Uprava
Re: Ratko Butorovic pronadjen mrtav u Hotelu Park
Slava mu! Saucesce porodici i hvala mu za sve sto je uradio za FKV.
ПУШТАМ КИШУ!
Re: Uprava
Saucesce porodici i hvala mu na svemu. Pocivaj u miru.
Neka pociva u miru.Nikola wrote:Slava mu! Saucesce porodici i hvala mu za sve sto je uradio za FKV.
Koji sok, jbt! Neka mu je laka zemlja.
PS: Ne bih da prozivam nikoga, ali dosao je taj trenutak kada cemo videti da li ce nam biti bolje ili losije bez njega. To ce se videti veoma brzo. Ocekujem Gajice i Kostice kao nove predsednike i totalno rasulo vec u narednoj sezoni, a za godinu, dve ne smem ni da pomisljam. Ali otom potom.
PPS: Majko moja ako budem gledao Poletanovica, Kosovica, Radoju, Abua, Mijata i ostale u zvezdi i partizanima.... Bez ikakvog preterivanja sama pomisao da cu ovako nesto ponovo prozivljavati mi izaziva neopisiv nagon za povracanje, majke mi, u grlu mi se nesto steglo i u stomaku mi kuva opasno... Idem da prilegnem malo....
PS: Ne bih da prozivam nikoga, ali dosao je taj trenutak kada cemo videti da li ce nam biti bolje ili losije bez njega. To ce se videti veoma brzo. Ocekujem Gajice i Kostice kao nove predsednike i totalno rasulo vec u narednoj sezoni, a za godinu, dve ne smem ni da pomisljam. Ali otom potom.
PPS: Majko moja ako budem gledao Poletanovica, Kosovica, Radoju, Abua, Mijata i ostale u zvezdi i partizanima.... Bez ikakvog preterivanja sama pomisao da cu ovako nesto ponovo prozivljavati mi izaziva neopisiv nagon za povracanje, majke mi, u grlu mi se nesto steglo i u stomaku mi kuva opasno... Idem da prilegnem malo....

- kafe bagdad
Нема потребе за даљом полемиком у овако тешком тренутку. Ко зна шта нас чека и зато је боље сабити редове.
Свака структура која се заснива на једном човеку није добра, а таква је код нас изгледа и сада "нико не зна шта треба да се ради". До промена ће свакако доћи, а то не значи аутоматски да мора на горе. Паметан човек седне, анализира и добре и лоше праксе у претходном периоду и искористи искуство и слободан простор. Ако будемо били сложни, имаћемо већи утицај у наредном периоду. За почетак, било би добро да се формира нова структура, која не зависи од једног човека. Било је и горих периода у историји клуба, али и бољих генерација које су то носиле, сада је још један од кључних тренутака за нашу генерацију, на нама је да се покажемо.
Нек му је лака црна земља.
Нек му је лака црна земља.
Last edited by ristoo7 on Sat Jun 08, 2013 4:55 pm, edited 1 time in total.
Saučešće porodici. Počivaj u miru.
PS. Molio bih da se ne ulazi u polemiku oko toga kakav je on bio čovek, nemojmo da skrnavimo njegovu smrt. I on je bio čovek kao i svi mi.
PS. Molio bih da se ne ulazi u polemiku oko toga kakav je on bio čovek, nemojmo da skrnavimo njegovu smrt. I on je bio čovek kao i svi mi.
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
- gospodinFKV
Ufff pokusavam da se presaberem od jutros...
Saucesce porodici.
Saucesce porodici.

laki wrote:PPS: Majko moja ako budem gledao Poletanovica, Kosovica, Radoju, Abua, Mijata i ostale u zvezdi i partizanima.... Bez ikakvog preterivanja sama pomisao da cu ovako nesto ponovo prozivljavati mi izaziva neopisiv nagon za povracanje, majke mi, u grlu mi se nesto steglo i u stomaku mi kuva opasno... Idem da prilegnem malo....

Evo, ljigavci su već namirisali kako bi ovo mogli da iskoriste. U usta ih retardirana j....
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Sunce ti je*em... Bio sam veliki kriticar njegovog rada, ali neka pociva u miru.
Saucesce porodici. Neka pociva u miru.
MiSmoFKV! wrote:Saucesce porodici. Neka pociva u miru.
Saučešće porodici, neka počiva u miru.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...