Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: Transferi

Post by Mare_Liman »

Karlsson wrote: Mon Jan 15, 2024 7:58 pm
Mare_Liman wrote: Mon Jan 15, 2024 7:55 pm Нека чује сваки лала, циганска смо филијала ... :greenbutt:

Да занемаримо горе написано, реално јако квалитетан играч за нашу лигу, убеђен сам да ће направити разлику поготово ако будемо са 3 играли назад Матеус и он у везном реду буквално Бог да нас види, али докле људи више са циганима да се појачавамо
Odigrao dve sezone za njih, nije čak ni njihovo dete. Zar ćemo sada da otpišemo svakog domaćeg igrača koji je nosio blizanački dres?
Апсолутно, да је стање у клубу нормално ми не би требали да имамо ни једног играча близанаца, већ би имали 2-3 па чак и 4 играча из наше омладинске школе који су ту већ скупили искуства, уз по којег странца и играча из нашег лиге који нема везе са близанцима, кад би неки играч тако прешао из звезде у партизан била би експлозија са друге стране, зато кажем да је нормално време ми уопште не би требало да се задовољавамо играчима највећег шљама Србије, а поготово не да им оживаљавамо каријере, јебига неко друго време је свакако, после Вељка Симића и сличних ред је и на њега, имаће свакако подршку докле год даје 100% на терену, ал кажем реално, буквално смо како резултатима тако и екипом постали тешка филијала, ако овако наставимо цигане нећемо добити још 10 година наредних... Кад буде нешто боље стање у омладинској школи онда треба да тежимо ка томе да близанаца нема, ако тежимо ка томе да их у граду нема, да их на трибина кад играмо против њих нема, онда нам не требају ни у клубу, како у стручном штабу тако и у играчком кадру, пљујемо Кабића, Иванића, Полетановића, Мелега а задовољамо се кад нас појачају бивши цигани... Ко кога ту зајебава онда ? Наравно најмањи циган од свих који су прошли и ко што сам рекао драго ми је да је дошао, али у медијима ће писати звездин изданак донео воши 3 бода, што не би писало највећи таленат из вошине школе донело 3 бода старој дами? Ако ћемо се констатно појачавати и бити задовољни појачањима који су имали било какве везе са близанцима боље да се назовемо ко што је неко рекао Црвена Војводина... Толико се форсира то посебност, јединство, колико смо другачији од њих, фали нам индетитет...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Karlsson

Post by Karlsson »

Ako eliminišemo domaće igrače koji su igrali u blizancima, uzmemo u obzir da ne možemo da priuštimo prvotimce TSC-a i Čukaričkog, da ne volimo kada nam dođu povratnici, da smo indeferentni kada nam dolaze igrači iz Radnika, Spartaka itd. Koji onda to domaći igrači nas zadovoljavaju? Koji nam preostaju?
Ja koliko se sećam poslednji put kada nam je došao domaći igrač, a da smo generalno bili zadovoljni je Čumić.
slanina

Post by slanina »

Možemo da se prekrstimo u NSCZ,već postoji navijačka grupa a mi recimo možemo da se zovemo FK NSCZ,ali ne ovi sa najlona oni su lokalpatriote,dolaze iz istog kraja :mrgreen:

Jel ima još koji ganfer,malo je ovo daj bar još trojicu...

Da me ne shvati neko pogrešno,ovi što dolaze su verovatno 10 u glavu za ovaj igrački kadar što mi imamo,ali daj vrati nekog proverenog našeg igrača :deal:
Last edited by slanina on Mon Jan 15, 2024 8:21 pm, edited 3 times in total.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Karlsson

Post by Karlsson »

Mare_Liman wrote: Mon Jan 15, 2024 8:09 pm
Апсолутно, да је стање у клубу нормално ми не би требали да имамо ни једног играча близанаца, већ би имали 2-3 па чак и 4 играча из наше омладинске школе који су ту већ скупили искуства, уз по којег странца и играча из нашег лиге који нема везе са близанцима, кад би неки играч тако прешао из звезде у партизан била би експлозија са друге стране, зато кажем да је нормално време ми уопште не би требало да се задовољавамо играчима највећег шљама Србије, а поготово не да им оживаљавамо каријере, јебига неко друго време је свакако, после Вељка Симића и сличних ред је и на њега, имаће свакако подршку докле год даје 100% на терену, ал кажем реално, буквално смо како резултатима тако и екипом постали тешка филијала, ако овако наставимо цигане нећемо добити још 10 година наредних... Кад буде нешто боље стање у омладинској школи онда треба да тежимо ка томе да близанаца нема, ако тежимо ка томе да их у граду нема, да их на трибина кад играмо против њих нема, онда нам не требају ни у клубу, како у стручном штабу тако и у играчком кадру, пљујемо Кабића, Иванића, Полетановића, Мелега а задовољамо се кад нас појачају бивши цигани... Ко кога ту зајебава онда ? Наравно најмањи циган од свих који су прошли и ко што сам рекао драго ми је да је дошао, али у медијима ће писати звездин изданак донео воши 3 бода, што не би писало највећи таленат из вошине школе донело 3 бода старој дами? Ако ћемо се констатно појачавати и бити задовољни појачањима који су имали било какве везе са близанцима боље да се назовемо ко што је неко рекао Црвена Војводина... Толико се форсира то посебност, јединство, колико смо другачији од њих, фали нам индетитет...
A koliko si imao godina kada je Šestić igrao za nas? Što se tiče Poletanovića, Melega, Ivanića kod njih je problem što su se kleli u Vojvodinu, pa su posle pogazili reč.
Njegoš čak ni nije potekao iz zvezde.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

