Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Владика
Administrator

Post by Владика »

Памтим ону епизоду са Грујићем када смо тукли партизан на јна са 6-5. Ниша Савељић га је ударио песницом пред судијом а он ништа није свирао. Неправда је толико заболела Душка да је почео да плаче на сред терена. После је отишао у Кину....
Што се тиче Јелачић, он је играо халфа у оној генерацији са Тривићем,Шарчевићем и младим Шаулом. Мада реално никада не би играо да му тата није био директор "Стана" који је у то време био спонзор клуба.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Gruja je bio kapiten, ne u prvoj sezoni (Vojvodina je u to doba imala ekstra jaku ekipu). U Vojvodini je proveo tri ipo godine, koliko imam info. Dosao je iz Kule, tamo je prosao komplet oml. skolu. Kasnije je igrao u Kini (cetiri sezone) i u Madjarskoj (dve, ako se ne varam, Bekescaba)
stefan

Post by stefan »

Sportske.net wrote:Vojvodina dobija neočekivana pojačanja?
21. jul 2009. | 09:11 | Izvor: Sportske.net
Postoji mogućnost da u klubu ostanu Buač i Grozdanovski, igrači koji nisu našli klub. Sa njima dvojicom konkurencija bi bila mnogo jača. Što se kapitena Popovića tiče, on je i dalje čvrst u nameri da ode, makar pauzirao pola godine. Batak ponovo aktuelan, Nguela koči viza. Za Vojvodinu je prelazni rok rano počeo, ali je daleko od završetka. Sportski direktor Pantelić kaže da on jedini ne odmara, još se čeka Džekson Nguelo iz Kameruna, koga koči komplikovana papirologija za dobijanje naše vize. I dalje nije isključena opcija povratka Radoslava Bataka, a navijače zanima šta je sa fudbalerima kojima je istekao ugovor i koji još nisu našli nove klubove. Kapiten Aleksandar Popović ne želi da ostane. „Neću novi ugovor, hoću u inostranstvo, i spreman sam da pauziram do januara, do kada imam obavezu prema Vojvodini“, kaže ovaj fudbaler. On kaže da ima ponude sa Istoka, a razočaran je odlukom kluba da ga ne licencira, ako ne potpiše novi ugovor. Što se ostalih tiče, Grozdanovski, za koga se pričalo da je na meti Rijeke je spreman na kompromis, a još je nejasna situacija oko Buača. „Razgovaraću sa svom trojicom, u pitanju su sjajni momci i odlični igrači, verujem da ćemo se dogovoriti. Približava se rok za licenciranje igrača i moramo da znamo na čemu smo“, rekao je Pantelić. Videćemo hoće li neko od pomenute trojice igrača ipak ostati u klubu, što bi bilo veliko pojačanje za „Vošu“.
Buac i Grozdanoski su meni dva jako draga igraca, za koje mislim da nisu jos uvek pokazali ni delic svojih mogucnosti. Verujem da ce ih Stepi staviti na poziciju koja im odgovara i da ce u narednoj sezoni pokazati koliko vrede, i na taj nacin zainteresovati vece klubove od onih koji su se spominjali ovog leta. Tuzno je sto kapiten vicesampiona, ne moze da pronadje inostrani anganzman. To samo pokazuje kako se radilo prethodnih godina. Mada i ova izjava Popa je neprimerena poziciji i tretmanu koji je imao u klubu.

Pored Trivunovica, novi clan OFK Beograda bi trebalo da postane i Nikola Simic, koji inace nije uspeo da pronadje anganzman u Rusiji. Ocekuje se da ce u narednim danima potpisati ugovor sa Romanticarima.

Da li je neko od nasih " skauta " sa foruma uspeo da iskopa nesto o tajanstvenom pojacanju Džeksonu Ngueli iz Kameruna ?
Jedem luka i slanine ...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

podbara wrote:Памтим ону епизоду са Грујићем када смо тукли партизан на јна са 6-5. Ниша Савељић га је ударио песницом пред судијом а он ништа није свирао. Неправда је толико заболела Душка да је почео да плаче на сред терена.
Nije bas da sudija tad nista nije svirao,jer je Gruja zaplakao posto je dobio crveni karton
Image
Turija

Post by Turija »

