100 godina kluba
Re: 100 godina kluba
Uz duzno postovanje, ali da li je iko poverovao u pricu Barse, Milana i tih gluposti. Mozdda ce doci zajedno sa Olembeom, Songom, onim Hertinim Brazilcima i Afrikancima.
Najvise bih voleo da se ni ne organizuje nista od strane gradonacelnika cigansture i od ovih iz uprave "slaninarcina".
Ja se izvinjavam na ovom poredjenju, ali me sve ovo oko 100god podseca na tuznu pricu kada neka baka ceo zivot zivi skromno u pocepanim carapama i haljinama i onda je za sahranu obuku kao damu i u sve cisto, opeglano, ustirkano. Odjednom je se svi setise, a ceo zivot samo prolazise pored nje.
Najvise bih voleo da se ni ne organizuje nista od strane gradonacelnika cigansture i od ovih iz uprave "slaninarcina".
Ja se izvinjavam na ovom poredjenju, ali me sve ovo oko 100god podseca na tuznu pricu kada neka baka ceo zivot zivi skromno u pocepanim carapama i haljinama i onda je za sahranu obuku kao damu i u sve cisto, opeglano, ustirkano. Odjednom je se svi setise, a ceo zivot samo prolazise pored nje.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- One and only
Ne slavi se rodjendan navijacke grupe nego kluba. West Ham, Borac,... nemaju nikakve veze sa nastankom i pocecima naseg kluba.
Slavija ili niko.
Slavija ili niko.
United of Vojvodina
Slažem se da ne slavimo jubilej navijačke grupe, ali shvati da je, naravno blagodareći pregalaštvu struktura kluba tokom prethodnih decenija, veoma malo klubova u Evropi sa kojima smo na suštinski način povezani. Slavia je možda jedini takav klub, ali protiv njih smo igrali već nekoliko puta. Cenim da bi najava za taj meč u javnosti odjeknula poput najave za neki kik-boks duel ili Bajagin koncert. Mislim da to sebi ne bi trebali da dozvolimo, ne na jubilej ovakve vrste. Barcelone i Milane sam spomenuo figurativno, doduše bilo je i takvih ideja, konkretno spominjani su Real i Milan.
oi Oi Oi! The chozen few...
One and only wrote:Ne slavi se rodjendan navijacke grupe nego kluba. West Ham, Borac,... nemaju nikakve veze sa nastankom i pocecima naseg kluba.
Slavija ili niko.

