Пошто видим да сте одмах почели да тражите неке теорије завјере, не бисте ли нас изједначили са црним близанцем, те Јаворови играчи се склањали да им дамо гол, те неће да избију лопту... Па зашто нам онда стрпаше 4 комада? Шта, толико су бољи од нас да су могли себи да дозволе луксуз да нам поклоне 2 гола и рутински нас добију?!
А то што смо их угазили шансама у првом полувремену, то ништа, е сад, то што нам је одбрана бушна као ементалер, то је наш проблем, изгубили смо часно и поштено и крај приче.
Притом, само да напоменем да је постојао договор да се евентуални измишљени пенал за нас шутира у аут (инфо из поузданих извора, а не прича рекла-казала). А постојале су индиције да ће тако покушати да компензују ону бруталну крађу на ЈНА, и драго ми је да се исте нису обистиниле.
Најискреније вам ово кажем, а знам да моје мишљење дијели и добар дио Звездаша, да је мој клуб одиграо меч какав је одиграо Партизан против НП, мене би била срамота, али срамота, у црну земљу бих пропао од муке, огадио би ми се фудбал. Милион пута ми је дражи частан пораз него срамна побједа, и ако је једини начин да узмемо титулу затварање пола првенства, не морамо никад више да будемо шампиони.
Банујте ме слободно, ако сматрате да за то постоји основа, а слободно удрите и са пљувачином и напушавањем, уопште ме не дотиче, уосталом, то би више говорило о вама него о мени.
Хах, управо овакав "одговор" сам и очекивао, штавише, изненадила би ме аргументована реплика.Qr0nJa wrote:Dokle ce nam bre soliti pamet ovi moralni pigmeji
Знам да је тешко гледати кроз призму објективности, али ето, цијенио бих барем покушај.