Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
trelos gia fcv

Re: Uprava

Post by trelos gia fcv »

Najiskrenije saucesce!
Ova uzasna vest nagoni nas da budemo jos jaci!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
mihailov

Post by mihailov »

Saučešće porodici, počivaj u miru.
Napred Voso!
masterNS

Post by masterNS »

Iskreno saucesce porodici. Uradio je dosta za klub, od kluba koji se borio za opstanak napravio je treci klub, a ono sto je po meni najvaznije, prestali smo da gledamo nasu decu u onim klubovima i ... Ipak, u ovom momentu je to sve nebitno, danas je jedan covek zauvek prestao da zivi, a od toga nema nista tuznije. Pocivaj u miru Bato.
DUB

Post by DUB »

Degutantno je i sebicno u ovom trenutku pricati o tome da li je ovo "gori" ili "bolji" trenutak u kom je mogla da ga zadesi smrt.

Saucesce porodici.
RIP Bato!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nicija smrt ne moze da obraduje nijednog iole normalnog coveka, pa cak ni kad ode neko sa kim se ne slazes skoro niokocega. Smrt je tragedija, svako ko je izgubio nekog bliznjeg to zna. I zato, iskreno saucesce clanovima Batove porodice u ovom za njih jako teskom trenutku.

A sto se tice kluba, da slede potresi - slede. Da moze lako da se desi da padnemo na niske grane - moze. Ali niti ce to biti prvi put, a verovatno ni poslednji put. I uvek smo do sada uspevali to nekako da prebrodimo i da se vratimo u vrh, gde i pripadamo.

Ja sam cvrsto verovao da je jos pre jedno dve godine nas Klub dostigao maksimum koji pod Batom moze da dostigne, i da napred moze samo bez njega. Naravno, ni u snu nisam pomislio da bi njegov odlazak bio ovakav, nadao sam se jednoj kontrolisanoj primopredaji nekim strucnijim, voljnijim, sposobnijim ljudima. Ovo sada ce biti jagma da se otme sto vise za sto manje da kosta. U ovakvim situacijama najcesce na vrh isplivavaju oni najgori.

Sto kaze ona svajcarska kletva, "dabogda ziveo u interesantnim vremenima" - slede nam izuzetno interesantna vremena. Moramo svi biti spremni na to, i drzati cetvore oci otvorene da nas ne bi opet neko zedne preko vode preveo.

I da sacuvamo nasu Svetinju. Jer zivece ona, sve dok je nas!

A o Batu i njegovom ucinku sudice istorija jednog dana, kada se napravi odmak i slegnu emocije. I onaj odozgo ce da sudi, kao i svima nama ostalima koji smo ikada postojali pod kapom nebeskom.

Nek mu je laka crna zemlja.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Andreyos

Post by Andreyos »

Neka mu je večna slava!
Počivaj u miru!
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Sima Strahota

Post by Sima Strahota »

Počivaj u miru Bato.

I pored svega što smo o njemu znali (ili nismo), većina slaninara je danas uplašena za budućnost voljenog kluba, i to sve govori. Vodio nas je solidno, kroz turbulentna vremena, i za to mu hvala.
Boske87

Post by Boske87 »

Predlažem moderaciji da otvori neku novu temu o tome šta će se dešavati u narednom periodu. Kao što je već dosta ljudi pre mene reklo u ovom trenutku moramo zbiti redove, moramo biti jedno i pokazati da ne damo nikome da se igra sa FK Vojvodina! Ovo je jako ozbiljan period jer je jedna era naprasno završena i vreme je da se sa reči pređe na konkretna dela. Znamo da je u klubu vladalo jednoumlje, oni su sigurno zatečeni, i nemaju mehanizme da lako prevaziđu ovu situaciju. Mnogo će se lešinara sada okupiti oko kluba i mi kao navijači imamo odgovornost da sačuvamo klub, neki javni nastup mora biti organizovan da pokažemo svim Čovićima ovoga sveta da ima nas koji jedino i mnogo vole FK Vojvodinu i da nećemo dozvoliti da nas očerupaju.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Stexman

Post by Stexman »

Iako ruzan trenutak, vreme je da skupstina preuzme funkciju predsednika ili da se vrati sabor!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Boske87 wrote:Predlažem moderaciji da otvori neku novu temu o tome šta će se dešavati u narednom periodu. Kao što je već dosta ljudi pre mene reklo u ovom trenutku moramo zbiti redove, moramo biti jedno i pokazati da ne damo nikome da se igra sa FK Vojvodina! Ovo je jako ozbiljan period jer je jedna era naprasno završena i vreme je da se sa reči pređe na konkretna dela. Znamo da je u klubu vladalo jednoumlje, oni su sigurno zatečeni, i nemaju mehanizme da lako prevaziđu ovu situaciju. Mnogo će se lešinara sada okupiti oko kluba i mi kao navijači imamo odgovornost da sačuvamo klub, neki javni nastup mora biti organizovan da pokažemo svim Čovićima ovoga sveta da ima nas koji jedino i mnogo vole FK Vojvodinu i da nećemo dozvoliti da nas očerupaju.
Aman ljudi, polako, covek nije ni sahranjen. Nece Fk Vojvodina propasti ako se ne otvori novi topic na ovom forumu.
srkins

Post by srkins »

bato pocivaj u miru..a vojvodina se gradi sto godina za jedan dan nece propasti..ovaj prelazni rok niko nas nece cerupati...za 6 meseci mozda u zavisnosti od nove uprave...
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Pokoj njegovoj duši i nek nađe mir.Trenutak smrti je uvek težak i tužan momenat.

Nažalost tačno je da ne idu dobra vremena jer će sada svi nagomilani dugovi da dođu na naplatu, raznorazne fakture će se pojavljivati sa svih strana.Sve je ovo bilo samo jedna kula od karata.A lešinari su već u klubu, svako od njih će gledati da pobegne sa što većom otpremninom, dok će neki drugi, manje bitni, konačno ugrabiti priliku da se uvale u fotelje iako realno pojma nemaju ni o čemu, a kamoli o rukovođenju klubom.Što se tiče igrača, teško da će biti sada nekoga ko ih može plaćati tako da će se polako kupiti odavde.Ali dobro, videćemo već šta će biti, ja se samo nadam da mnogo toga i od nas zavisi, valjda nada nije pusta.Ipak je ovo skoro stogodišnji klub, a armije navijača su ga uvek činili onim što jeste, iako je poslednjih decenija mnogo toga bilo loše i za sramotu unutar samog kluba.
borrissey

Post by borrissey »

kej wrote: Image

Evo, ljigavci su već namirisali kako bi ovo mogli da iskoriste. U usta ih retardirana j....

Kakav bedni izraz ljudske mizerije. Ali, oni ce sigurno pohrliti da to urade, lesinari najobicniji... Jasan znak šta mi treba da uradimo!
Zelja95

Post by Zelja95 »

Sta reci :frown:
Bio je jedinstven,legendaran,zao mi je sto nece docekati novu tribinu,nove utakmice,proslavu kluba za koju verujem da bi bila nezapamcena a ovako ko zna sta ce biti. Legende zive vecno! Pocivaj u Bato!
lexa

Post by lexa »

Kakav bedni komentar u ovakvom trenutku.
Taj forumas treba da se stidi samog sebe do kraja zivota. Kakvih sve ljudi ima, covek ne moze da zamisli.
Post Reply