Veoma mi je drago što je Duško Grujić ponovo u Vojvodini :D .
Gruja je pravi Vojvodinaš.Nije dosegao fudbalske visine, i napravio tako blistavu karijeru kao Dejan Govedarica, ali njih dvojicu, kao ljude i danas vidim u istoj ravni.Gruja je, kao i Deja, za Vošu ostavljao srce na terenu.
Pozdravljam potez uprave i povratak Grujića u naš, i njegov, Klub :!: :!: :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

stefan wrote:
Sportske.net wrote:Vojvodina dobija neočekivana pojačanja?
21. jul 2009. | 09:11 | Izvor: Sportske.net
Postoji mogućnost da u klubu ostanu Buač i Grozdanovski, igrači koji nisu našli klub. Sa njima dvojicom konkurencija bi bila mnogo jača. Što se kapitena Popovića tiče, on je i dalje čvrst u nameri da ode, makar pauzirao pola godine. Batak ponovo aktuelan, Nguela koči viza. Za Vojvodinu je prelazni rok rano počeo, ali je daleko od završetka. Sportski direktor Pantelić kaže da on jedini ne odmara, još se čeka Džekson Nguelo iz Kameruna, koga koči komplikovana papirologija za dobijanje naše vize. I dalje nije isključena opcija povratka Radoslava Bataka, a navijače zanima šta je sa fudbalerima kojima je istekao ugovor i koji još nisu našli nove klubove. Kapiten Aleksandar Popović ne želi da ostane. „Neću novi ugovor, hoću u inostranstvo, i spreman sam da pauziram do januara, do kada imam obavezu prema Vojvodini“, kaže ovaj fudbaler. On kaže da ima ponude sa Istoka, a razočaran je odlukom kluba da ga ne licencira, ako ne potpiše novi ugovor. Što se ostalih tiče, Grozdanovski, za koga se pričalo da je na meti Rijeke je spreman na kompromis, a još je nejasna situacija oko Buača. „Razgovaraću sa svom trojicom, u pitanju su sjajni momci i odlični igrači, verujem da ćemo se dogovoriti. Približava se rok za licenciranje igrača i moramo da znamo na čemu smo“, rekao je Pantelić. Videćemo hoće li neko od pomenute trojice igrača ipak ostati u klubu, što bi bilo veliko pojačanje za „Vošu“.
Buac i Grozdanoski su meni dva jako draga igraca, za koje mislim da nisu jos uvek pokazali ni delic svojih mogucnosti. Verujem da ce ih Stepi staviti na poziciju koja im odgovara i da ce u narednoj sezoni pokazati koliko vrede, i na taj nacin zainteresovati vece klubove od onih koji su se spominjali ovog leta. Tuzno je sto kapiten vicesampiona, ne moze da pronadje inostrani anganzman. To samo pokazuje kako se radilo prethodnih godina. Mada i ova izjava Popa je neprimerena poziciji i tretmanu koji je imao u klubu.

Pored Trivunovica, novi clan OFK Beograda bi trebalo da postane i Nikola Simic, koji inace nije uspeo da pronadje anganzman u Rusiji. Ocekuje se da ce u narednim danima potpisati ugovor sa Romanticarima.

Da li je neko od nasih " skauta " sa foruma uspeo da iskopa nesto o tajanstvenom pojacanju Džeksonu Ngueli iz Kameruna ?
vezano za naseg kapitena,pa neki ide vise i ovako nikako neigra,bilo bi za nas pojacanje ako bi otisao,a voleo bi da vidim ko ce da ga kupi!!!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
etxeberria

Post by etxeberria »

Batak je presao u Antalyaspor, tako da nista od njega.
sam svoj najveci neprijatelj
Koral

Post by Koral »

etxeberria wrote:Batak je presao u Antalyaspor, tako da nista od njega.
Iz Ankare u Antaliju?
ssnigd

Post by ssnigd »

Sto kad bi se prevelo na naski, ako ovaj Kamerunac nije dovoljno dobar i ako nam Plecko ne dotera malo kilazu i spremu u red, obrali smo zelen bostan. Bice borbe ko ce pored Lovre poceti u odbrani na poziciji stopera.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
etxeberria

Post by etxeberria »

Koral wrote:
Iz Ankare u Antaliju?
Bas tako.
:)

Post by :) »

Mislim da je je najbolje tako sto se tice Bataka, zaboravio sam kako je igrao, al znam da voli da se provodi tj tako mi je ostao u secanju.
ice

Post by ice »

Nasi talentovani omladinci Deak i Markovic pozajmljeni su novom srpskoligasu Veterniku.To je dobro za momke,moci ce da igraju,a mislim da igraci tih potencijala ne zasluzuju da vrhunac igranja dozivljavaju u omladinskoj ligi.Posebno treba obratiti paznju na mladog Deaka koji je bio kadetski reprezentativac Srbije.Dakle,ko god je u mogucnosti da prati utakmice Veternika,neka obrati paznju na ova dva mlada momka.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Buac u Zvezdi :?: :?: :?:

Opsirnije
Samo napred Vojvodina!!!
etxeberria

Post by etxeberria »

SlobaNN wrote:Buac u Zvezdi :?: :?: :?:

Opsirnije
Seca li se neko onog intervjua...
Владика
Administrator

Post by Владика »

etxeberria wrote:
SlobaNN wrote:Buac u Zvezdi :?: :?: :?:

Opsirnije
Seca li se neko onog intervjua...
buac wrote:Ja sam sad spreman pred novinarima da kažem da ni po koju cenu ne bih presao u neki BG klub
Nadam se da ovo nije istina! :oops:
Post Reply