дај Боже да буде још један у низу грешака и да се наметне и достигне потенцијал...srkins wrote: ↑Sun Jan 14, 2024 1:48 pm https://www.zurnal.rs/scc/clanak/173093 ... i-procenti po meni los posao
Za razliku od Neškovića, Novevskog, Aksentijevića mali Miletić baš ništa nije pokazao u našem dresu, a imao je i užasna izdanja poput crvenog kartona protiv Čuke prošle sezone itd..
За Новевског се не бих сложио искрено, Антонијевић је на позајмици свакако, не знам да л уз право откупа, ал је показао нешто мало потенцијала, Нешковић је сигурно био бољи од Бастајића, али да се Милетићу давала шанса ко Нешковићу ко зна каква би прича била, па не можеш ти да не играш целу сезону ил добијаш мунуте на кашичицу и у једној утакмици покидаш, можеш ако си калибар лиге петице, мада некад ни они, али свакако мислим да уопште није добио праву прилику, после циганске прошао је нашу омладинску школу заслужио је бар неку прилику да покаже да л може бар да се намеће, дечко је овако скроз океј, сваки пут је дао 100% и заслужио је да му се пожели сва срећа и да буде имао много више минута него код нас, сад да л треба жалити време ће показати...1892 wrote: ↑Sun Jan 14, 2024 2:39 pmMare_Liman wrote: ↑Sun Jan 14, 2024 1:51 pmОчекивано, шта ће да труне овде без минута... Дај Боже да буде још један у низу грешака и да се наметне и достигне потенцијал...srkins wrote: ↑Sun Jan 14, 2024 1:48 pm https://www.zurnal.rs/scc/clanak/173093 ... i-procenti po meni los posao
Za razliku od Neškovića, Novevskog, Aksentijevića mali Miletić baš ništa nije pokazao u našem dresu, a imao je i užasna izdanja poput crvenog kartona protiv Čuke prošle sezone itd..
Kakav bre Sise, jel oni prate bilo sta? Lik je najviše kikseva napravio i koštao Pazar mnogo bodova ove zime. Sa druge strane treba probati Izuchuckwu Anthony koji je imao odličnu polusezonu u Kragujevcu, ali ih je upravo napustio! Dovesti njega pre nego što pronađe klub, igrač odličan jak i brzMare_Liman wrote: ↑Sun Jan 14, 2024 2:05 am Претходних дана се озбиљно преговарало и наводно трансфер Сисеа зависи само од њега, изјавио је да жели да остане у Пазару до краја сезоне да помогне клубу да оствари своје циљеве... Видећемо шта ће нам донети наредни дани
ООФ ТОПИК : Срећна свима Православна Нова година !