Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

Dejan

Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, sreda 18h

Post by Dejan »

Lešinari dolaze u Novi Sad na polufinale Kupa Srbije
08 mart 2013

Vojvodina će imati veliku podršku u meču polufinala Kupa Srbije protiv OFK Beograda. Dolazak na "Karađorđe" najavili su i navijači Borca iz Banjaluke. Popularni Lešinari će zajedno sa pristalicama Voše pružiti podršku ekipi Nebojše Vignjevića.

Odnosi navijača "Stare dame" i Lešinara su već godinama na visokom nivou i često pristalice dva kluba posećuju jedni druge. Nedavni dolazak Stojana Vranješa biće prilika i da Lešinari pozdrave nekadašnjeg ljubimca, koji sada nastupa za "lale".

http://www.sportal.rs/news.php?news=95537" onclick="window.open(this.href);return false;
borrissey

Post by borrissey »

Jbt, kakvo govnjivo vreme je najavljeno za sredu... http://www.weather2umbrella.com/sr/vrem ... /meteogram" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

Sasa Kis prvotimac Hajduka najavio dolazak u sredu da bodri FK Vojvodinu, kaze da su za vikend dobili najjaci sastav OFK Beograda i da Vojvodina treba da iskoristi "rupu" na levom beku beogradjana!
Marcello

Post by Marcello »

borrissey wrote:Jbt, kakvo govnjivo vreme je najavljeno za sredu... http://www.weather2umbrella.com/sr/vrem ... /meteogram" onclick="window.open(this.href);return false;
To smo već apsolvirali - što lošije vreme, to motivacija mora biti veća! Nema opravdanja! :cheers:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Идеално би било да буде што горе време па да сви они који долазе због беспланих карата остану кући.
За нас који волимо Војводину нема оправдања :cheers:
1914

Post by 1914 »

Najvaznije je da neprimimo gol na nasem terenu.Onda ce nam biti laksi posao u Beogradu.
Andreyos

Post by Andreyos »

Ljubomir1996 wrote:Sasa Kis prvotimac Hajduka najavio dolazak u sredu da bodri FK Vojvodinu, kaze da su za vikend dobili najjaci sastav OFK Beograda i da Vojvodina treba da iskoristi "rupu" na levom beku beogradjana!
To je lepo od njega,ali nisi morao da mu udariš tako loš marketing.Voša i Hajduk nisu bratski klubovi
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
madda fakka

Post by madda fakka »

Marcello wrote:
borrissey wrote:Jbt, kakvo govnjivo vreme je najavljeno za sredu... http://www.weather2umbrella.com/sr/vrem ... /meteogram" onclick="window.open(this.href);return false;
To smo već apsolvirali - što lošije vreme, to motivacija mora biti veća! Nema opravdanja! :cheers:
Iskreno ovi jako lose prognoziraju vreme... Mozda bude pljusak sa grmljavinom ali se ocekuje najverovatnije suvo i +17 bilo kako bilo svi na stadion!
I Bog je Slaninar...
borrissey

Post by borrissey »

Marcello wrote:
Narafski, nego me brine da ne ostanu kod kuće neki iz drugih mesta, ako bude njesra vreme... Što se mene tiče, ja sam izorganizovao i odlazak na revanš već :mrgreen:
milancl

Post by milancl »

kafe bagdad wrote:Идеално би било да буде што горе време па да сви они који долазе због беспланих карата остану кући.
За нас који волимо Војводину нема оправдања :cheers:
Apsolutno se slažem :cheers:

Neko reče da možda neće doći oni van Ns-a ako bude loše vreme. To nema nikakve veze druže moj.
Ko gleda u nebo kad kreće na utakmicu taj Vošu ne voli. Vreme kakvo bude bude - najbitnije je da mi sa sve 3 tribine pružimo pravu podršku.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Nikola

Post by Nikola »

Pozivam Slaninare svih generacija da se okupimo na severu i nosimo Vojvodinu do pobede protiv laznog stogodisnjaka.
ПУШТАМ КИШУ!
lazarr

Post by lazarr »

Bio sam pre sat vremena da podignem dres u Pariskom magazinu. Usput sam trazio i 2 karte za drugare, ali su mi rekli da nema vise ni jedne jedine. Sve je podeljeno.
Pustice jos jedan kontigent karata neposredno pred utakmicu ali nezna se koja je to cifra.....
Lepo ili ruzno vreme, stadion bi trebao da bude pun.
Jos manje od 48h......... :cheers:
DUB

Post by DUB »

lazarr wrote:Bio sam pre sat vremena da podignem dres u Pariskom magazinu. Usput sam trazio i 2 karte za drugare, ali su mi rekli da nema vise ni jedne jedine. Sve je podeljeno.
Pustice jos jedan kontigent karata neposredno pred utakmicu ali nezna se koja je to cifra.....
Lepo ili ruzno vreme, stadion bi trebao da bude pun.
Jos manje od 48h......... :cheers:
Takodje. Doduse meni rekose samo za zapad da nemaju vise i da probam na drugim mestima. Samo se nadam da karte nije razgrabila publika "za dz" koja usled loseg vremena resi da ne dodje, a tvoji i moji i razni neciji drugari koji su inace redovni ne ostanu bez karti.

Bilo je i dosta klinaca koji su uzimali karte, dal istok ili sever nisam ispratio, ali da ste im samo videli zar u ocima kad su ih dobili! Kao da su dobili karte najmanje za finale lige sampiona!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
shecky

Post by shecky »

DUB wrote:Bilo je i dosta klinaca koji su uzimali karte, dal istok ili sever nisam ispratio, ali da ste im samo videli zar u ocima kad su ih dobili! Kao da su dobili karte najmanje za finale lige sampiona!
uff kako ovo lepo zvuci!!!
mada iskreno ja bih zabranio maloletnicima da uzimaju karte.. skontaj da sad dodju govanca mala zna se cija.. pouzimaju karte i onda oni koji bi zaista isli da gledaju tekmu mogu da .........

btw sto se vremena tice u cemu je problem ?
Locked