svaka na mestu,ili ...ili...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Na kraju nece biti nista, ni Milan ni Slavija ni Borac - treba se spremati za 200-godisnjicu da se ona dostojno proslavi, kakva bre 100-godisnjica...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Slažem se.Sa Šajkašem tamo i Slavijom u Novom Sadu.torrente wrote:One and only wrote:Ne slavi se rodjendan navijacke grupe nego kluba. West Ham, Borac,... nemaju nikakve veze sa nastankom i pocecima naseg kluba.
Slavija ili niko.![]()
![]()
![]()
svaka na mestu,ili ...ili...
Mislim da je to (organizacioni) plafon za ovu upravu, a s druge strane i realno izvodljivo.
Obeležićemo Jubilej skromno i simbolično.Nema ni raspoloženja, a ni mogućnosti za više - na žalost svih generacija prodefilovalih kroz Klub (kao i svih tribina našeg stadiona).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Realno ni Slavija nema veze sa nastankom vec samo sa izgledom dresa(a odigralo se dosta utakmica dok nismo uzeli te boje)! Sajkas iz Kovilja je jedini koji ima veze, jer da oni nisu pristali da igraju utakmicu sa klubom koji je tek nastao(koji se tad i ne bi mogao nazvati klubom vec pre ekipom) i to u ono vreme kad se lako moglo desiti da trpe posledice zbog toga. TO je jedini klub sa kojim se mora proslaviti jubilej, sve ostalo je samo stvar ukusa.One and only wrote:Ne slavi se rodjendan navijacke grupe nego kluba. West Ham, Borac,... nemaju nikakve veze sa nastankom i pocecima naseg kluba.
Slavija ili niko.
Braca iz Banja Luke ne treba da se vredjaju jer to sto smo mi braca nema veze sa klubovima vec navijackim grupama!
Pa nije se bas odigralo preterano mnogo utakmica u originalnoj nebeskoplavoj opremi, rat je izbio samo koji mesec kasnije a sa njim je i FK Vojvodini zabranjen rad. Klub prezivljava ratne godine tako sto su njegovi clanovi-studenti u Pragu od Slavije dobili da prakticno postanu podsekcija njihovog kluba i tako u Pragu u izbeglistvu FK Vojvodina prezivljava rat, a odatle se u oslobodjenu otadzbinu vraca sa novim bojama po uzoru na Slavijine.Stexman wrote:Realno ni Slavija nema veze sa nastankom vec samo sa izgledom dresa(a odigralo se dosta utakmica dok nismo uzeli te boje)! Sajkas iz Kovilja je jedini koji ima veze, jer da oni nisu pristali da igraju utakmicu sa klubom koji je tek nastao(koji se tad i ne bi mogao nazvati klubom vec pre ekipom) i to u ono vreme kad se lako moglo desiti da trpe posledice zbog toga. TO je jedini klub sa kojim se mora proslaviti jubilej, sve ostalo je samo stvar ukusa.One and only wrote:Ne slavi se rodjendan navijacke grupe nego kluba. West Ham, Borac,... nemaju nikakve veze sa nastankom i pocecima naseg kluba.
Slavija ili niko.
Braca iz Banja Luke ne treba da se vredjaju jer to sto smo mi braca nema veze sa klubovima vec navijackim grupama!
Da nije bilo brace Ceha nasa Vosa ne bi ni prvi rodjendan docekala a ne 100.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Pa igralo se bar 2 godine u plavim dresovima dok 1920 nisu doneti dresovi iz Praga. Ne osporavam ja vrednost Slavije u celom nasem postajanju ali ipak je Sajkas zasluzan sto ove godine slavimo 100 umesto 94 godine postojanja.
Ljudi moji , ja se malo igrao u Photoshopu i smislio ovo( http://i44.tinypic.com/awyicl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; )... Meni ovaj dres deluje smekerski i voleo bi da u novi vek (posle polu-sezone sa retro dresevima) udjemo u "novom ruhu". Kako vam se cini ideja?
edit: Nemojte obracati paznju na "kvalitet izrade"

Ako se ne varam, a prilicno sam siguran da se ne varam, nepoznati gospodin je po profesiji, ili hobiju, fotograf ili novinar. Ako je to on a kao sto sam rekao, prilicno sam siguran da jeste, doticnog sam video dan pre utakmice sa partizanima, koju smo pobedili sa 2 1, u cevabdzinici i covek je sam poceo da prica kad je video kako citam neki clanak vezan za sutrasnju tekmu. Poceo da vadi slike iz svoje torbe i da mi ih pokazuje, od nekih prastarih pa do najnovijih. Slike Vosinih igraca od pre 30tak godina pa do danas koje je on slikao, pa onda malo neke slike sa nekog vencanja, pa onda malo slike nekih maturanata i tako dalje... Zabavan lik u svakom slucaju 

Zar to nije Cubra, profesor geografije iz Jovine u penziji?
Meni ovo do jaja izgledaBox wrote:Ljudi moji , ja se malo igrao u Photoshopu i smislio ovo( http://i44.tinypic.com/awyicl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; )... Meni ovaj dres deluje smekerski i voleo bi da u novi vek (posle polu-sezone sa retro dresevima) udjemo u "novom ruhu". Kako vam se cini ideja?

Razmisljao sam i o tome... Taj "joma" znak je slicne boje kao i zvezda pa je to trebalo da predstavlja simboliku, mogu ubaciti i zvezdu pa da vidimo kako ce to izgledatiJunior wrote: Meni ovo do jaja izgledaEventualno bih ubacio plavu zvezdu iznad Jominog znaka, koji bih pomerio malo dole.