На којој позицији он игра, ако је задњи везни ко што пише, ту онда имамо њега Индиа, Савићевића и Милосављевића, а предњег немамо ниједног...
Last edited by Uvek sa tobom on Mon Jan 15, 2024 8:36 pm, edited 1 time in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
slanobarac

Post by slanobarac »

Nije potekao iz zvezde ali kad je stigla ponuda iz Dinama Zagreb koja je bila povoljnija za njegov Rad on je izabrao zvezdu. Jer kako je sam rekao"zvezda je zvezda".
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

slanina wrote: Mon Jan 15, 2024 8:17 pm Možemo da se prekrstimo u NSCZ,već postoji navijačka grupa a mi recimo možemo da se zovemo FK NSCZ,ali ne ovi sa najlona oni su lokalpatriote,dolaze iz istog kraja :mrgreen:

Jel ima još koji ganfer,malo je ovo daj bar još trojicu...

Da me ne shvati neko pogrešno,ovi što dolaze su verovatno 10 u glavu za ovaj igrački kadar što mi imamo,ali daj vrati nekog proverenog našeg igrača :deal:
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Karlsson wrote: Mon Jan 15, 2024 8:18 pm
Mare_Liman wrote: Mon Jan 15, 2024 8:09 pm
A koliko si imao godina kada je Šestić igrao za nas? Što se tiče Poletanovića, Melega, Ivanića kod njih je problem što su se kleli u Vojvodinu, pa su posle pogazili reč.
Njegoš čak ni nije potekao iz zvezde.
Нема то никакве везе, кажем само како јесте, уместо да градимо иднетитет, да се ослањамо на наше повратинке и нашу школу ми враћамо бивше цигане, а против истих тих се боримо за превласт на трибинама, граду, покрајини итд. Желимо да све буде наше а управи и екипи нам све сами цигани... Нисмо цигане добили од 2013 на нашем стадиону, о чему причамо ... Логично да се нећу радовати ни једном цигану ни гробару који крочи код нас, има толико окорелих Фирмаша, Војводинаша како год хоћеш са потенцијалом и квалитетом који су били у омладинској школи али су тате и паре биле прече и они никад нису успели... Не видим проблем у томе што очекивано не желимо близанце у нашем клубу без обзира што Његош није "њихов" и што ће донети квалитет у екипу
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Uvek sa tobom wrote: Mon Jan 15, 2024 8:36 pm На којој позицији он игра, ако је задњи везни ко што пише, ту онда имамо њега Индиа, Савићевића и Милосављевића, а предњег немамо ниједног...
Što je najgore mislim da je samo Indio tu prava 6, da su svi ostali 8, koje mogu da pokriju 6.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

MiSmoFKV! wrote: Mon Jan 15, 2024 8:43 pm
Uvek sa tobom wrote: Mon Jan 15, 2024 8:36 pm На којој позицији он игра, ако је задњи везни ко што пише, ту онда имамо њега Индиа, Савићевића и Милосављевића, а предњег немамо ниједног...
Što je najgore mislim da je samo Indio tu prava 6, da su svi ostali 8, koje mogu da pokriju 6.
Мислим да је и Његош 6ица али ова двојица су 8ице
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ajd na stranu sve, da zanemarimo gde su igrali. Logično pitanje se samo postavlja. Imamo 2 ljuto plaćena golmana. Samo jedan može da igra. Imamo 4 ljuto plaćena srednjaka, prvotimca, samo dvojica mogu da budu na terenu. Jel ja propuštam nešto, neka nova pravila ili šta? Borimo se na više frontova? Evropu igramo? Ne kontam. Ovo nije smisleno trošenje resursa, a Njegoš Petrović je pojačanje na poziciji na kojoj nam zapravo pojačanje ne treba, već podrška. Ovi su maheri da pretrpaju, džak bez dna bi pretrpali...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Odlicno pojacanje.

Petrovic je za mene bivsi igrac Rada.

Ernesto baci neki info za desnog beka :beg:

Kako smo u 2 nedelje iz najgoreg veznog reda presli u jedni od boljih :mrgreen:
021

Post by 021 »

Stavite recycle bin ikonu umesto plave zvezde na grbu...
limanfkv

Post by limanfkv »

Ima i taj rat...
0.0625
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Post Reply